Slovkala sam par puta, u nevjerici

Sada je: 12 kol 2026, 19:34.

Onako mnjeee, mogu bez njih, a ako na stolu ima još nečega, mogu ih sasvim i zaobići.

ja sam pak uvijek spremna trampiti meso za još koji krumpirić 
) i paprikom pa sam se baš zagrijala da to napravim ovih dana.
Adorabla je napisao/la:
Našla sam jedan jako zgodan brzinski recept na lecker.de s roladom od tikvica, sira, mrkve (ne paše mi zamijenit ću s porilukom) i paprikom pa sam se baš zagrijala da to napravim ovih dana.

, a danas ce biti minestrone.
.

Ana2010 je napisao/la:Danas ću baš probati napraviti ovaj Ofenpfannkuchen mit Gemüse & Feta.
. u tijesto sam stavila malo više brašna jer mi se činilo prerijetko, a od povrća sam stavila mladi luk, poriluk, mrkvu i crvenu papriku. u kiselo vrhnje nisam dodala peršin i vlasac.

) a kako smo potamanili sve kaiserscmarene do 6 onda sam oko 9 sjetila se onih tosteva s Leckera i išla raditi svoje od svih mogućih ostataka kaj sam imala. U jednom trenutku zgrabila sam i tikvicu
ali sam odustala. Nije mi se dalo dinstati ju u pol 10 navecer.

.
Jedino sam kolac promijenila. Potaknuta temom o jagodama, ukrala sam djeci malo i napravila kolac da i mi veliki uzivamo 
mrava je napisao/la:Pileća juha, pire, špinat, jaja na oko

adorabla, sjećaš se da sam spominjala to jednom, mogu ti reći da su super bili, nisu masni, nego nako ko male mesne štruce, gore hrskave, a dolje mekane. doduše, ja sam ihzbog klinaca pekla i u onim košaricama od muffina

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.