Sada je: 24 kol 2026, 13:00.
Duga je napisao/la:Ako ide u vrtić, točno znam šta sad misliš, ali ga treba izvući iz kolektiva da ne kupi sve i svašta dok ne prođete ORL (on ga zdravog mora pregledati kako bi vidio stanje trećeg krajnika) i ne odradite op ako ste tako odlučili.

i dva puta joj dijagnosticiran početak upale pluća.
, ali nikad se nisu gnojili). Otorinac je odstrugao treći krajnik (taj, iza nosa), a ova dva je smanjio svaki za 60%.IINA je napisao/la:Treći krajnik pregledava se fibroskopom.
To je gumena cijevčica na čijem vrhu je kamera.
Da je ugodno - nije, jer se kamera uvodi duboko u nosnu šupljinu.

teutonija je napisao/la:Garasone kapi više nema.
tolko mi u satu usisajemo kad su najveca zacepljenja..... i fakat uvijek napunim onaj okrugli gornji dio..... da sam zidala kucu taman bi imala smrklji za prednju fasadu.....Lena je napisao/la:IINA je napisao/la:Treći krajnik pregledava se fibroskopom.
To je gumena cijevčica na čijem vrhu je kamera.
Da je ugodno - nije, jer se kamera uvodi duboko u nosnu šupljinu.
moja nije ni trepnula kad je ušao, tako da od djeteta do djeteta. a jako puno ovisi i o doktoru, kako to izvede.

..... standardni pregled grla stapicem okej... uha s onim lijevkom okej..... ciscenje smole sa onom zlicicom nije okej... poceo gorke suze liti.... aj smirio se malo kad mu stavila "mjuzu" (timpanometrija mislim da se zove).... nalaz katastrofa - usi pune tekucine crta ravna il u minusu.... gledanje treceg krajnika nikako... teta doktor i tata bili protiv *prisilnog* pregleda a svojevoljno nije dao da mu do kraja ugura kameru.... suze urlici i smrklji do koljena.... pa smo dobili drugu sansu taman dva dana prije bozica..... kaze dr da ako mu opet nalaz na uhima bude isti bez obzira vidjela ona krajnik il ne vadit ce ga van i onda ce vidjet kakva je tekucina - ako je vodenasta okej a ak je zelatinozna stavljat ce mu cjevcice.....

dugo nisam susrela tako dobrog doktora. uglavnom moje sumnje su se ostvarile, vadimo sve tri mandule u 5. mjesecu je prvi slobodan termin. dugo se čeka, ali izdržat ćemo do tada. meni su najgore apneje koje ona ima zbog treće mandule u snu i ja već mjesecima ne spavam od brige da li diše i hoće li se ugušit. 

Tako da, oprezno, samo teška muka nek vas natjera na vađenje (pri tom mislim na sva 3 a ne na samo 3., taj nek vadi tko god hoće).
tako da nemoj sebi predbacivati.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.