!Da se i mi tu prijavimo. Pisala sam na odgovarajućem generacijskom dok sam bila trudna, nešto malo i nakon poroda, a onda sam prestala... Doduše, s nekima od vas se družim na sekinom generacijskom, a s nekima na fb. Sad ne radim - trudna sam - pa imam više vremena i opet sam se navukla na forum
.Dakle, moj sinko će krajem lipnja napuniti 3 godinica, zove se David. Ponekad ga zovemo ulizica
jer često dijeli komplimente, smješka se i gleda te neodoljivim okicama
. Ukratko, obožavam ga
, kao i svaka mama svog sina. Zna on bit i nemoguć - tvrdoglav, ludi ako nije po njegovom i tako
.Ima 3 godine stariju seku Jelenu s kojom se slaže kako kad - taj odnos varira od uzajamnog obožavanja do nepodnošljivosti... Bratska ljubav
.Svašta on voli - autiće i sl. (pogotovo vatrogasne kamione), puzzle, lopte, ali i sekine lutke i sl. Voli slušati cd sa sopilama (tradicionalni instrument) s tatom u autu
. Rado pjevuši.Pelene smo skinuli u 10 mj. (doduše ne i noćnu). Cijelu zimu smo ga se bome napresvlačili - bilo je puno nezgoda, koje ni sad nisu rijetkost
. Al što je, tu je.Idu oboje u vrtić i dalje, iako sam ja odedavno na bolovanju. Ljeti će biti barem 1 mjesec doma... Ovisno o tome kako se ja budem osjećala (trebala bih roditi sredinom rujna).
Toliko o nama zasad
!

makar to je kad si malo veći klinac, ne baš sa 3 kao ovi naši
i onda se čudim šta me stalno ljudi pitaju kad ću više rodit
N pogotovo a S je perolaka kategorija pa bi brzo usta poplavila i pothladila se pa bi se prebacili na igre u plićaku ili na žalu.
reče nam teta lea (logopedica) da super surađuje
Od mm-a sestra nakupovala svojima i za ljeto i zimu, nisam ja te sreće 

od djeteta koji je išo spavat u 20h pretvorio se u dijete koje nema šanse da zaspe prije 22h, a meni to koma. I u 12h kad ide na spavanje ne zaspe baš lako, tek oko 13h, a nije mi još da napustimo popodnevno spavanje, treba mu. On je oduvijek bio spavalica.
ma treba to njemu.
.