Moja curka veli da bi išla, jer ide njezina najbolja prijateljica iz grupe (iako većina njezinih ostalih prijateljica iz grupe još nisu predškolarke i ne idu). Bili bi u bungalovima, njih 10! na jednu tetu i mene naravno frka (više nego malu
) kako to sve skupa funkcionira, kako je s higijenom (tuširanje, odlasci na wc - grozim se dijeljenja daske, pogotovo što ne znam kako je to organizirano), pa sigurnost, pa kako djeca u toj dobi generalno prihvaćaju takvu odvojenost gdje imaju samo vrtićku tetu od poznatih odraslih osoba. Teta koja bi inače išla s njima je ok, ali ne daje se ništa više djeci od onoga što joj nalaže posao (znam da to nije ni dužna, ovo velim čisto da dobijete dojam kakva je).Eto, puno toga me muči, pa vas molim, ako imate iskustva sa školom u prirodi, da napišete koju riječ o tome kako je bilo vašim klincima, što su radili, higijenski uvjeti, kontakt s roditeljima i sl.
Hvala unaprijed
!

).
, hvala vam puno!
, ali to je već druga priča), ne znam što još?
. Moji oboje znaju imati neke noćne aktivnosti koje uključuju kretanje (curka za prvao ponekad mjesečari 

i kako su se igrali na snijegu, i kako su rucali i gdje su spavali...ma, meni se cini prekrasno 
.
, piše tamo dolčevita i to dva kom...nikad ja njemu nisam obukla dolčevitu, al sam jučer pobožno kupila dvije, mora bit u torbi, ne