Bila danas kod zubarke na pregledu. Rekla sam joj da sam u 5 t.t. Ali me ipak slikala rentgenom, kaze da nema nikakvih rizika za plod. Odvalila je kojih 6 slika. E da, stavila mi je olovni ovratnik da zracenje ne idé u tijelo. Nakon pregleda je ustanovila da imam 2 popravka i jedan zub moram vaditi. Taj je stvarno jako ostecen da i ja vidim da mu nema spasa i uz to me ponekada boli. Pitam ju dali se moze vaditi zub u trudnoci i ona kaze da nema problema, niti anestezija niti ista.
E onda sam ja malo prosurfala pa vidjela da neki ne preporucuju slikanje untrudnoci, ne preporucuju vadenje... I uhvatila me panika. Sada ne znam dali da odustanem od vadenja jer sto ako ce me jako boliti kasnije, hocu li smjeti uzeti sto za bolove?
A na kraju se pitam sto sam joj uopce dala da me slika ako ga necu vaditi. Sve mi se skupilo i dode mi da placem, ne znam ni sama zasto.

hdB s malom je sve u redu.

. Jedino cega se grcevito drze je kombinirani probir i amnio, za to su u stanju gristi. A opet, ipak nije bilo tako davno da su prestali sa eugenikom....
. Tako se tjesim.