mrava je napisao/la:Ja pravim jako fine kolače i torte, ali zbilja, ali šnenokle mi se uvijek obavezno pretvore u kajganu
principijelno ne radim takve egzibicije
a dijete sam naučila da to jede kod bake
danči,
o takvim kolačima i treba pričati cijelu godinu
meni je moja sister bila zakon, kad je jednom staru napala jer joj nisu uspjele kremšnite. i kaže ona, i kuhala sam ih sat vremena
i dan danas se sjetim tih kremšnita

znaš onu, da neke sekunde traju vječnost.....i ono kad gledaš u mlijeko koje treba zakipiti i taj čas se okreneš na sekundu i ono....mlijeko curi preko lončića...eeeeee to su ti te minute - sekunde 

ostale tri sam pekla duplo kraće i ispale su super, ali kolač je tako imao jedan sloj manje nego u receptu.
No bili su jestivi.
...al eto, onaj naslov kuharice manje zbori, da ti kolač ne zagori je već zauzet
a ponekad su si jestivi 
- ne računam tu djelomično zagoreni pire i buću ili takvo što dok sam davno još pelene mijenjala pa poslije ribala lonce do besvijesti, to se ne računa i jer je bilo na starom štednjaku
zato sta su i meni prosle godine ovakvi ispali, isto
I bili su fini, ali su i opet kratko tajali zbog ovog terminatora gore spomenutog 

gosti zalegli pod stol, MM doletio u kuhinju i počeo psovati da ne bi priznao da je premro, a ja umirem od smijeha kao luđakinja dok mrvice jaja padaju po meni.