Sada je: 29 tra 2026, 23:19.
pčelica_maja_23 je napisao/la:kaj da delam?
želim drvene modle već ovog božića

u krajnju ruku, uzmi bilo kakav drugi kalup, pa nije o glavu da moraju imati uzorak na sebi. 

, oni Leninu sa mascu 

Mirci je napisao/la:A ja jednu, oni Leninu sa mascu
Imam plan napraviti i starogrojski paprenjok - hvarski paprenjak koji je totalna suprotnost ovom - radi se sa maslinovim uljem, prosekom i nema u sebi papra, ali ima šafrana

Mirci je napisao/la:A ja jednu, oni Leninu sa mascu
Imam plan napraviti i starogrojski paprenjok - hvarski paprenjak koji je totalna suprotnost ovom - radi se sa maslinovim uljem, prosekom i nema u sebi papra, ali ima šafrana

?

Mirci je napisao/la:Ja sam za probu radila 1/3 Lenine mjere
Al odlični su mi i nema potrebu nista mijenjati. Lena, smijem objaviti?

Solea je napisao/la:a fino mi je ina davno rekla da su slični medenjaci i paprenjaci

mrava je napisao/la:Ja suhe kolače pravim u tjednu prije Božića, a kremaste dan prije Badnjaka ili na Badnjak, da mi ostanu svježi. Zbog skeptičnosti zbog jaja u kolačima ne pečem ranije nikad..

mrava je napisao/la:Ja suhe kolače pravim u tjednu prije Božića, a kremaste dan prije Badnjaka ili na Badnjak, da mi ostanu svježi. Zbog skeptičnosti zbog jaja u kolačima ne pečem ranije nikad.
. 
probni medenjaci i šape su trajali ravno dan i pol.

Još sam kupila kalupiće za šape (30 kom. po 30 kn) i za šaumrole (30 kn) 
super. ja još nisam kupila kalupe za paprenjake
htjela sam ići do dolca danas ali danas nije bilo šanse ....medo14 je napisao/la:soleini medenjaci su zakon![]()
imam jedno pitanjece:
kako vi tempirate pečenje kolača? kad počnete, što radite prije, kako to čuvate (zamrznete, u kutiju?)
otkrijte mi svoje tajne![]()
ja to nekako sve u zadnji čas i bude ustvari onda previše posla
voljela bi se organizirati i to početi puno prije
tada obično napravim i neki kremasti kolač. na badnjak najčešće napravim tortu za božić.

nema šanse. 

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.