probala sam. 
Sada je: 24 lip 2026, 10:12.

Mirci je napisao/la:joj, neki dan na placu - ispred vezice komorača piše kopar, a ispred vezice kopra - komorač![]()

latica je napisao/la:ja kopar obično smrznem za zimu. onako cijeli busen stavim u vrećicu i onda samo odlomim komad kasnije i nasjeckam.

teutonija je napisao/la:Sušeni imam doma, al mi nije ni sjena svježem, uopće mi tako kao sušeni nema okusa.
Mislim sad bi bilo onda idealno smrznuti.
sad mi nije uopće jasno kako su to mogli em što komorač miriši baš jako em što je stvarno vidljiva razlika u lišću. Ali eto 
isto - operem, nasjeckam, stavim u teglicu i prelijem octom. dužim stajanjem izgubi onu divnu zelenu boju ali super mi je imati ga i takvog, kiselog. recimo, u neke juhe i variva, posebno u varivo od mahuna obavezno stavljam i kopar i ocat pa onda imam spremno 2u1 
olja je napisao/la:Danas konačno ovo:Mirci je napisao/la:kopar je meni najdraži na krumpiru http://kruhai.blogspot.com/2013/05/kuhani-krumpir-u-umaku-od-kopra.html
To za mene, za ostatak prženi maleni, majušni krumpirići i za salatu krastavci normalne veličine.
Za desert sladoled.

a veliko dijete će rižu (njoj najdraži obrok je samo skuhana i malko posoljena bljutava riža i neka salata uz to

)Ovako neki dan kod nas u lokalnoj piljarnici - ispod paradajza piše ni manje ni više nego crveni grejp
Jel ideš na plac ikada ili sve svoje trošišMislim sad bi bilo onda idealno smrznuti.
nema ni u Lidlu, Konzumu i ostalim centrima kod nas, a bome ni u voćarnici. 
od susjede dobila tone bosiljka, vlasca i ljupčaca pa mi nije dala da ja to posadim

.
,

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.