Sada je: 01 kol 2026, 16:36.

Generacija 2012.

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2012.

PostPostao/la Ana2010 » 14 svi 2015, 11:06

Pozdrav :)!
Da se i mi tu prijavimo. Pisala sam na odgovarajućem generacijskom dok sam bila trudna, nešto malo i nakon poroda, a onda sam prestala... Doduše, s nekima od vas se družim na sekinom generacijskom, a s nekima na fb. Sad ne radim - trudna sam - pa imam više vremena i opet sam se navukla na forum ;).
Dakle, moj sinko će krajem lipnja napuniti 3 godinica, zove se David. Ponekad ga zovemo ulizica ;) jer često dijeli komplimente, smješka se i gleda te neodoljivim okicama :le. Ukratko, obožavam ga :luv, kao i svaka mama svog sina. Zna on bit i nemoguć - tvrdoglav, ludi ako nije po njegovom i tako :znoj.
Ima 3 godine stariju seku Jelenu s kojom se slaže kako kad - taj odnos varira od uzajamnog obožavanja do nepodnošljivosti... Bratska ljubav :).
Svašta on voli - autiće i sl. (pogotovo vatrogasne kamione), puzzle, lopte, ali i sekine lutke i sl. Voli slušati cd sa sopilama (tradicionalni instrument) s tatom u autu ;). Rado pjevuši.
Pelene smo skinuli u 10 mj. (doduše ne i noćnu). Cijelu zimu smo ga se bome napresvlačili - bilo je puno nezgoda, koje ni sad nisu rijetkost :/. Al što je, tu je.
Idu oboje u vrtić i dalje, iako sam ja odedavno na bolovanju. Ljeti će biti barem 1 mjesec doma... Ovisno o tome kako se ja budem osjećala (trebala bih roditi sredinom rujna).
Toliko o nama zasad :mah!
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Iva15 » 14 svi 2015, 13:12

Beppa Joseph je napisao/la:Koliko pustite djecu u moru/bazenu? Mi smo imali problem na bazenu da nikako nije htjela van, pa se par minuta grije pa opet nazad, a cvokoće cijelo vrijeme. To je jedino čega se pribojavam, konstantne svađe oko ulaska/izlaska.

Joj, pa sjeti se nas ko klinaca....uvijek smo cvokotali, izašli doslovno samo na ručak, i onda ono....moraš malo čekat da ti se slegne pa nazad u more :lol makar to je kad si malo veći klinac, ne baš sa 3 kao ovi naši ;)

putnica je napisao/la:Iva - joj, to je i mojima prvo pitanje lad dodjemo na kupanje (i to svo 3) - A sto si ponila za jest?
I koliko toga pojedu?!
Rekao bi covjek da svaki brat-bratu ima 100 kg, s ono svima se vide rebra. :lol

Iva - mi smo u slicnoj "gabuli" samo sto ti planiras na kupanja malo nakon poroda, a ja se iskupat i zavrsit sezonu mrvicu ranije - do poroda.

Bome, meni draži moj scenarij, da ću na more nakon poroda ;) A moj lani nije da je toliko jeo, više mu je bilo zanimljivo istraživat šta imamo za jest, al je izgledao ko bucko, pa je ispalo ko da stalno jede, sad se malo istego, pa izgleda bolje ;)

Beppa Joseph je napisao/la:Iva, vidim da ću trebati planirati i hranu za plažu. O tome nisam razmišljala dosad pa sam izgladnjivala jadne nećake koji su bili kod mene i nisu mi isprva ništa rekli o hrani na plaži.
Tako sam se odvikla i od hrane na putu.
Predugo smo očito bili sami pa sad treba puno planiranja i razmišljanja. :lol

A to sam morala nosit sa nama i kad smo bili sami...jer je i MM redovito kad bi izašo iz vode pitao šta imamo za jest :) al to je klasična ljetna "večera" sir, tikvice, kruh, namazi, voće, sad dodali i jogurte kad je mali sa nama .

Mi smo lani krenuli sa rukavicama, ali pred kraj, dobro ih je bio prihvatio. Mislila sam da ćemo koji put po zimi na bazen, al sam ja ostala trudna pa ništa od toga. Ajme...stvarno, cijelu zimu sam trudna :hahaha i onda se čudim šta me stalno ljudi pitaju kad ću više rodit :kima

Ana2010, svih nas trudnoća vrati na forum ;)
P 07/2012 S 05/2015
Iva15
volim biti organizirana

PostPostao/la nevenera » 14 svi 2015, 13:20

Beppa Joseph je napisao/la:Koliko pustite djecu u moru/bazenu?

do godine sam pazila, nakon toga ne. zovnem svako toliko da jedu i da ih ponovo premažem. bitno je samo da su na suncu i da ne puše
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la erina » 15 svi 2015, 07:07

Moje isto samo hrana izmami van iz vode :nata N pogotovo a S je perolaka kategorija pa bi brzo usta poplavila i pothladila se pa bi se prebacili na igre u plićaku ili na žalu.
N 02/07

S 04/12
erina
B.Sc. Cicologije

PostPostao/la putnica » 15 svi 2015, 08:09

Iva15 je napisao/la:Bome, meni draži moj scenarij, da ću na more nakon poroda ;)

A meni moj - da cu se kupat do kraja! :lol
Vidis koje smo mi sretnice - obje dobile sto smo pozeljele :lol
(Ili smo samo sretno prihvatile ono sto smo dobile i na to se navikle ;-) )

Ana2010 - dobro dosla!
E, da - taj utjecaj starijih.
Tako moj A istovremeno obozava igrat nogomet i boskat se s bratom, a svako toliko ima lakirane nokte.
(Bio je smijesan kad je nedavno na nekom turniru, nakon sto se prvo sramio, odlucio pokazat nasem pomocnom treneru (koji bas voli djecu i zna s njima) da mu je simpatican pa je iz ruksakica izvadio dva laka zanokte - jednog stavio ispred njega na stol u kaficu, a drugog uzeo sebi :lol )
N 2005. R 2007. A 2012. M 2015. M 2017.
moj kromosom ljubavi

Ja lutam presretan ovom divnom zemljom il' kiša pada il' sunce sja, ja uvijek dobre sam volje, uvijek radosno pjevam, u mom srcu tuga neće naći stan... (Sv. Franjo Asiški)
putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la putnica » 15 svi 2015, 08:14

Upravo ovaj moj navijeni brblja s bratom i iz cista mira ubaci:
L, ti ces me naucit ubacit balun u kosalku. Jel moze, L?

I inace voli na kraju ubaciti pitanje. Kao npr: Jel tako mama? Jel jasno, mama? (Ta dva mu obicno idu u paketu)
moj kromosom ljubavi

Ja lutam presretan ovom divnom zemljom il' kiša pada il' sunce sja, ja uvijek dobre sam volje, uvijek radosno pjevam, u mom srcu tuga neće naći stan... (Sv. Franjo Asiški)
putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la snowwhite » 15 svi 2015, 09:13

ah plaža...jedva čekam.
Toma se prošle godine kupao s kolutićem i to mu je bilo ok. i brćkao u igrao po plićaku s braćom. Ove godine ćemo s rukavićima. Nije nam nešto diktirao tempo da je posebno tražio unutra ili van. KAko svi tako i on.
Najteže je bilo Maksa izvući iz mora. Ali mi smo ionako samo 3 tjedna na moru pa mi jasno da se želi izguštati. A on sad već i pliva i skače i roni. Tada more pruža skroz nove mogućnosti.

S druge strane Vigo se malo teže opusti. On ima rukaviće i pliva po plićaku. Tako da rukama "hoda" po dnu. To mu je najveća fora.

Jelom mamimo Maksa van. Naravno da se onda i drugi pomame.
KAko mi idemo u 2 navrata na plažu, ujutro nakon doručka onda na plaži jedu voće. A popodne nakon ručka pa na plaži pojedu neke kekse ili grickalice ili ako imam neke lako prenosive ostatke ručka. Najveća im je fora ako napravim sendviče ili kupimo nešto u pekari pa doručkujemo na plaži.

KAko izgledamo neću ni zamišljti. Nas 5 s ručnicima, svim rekvizirima, maske, peraje, šlapice, rukavići, kolut, nekad i brodić ili koji napuhanac, lopte, kantice ,lopatice... :nesvist
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la nevenera » 15 svi 2015, 13:31

ja inače imam pun gepek. išla sam inače sama, vjerojatno ćemo tako i ovo ljeto. nastojat ću smanjit doživljaj :lol oko nošenja stvari

bili smo do logopeda
bio je opet sam unutra :yess reče nam teta lea (logopedica) da super surađuje :yess

nešto mi se čini da mu nosić curi a u ponedjeljak se nikša cijepi, rota, pa sam upogonila inhalator da se ne prehladi taman kad ne treba. trebali smo danas ići ali nije došlo cijepivo.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la erina » 15 svi 2015, 15:40

Odlično za suradnju :yess

S danas bolje, iskašljava, nema fibre. Nije išla u vrtić ni jučer ni danas, inače ih jako malo ovih dana u vrtiću, izgleda da opet nešto hara :ajme

Jučer smo išli do Bambija, imaju neko sniženje i može se naći lijepih cipelica za ne tako velike novce, ali neee, naravno da za nas nema broja ili naše uske nogice plivaju u sandalicama, jaoooo :gaah Od mm-a sestra nakupovala svojima i za ljeto i zimu, nisam ja te sreće :roll

U ponedjeljak su u Lidla sandalice vidjela sam, lani smo imali njihove i pokazale nam se odlične za te novce, nadam se da ćemo uspjeti bar te uloviti :lebdi
N 02/07

S 04/12
erina
B.Sc. Cicologije

PostPostao/la nevenera » 15 svi 2015, 18:44

ja odustajem od cipela :lol
mm je bio nema koliko i uzeo patike i već su mu male :lebdi
imam jedne sandale, kožne, koje je tin nosio ravno jedan dan tj jedno popodne, počela je kiša sutradan i zatvorena je sezona sandala, ali su mu te broj prevelike, tj br 30.
sve u svemu ima doma crocs, i nek ide u njima
izludi me to kupovanje cipela
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la crna ofca » 15 svi 2015, 23:36

erina je napisao/la:U ponedjeljak su u Lidla sandalice vidjela sam, lani smo imali njihove i pokazale nam se odlične za te novce, nadam se da ćemo uspjeti bar te uloviti

Hvala na infu jer i ja moram u potragu. M ništa ne želi probati. Uvijek neko natezanje u dučanu s njom tak da mi je najjednostavnije da sve sama obavim i onda mijenjam ako je potrebno. I kad se fiksira na jedan odjevni predmet to bi svaki dan nosila :ajme
Expresička 2012 slika zimski mirišljavko 2015 slika
crna ofca
hobitska stopala

PostPostao/la Beppa Joseph » 16 svi 2015, 10:12

što se sandala tiče, nadam se da su za ljeto dosta platnene tenisice, otvorene sandale i krokse. jer to sad imamo :lol

smiješno mi je samo to s pravilima. Npr. ne može zamisliti da u kroksama izađemo van, jer su to dosad bile papuče.

Jutros smo već imali šou. Prvo je prolila jedan kakao, pa kad je plakala da želi drugi, onda je ne samo prolila nego i razbila. Znam da je slučajno, ali ipak treba malo propisne buke da napokon pristane staviti šalicu dalje od ruba stola :roll

napravila sam jutros i domaći plastelin, ali nisam zadovoljna bojama, onim običnim od Aromara. Sve su neke gadne bljedunjave, ali njoj to ne smeta.
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

PostPostao/la Iva15 » 16 svi 2015, 11:31

Meni se dijete povampirilo :zub od djeteta koji je išo spavat u 20h pretvorio se u dijete koje nema šanse da zaspe prije 22h, a meni to koma. I u 12h kad ide na spavanje ne zaspe baš lako, tek oko 13h, a nije mi još da napustimo popodnevno spavanje, treba mu. On je oduvijek bio spavalica.
Ok, sad su duži dani, i pogotovo sad u 6-tom mjesecu znamo do 21 bit na plaži...a moram se pomirit i sa time da je veći, jel da? ;)
Samo me sad malo hvata trta kako ću dvoje djece ukrevetit, ali valjda se to nekako posloži svremenom ;)
P 07/2012 S 05/2015
Iva15
volim biti organizirana

PostPostao/la nevenera » 16 svi 2015, 11:46

prvo rješavaj manje pa veće.
ovisi i kakvo je dijete
nama je damjan po prelasku u veliki krevet tražio da se leži s njim. pa bi ja uspavala nikšu na cici a mm bi ležao s njim.
no već dulje ide u krevet sam, pošaljem ga na wc pa u krevet.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 16 svi 2015, 12:47

Iva15, tako je kod nas stalno ;). D nismo naucili da zaspi sam. Do 1,5 g sam ga dojila i navecer bi zaspao na cici. Nakon par bezuspjesnih pokusaja da zaspi sam, linijom manjeg otpora ja bih legla s njim i skupa bismo zaspali. S 2,5 g se preselio k sekinu sobu (ona bi prije zaspala sama nakon price) i od tada su samo nekoliko puta zaspali sami. Najcesce mm odradjuje uspavljivanje ;) tj prica im price, cesto jako dugo... Bas bi ih morali odviknuti od tih dugih uspavljivanja osobito sad kad stize beba u 9. mj.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 16 svi 2015, 13:04

meni ni sad ne idu spavati skupa. jer bi predugo trajalo.
tin ostaje u dnevnom a damjan ide u krevet. njega sad samo pošaljem, prije bi ležala s njim (trebalo bi oko 20-40 min zaspe) pa bih onda tinu rekla da legne i ne budi damjana. tin bi "za nagradu" dobio raditi nešto što inače nije mogao dok je damjan bio tu, njega bi to okupiralo i bio bi miran.
ili bi u najgorem slučaju stavila crtić, ionako ne gleda preko dana pa tih 20ak min je bio opčinjen :lol
sad je slično
idem s nikšom u bračnu sobu, damjana pošaljem u svoju sobu a tin je u dnevnom
kad damjan zaspe, sad sam, većinom nakon 10-20 min, tin ide u sobu i zaspe kad zaspe. a ja idem u krevet nakon što zaspe tin.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Beppa Joseph » 16 svi 2015, 13:48

mi se još uspavljujemo zajedno, i to zna trajati i trajati.

Doduše, sad je u tata fazi pa sma ja slobodna, a ponekad traži da idemo svi zajedno.

Znam da je bolje da ide sama leći, ali mislim da ćemo ovih prvih godinu dana pustiti maženje uz uspavljivanje. I nama to paše.
Beppa Joseph
normalna mama

PostPostao/la Iva15 » 16 svi 2015, 13:58

Moj je do 2 godine sam zaspao, ili bi eventualno 5 minuta bili sa njim, ali sad već duže idemo sa njim, uglavnom ja. I stvarno bi bio umoran i zaspao relativno brzo, ali sad očito više nije tako umoran, makar mu na faci i po ponašanju skužiš da je umoran.
Jutros smo se digli u 8, to je za nas puuuuuno spavanja, pa ga do 13 nisam ni stavljala spavat...i onda je bio sav zaigran i već sam si počela mislit ma možda nema smisla ovo spavanje i onda se je valjda u jednom trenutku opustio i zatvorio oči i zaspao u sekundi :p ma treba to njemu.
P 07/2012 S 05/2015
Iva15
volim biti organizirana

PostPostao/la Ana2010 » 16 svi 2015, 14:09

Mi smo nedavno poceli preskakati popodnevno spavanje. Jako tesko zaspi u krevetu, ja nemam zivaca za to :/. Ako smo slucajno u autu, obavezno zaspi i moze ga se prenijeti u krevet. Ponekad ga mm ipak uspava.
U vrticu spava bez problema i treba mu taj san zapravo. Tjesim se da se ipak malo kasnije budi kad ne ide u vrtic pa lakse izdrzi dan. Tako mi je i Jelena prestala spavati popodne oko 3 g.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Beppa Joseph » 16 svi 2015, 14:29

mm upravo pokušava uspavati malenu i to traje već preko sat vremena. A probudila se u 9.

E pa sretno mu bilo! Čujem da se ona odlično zabavlja i pjevuši u sobi :lol
Beppa Joseph
normalna mama

PostPostao/la Iva15 » 16 svi 2015, 14:34

Ja moram pitat tete kako se njima ponaša kad treba ić na spavanje. Dali vide i one da ne zaspe baš lako kao i prije. Al meni definitivno treba da on malo odmori, da odmorim i ja :p al cijena toga je onda da navečer kasnije zaspe. Ma kažem, sad je duži dan, krenut ćemo na more pa mi je taj ritam da produži nekako i normalan. I on sam kaže da je dan, da ne ide spavat....a kad ga pitam ujutro zašto se probudio u 6 kad je mogao još spavat, kaže dan je :p ima dijete pravo, spavat ćemo po zimi ;)

Beppa Joseph je napisao/la:mm upravo pokušava uspavati malenu i to traje već preko sat vremena. A probudila se u 9.

E pa sretno mu bilo! Čujem da se ona odlično zabavlja i pjevuši u sobi :lol

tako je i moj bio sav zaigran da sam se pitala imali to smisla i onda u sekundi zaspao :yess a sigurna sam da će odvalit 2 sata
P 07/2012 S 05/2015
Iva15
volim biti organizirana

PostPostao/la snowwhite » 16 svi 2015, 15:16

ja sam pak od onih zagovornika da idu svi spavati u isto vrijeme. Barem sad još dok Maks ne krene u školu. Istovremeno legnu u krevet. Svatko ima u svoj, ali su u zajedničkoj sobi. Uglavnom su jako umorni i brzo zaspu. Znaju se nekad vikendom malo glupirati, smijuljiti ali ne pretjerano. Naučili su se tako i ne bune se.
Mi smo negdje kad su imali Maks 3 i pol a Vigo 1,5 preselili i tada su dobili svoju sobu. Njih dvojica su odmah preselila tamo i brzo su se naviknuli. do tada smo spavali Maks i ja u bračnom a Vigo u krevetiću do mene. Ta prilagodba je bila skroz ok. Nije bilo većih problema. U međuvremenu se rodio Toma, bio je u našoj sobi do prošle jeseni (znači 2 godine) i onda smo i njega preselili dečkima. Njima je to sad već rutina i nitko se ne žali. Popodnevni spavanac Maks preskače. Ja odem s Tomom leći samo da brže zaspi a Vigo sam zaspi u krevetu iznad.
Ma ne mogu se buniti, to spavanje smo uspješno posložili.

Ni vigo a kamlo Toma ne mogu bez popodnevnog spavanja. to se dogodilo tek nekoliko puta u iznimnim situacijama i jedva jedvice izdrže dan.

Danas nam je najstariji braco imao završnu vrtićku priredbu u kazalištu. Svi smo mu išli pružiti podršku i uživati u programu kojeg su osmislili naši predškolarci i njhove tete :luv.
Sjajni su ti klinci, odlični su bilo. Jako lijepo, veselo i emotivno :luv

A mali Toma je skužio Maksa na pozornici negdje pred kraj samog programa :lol
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la crna ofca » 16 svi 2015, 21:27

Kod nas je uspavljivanje uvijek bilo problematično. Prije bi mm bio s njom dok ne bi zaspala, a sad ju ostavimo u sobi i zaspe relativno brzo, ali uvijek izvede mali šou koji uključuje odlazak na wc i ispijanje vode. Kad skuži da je sve ispucala obično se smiri i zaspe. A onda spava ko klada.
Expresička 2012 slika zimski mirišljavko 2015 slika
crna ofca
hobitska stopala

PostPostao/la Liv Tyler » 17 svi 2015, 09:48

Ne pišem par dana i već vas ne mogu pohvatati. Uh! odvikla sam se od ovog tempa. :lol

Sto se tiče nuždanja dok smo na plaži i moji su znali veliku nuždu obaviti tamo ali pravovaljano je sanirano tako da nitko nije imao problem. Pa vide da je dijete malo. U većini slučajeva ni ne obave kakanje tamo, samo piškenje ali na to nitko ni ne obraća pažnju.
One vrećice su zakon ako ispadne da je obavljeno izvan pelene. A ja volim nek su oni tamo u kupaćem makar, posebno da curama ne bi pjesak ili kamenčići ušli u pikicu. U peleni dodjemo i u peleni odemo, sve u međuvremenu smo bez. M nema pelenu pa mi o tome ni ne razmišljamo s njom nego s B.
Ove godine moramo i koji novi nabaviti jer su se na nekima od stajanja gumice rastegle i ne mogu se nositi.

Hranu i mi nosimo i masu toga što inače ne prolazi doma, tamo bi prošlo. čak i više od očekivanog. I mi idemo na plažu di nam dođu još i prijatelji, kumovi, rođaci s djecom tako da nas bude puno. U biti imamo dvije solucije, jedna s hladovino, a druga bez. Svi nose hranu, uglavnom se potrefi da svatko ponese nešto drugačije tako da djeca kruže od mame do mame pa jedu svega po malo. Nekad imamo osjećaj da im je bilo malo. :hahaha
Ove godine ćemo birati onu s više hlada radi najmanje pa se nadam kako će nam se i ostali prikloniti jer je bilo još bebica i kod ostalih u tom društvu.

Kantice i lopatice i slične igračke za plažu ćemo nositi jer uvijek nešto imaju za preljevati, prekipavati, premještati i slagati.

U fredov obruč će najmlađa, a M će s rukavicama. Dvoje starijih plivaju. Ako i M bude kao oni, možda i propluta do kraja ljeta.

Spavanje ću pokušati vratiti kad krenemo na more jer vjerujem da će ih to iscrpiti, samo moram viditi koji će nam tempo biti aktualan. Ali definitivno će biti previše da su aktivni po onoj najvećoj vrućini i baš bi voljela da odspavaju, makar i prokunjali.

Obuću ću im uglavnom prilagoditi ljetu, znači za more krokse jer je tamo kamenito di se kupamo i nekakve sandalice za u đitu. Ionako su većinom bosi.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la nevenera » 17 svi 2015, 11:46

mi ćemo isto u hlad ove godine. premali mi je nikša a i ok mi je doć ranije (oko 16) i lijepo zauzeti mjesto
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 17 svi 2015, 16:06

mi smo bili do svekija na ručku, mislim da mi je ovo četvrti put u 6 mj :lol
dečki jeli jagode iz vrta- damjan je lud za jagodama. lud lud

tin odmaglio kod susjeda igrat igricu na kompjuteru a damjan je tražio kornjače u vrtu. nije ju našao. uzela sam one figurice životinja iz mullera, kasnim godinama, što ćeš
oduševilo ga, a i ne pokušava ubost damjana s njima :lol

nikša je odspavao.
a ja sam posve zen samo klimala na glupasta pitanja i ideje. :lol savršen dan zasad :yess
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la snowwhite » 17 svi 2015, 21:12

Mrtva umorna nakon cjelodnevnog rođendana u prirodi. Ali onako fino umorna. klinci su popadali, malo sad chillam pa odoh i ja :mah
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la putnica » 17 svi 2015, 22:32

I kod nas klasicno buran, ali ugodan vikend.
A je sinoc zaspao iza 23 i budio se 2-3 puta (prvi put se i mslo popisio u gace od ono... Kad je bilo? U pon? kad je sam odlucio da nece vise nocnu.

Tako da se i ja idem sto prije izgasit.
moj kromosom ljubavi

putnica
Meštar za slučajnosti

PostPostao/la Ana2010 » 18 svi 2015, 11:38

pozdrav!
mi smo jučer bili na proslavi krizme mog nećaka, mm mu je bio kum. bilo je dosta djecice, a u restoranu je bilo i dječjih rekvizita i prostora za dječju igru pa im je bilo zabavno, a predvečer je još u etno kući u susjedstvu bila mala humanitarna izložba s nastupom klape. baš lijepo proveden dan :dada.
oni su sad u vrtiću, a ja sređujem neku papirologiju i kućanske poslove...
:mah!
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 18 svi 2015, 13:25

ja sam se danas uhvatila prebacivanja ljetne - zimske, prerasli, tek će nositi, robe iz ormara u ormar, ispod kreveta u ovaj ormar. ilitiga iz šupljeg u prazno :roll
cijelo jutro potrošila a ništa se truda ne vidi :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.