Sada je: 04 kol 2026, 22:50.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Adorabla je napisao/la:za klince iznad 12 godina krv se vadi 1x godišnje a pregled bi trebao biti 2x godišnje, međutim to ovisi o sportu kojim se klinac bavi.
no, ja sam prije zvala i pitala jel mogu donijeti nalaze koje imamo. a imali smo nalaze od negdje svibnja/lipnja zbog alergije vadila svasta nesto pa sam to donijela. doktor bas nije bio odusevljen, no proslo je 

. Sam pregled je bio skoro jednostavniji od sistematskog za upis u školu za te do 12 godina (ne znam je li opširniji za veće klince), tako da ako odgovarajuću opremu (stetoskop, metar, vagu, otprilike) imaju, nema razloga da takav identičan pregled ne naprave, nije sporedna prostorija problem hoću reći 

Buhtlica je napisao/la:kod nas se to uopće neće obavljati u dz, nego u nekakvoj sporednoj prostoriji pokraj dvorane gdje treniraju tkd.meni to zvuči kao da se obavlja tek tako, forme radi. krv im tamo sigurno neće vaditi.
taman se naviknula 
malamaja je napisao/la:Buhtlica je napisao/la:kod nas se to uopće neće obavljati u dz, nego u nekakvoj sporednoj prostoriji pokraj dvorane gdje treniraju tkd.meni to zvuči kao da se obavlja tek tako, forme radi. krv im tamo sigurno neće vaditi.
jel to u tkd jastreb ?! oni imaju pedijatra koji to u fušu radicijena 30 kn.

Potica je napisao/la:Buhtlice ti možeš sama otići sa djetetom u Borovje, samo mora imati onu iskaznicu sportskog saveza, i to obaviti tamo.
Ako ne vadi krv onda potvrdu dobije isti dan, ako se vadi krv onda popodne ili drugi dan moraš po potvrdu.

tako je i bilo. nikakav drugi papir nije trebao jer je klubu/tkd savezu to bilo dovoljno i to svakih 6 mjeseci. ne znam kak je za druge sportove.
. Ja bi bila sretna da ovako dođu i obave
.Potica je napisao/la:Buhtlice ti možeš sama otići sa djetetom u Borovje, samo mora imati onu iskaznicu sportskog saveza, i to obaviti tamo.
Ako ne vadi krv onda potvrdu dobije isti dan, ako se vadi krv onda popodne ili drugi dan moraš po potvrdu.
drugi dan moraš po potvrdu.

do sad nismo imali nis organizirano, isli smo sami, nikake termine nismo dobivali. nega kad men odgovara, ja odem
ja svoje dignem dase dođe prije neg počmu delat. okrutno, al se manje čeka

i obicno bude druga, treca po redu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.