gledali smo portugalskog vodenog jer on je kao za alergičare ali on mi je preskup , pudlice on nebi ...ako imate kakvih prijedloga ili možda sličnu situaciju pišiteSada je: 05 kol 2026, 16:15.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
gledali smo portugalskog vodenog jer on je kao za alergičare ali on mi je preskup , pudlice on nebi ...ako imate kakvih prijedloga ili možda sličnu situaciju pišite

koliko čitam to je izuzetno aktivan i zahtjevan pas

pas je pun volje i snage za hodanje uzbrdo

Jedan je kao i moja već starkelja, 13 godina, ali i dalje izgleda prekrasno.

Iako naš nikad nije radio štetu po kući, brzo se naviknuo na WC, jako je znatiželjan, jako voli djecu, voli biti u velikom društvu i obitelji, voli se dosta šetati i trčati. Mi smo ga razmazili pa nas nemilice gnjavi.
svima već sat vremena čitam po raznim forumima i pšenični mi je prekrasan a Palunkice tvoj ljepotan obara s nogu ...i da nemamo namjeru ići s njim po izložbama ali svakako bi uzeli iz uzgoja . Sada tražim uzgajavače treba nam pas do 7 mjeseca do tada ćemo se valjda odlučiti 

samojedi imaju antialergijsku dlaku, nemaju tipičan pseći zadah ni jaki tjelesni miris koji se pogotovo osjeti kad je pas mokar. dlaka se doslovno sama čisti ako se zaprlja u zemlju. eto, to je iz prve ruke - imam predivnu samojedicu od skoro 3 godine
ako ti zatreba više info, slobodno pošalji poruku u inbox 

nevjerojatno!IINA je napisao/la:epanjel se linja ko lud.
njega nikako ne bih preporučila alergičnima na dlaku.

Ja bih recimo Barbeta ili pšeničnog. Oni su meni divni.

,a isključeni su mali psi jer moj sin kaže da on hoće pravog psa
imamo veliku taracu i jako puno djece okolo u susjedstvu a mi već na selu kod djeda imamo bigla ...tako da tome psu neće biti dosadno sigurno i uvijek je netko kod kuće

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.