Sada je: 07 kol 2026, 09:09.
stavila manje šira jer nisam imala a baš ih htjela napraviti. Stavila gaudu i parmezan
, lungic na naglo, pire i matovilac, ja jela dinstane gljive s jajima 
i pileća juha s povrćem. Desert mamina još topla pita od jabuka s punoooo jabuka i ostaci torte.

i za desert Sv. Gral.
a mikser mi je koma. Mrzim ga ako se može takve osjećaje gajiti prema jednom mikseru.

jedino ne znam kako cu izmjeriti 0,6 dcl ulja

latica je napisao/la:originalni recept ide ovako:
dvije šalice oštrog brašna
dvije žličice praška za pecivo
žličica soli i malo papra
2 dcl mlijeka
0,6 dcl ulja
15 dag ribanog sira
sve se pomiješa u zdjeli, sir se doda zadnji i smjesa se stavlja na papir za pečenje žlicom i peče se oko 15 minuta na 200 stupnjeva.
e sad, ja sam to sve radila odokativno, nisam se uopće držala recepta. stavila sam dvije šalice polubijelog brašna, cijeli prašak za pecivo i onda mlijeka i ulja koliko mi se činilo da treba - uglavnom malo viš enego u receptu, na kraju dodala dobrih 20 dak ribanog ementalera i to naribanog na onaj sitniji ribež. smjesa ne smije bit rijetka, a ni pretvrda. peciva su bila fenomenalnai stvarno brza jer ništa se ne mijesi, ne diže, ma super!

ako sve bude po planu.

latica je napisao/la:originalni recept ide ovako:
dvije šalice oštrog brašna
dvije žličice praška za pecivo
žličica soli i malo papra
2 dcl mlijeka
0,6 dcl ulja
15 dag ribanog sira
sve se pomiješa u zdjeli, sir se doda zadnji i smjesa se stavlja na papir za pečenje žlicom i peče se oko 15 minuta na 200 stupnjeva.
e sad, ja sam to sve radila odokativno, nisam se uopće držala recepta. stavila sam dvije šalice polubijelog brašna, cijeli prašak za pecivo i onda mlijeka i ulja koliko mi se činilo da treba - uglavnom malo viš enego u receptu, na kraju dodala dobrih 20 dak ribanog ementalera i to naribanog na onaj sitniji ribež. smjesa ne smije bit rijetka, a ni pretvrda. peciva su bila fenomenalnai stvarno brza jer ništa se ne mijesi, ne diže, ma super!

Juha francais, za 4 osobe

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.