Sada je: 24 kol 2026, 08:50.

alexandra je napisao/la:kortikosteroidi korišteni uz nadzor liječnika, pravilno i u pravilnim količinama i vremenu, mogu više pomoći nego štetiti, ali odluka je uvijek na roditelju.

apeitheia je napisao/la:Pa u tome i jest stvar! Jedino je za zivot opasno stanje i kortikostdroidi,a drugo je davat i travenozno za stanje koje se ne lijeci,nije opasno po zivot,ali je neugidno bebi jel svrbi

Liv Tyler je napisao/la:Po toj logici kojom pišeš niste uopće ni trebali otići doktoru.
Potpis na cure.

a ne znam da li je to posljedica terapije,spavanja u bolnici bez mame ili nesto trece 

apeitheia je napisao/la:Mi smi u bolnici 3 dan zbog tezeg oblika atopijskog dermatitisa
apeitheia je napisao/la:stvar je u tome da je bla kod 100 doktora i dermatologa

apeitheia je napisao/la:Ona uz najgire cesanje nije imala nikad bakterijsku infekciju.osim tiga svi nalazi u bolnicu su SAVRSENI! Cemu toliko trovanje?! Da bi lijepse izgledala?!

no, s ovim apriori neg.stavom ni ne dopustas drugacija misljenja. Ti bi rado datu netko kaze da su injekcije bez veze i da tvojoj curi to nije potrebno. Ja o tome nista neznam, savjetovala bih se sigurno s nekim tko ima iskustva, ali i s lijecnicima u koje imam povjerenja
pedijatar, obiteljski lijecnik, dermatolog? Nadam se da ces pravilno odlucit za svoju curuTrenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.