paaa nisam još objavila ali eto ga!
Mi očekujemo za Božić još jednog malog bracu ili seku!
Nisam još bila ni na pregledu koliko mi je gužva i nemam kome pustiti klince a doktorica je bolesna.
Imam u subotu pa ću vas izvjestiti kako napreduje. Sada sam 11 tj.
Nisam još na poslu objavila, čekam službeno pregled, tako je ipak bolje.
Latice, nemj sad brinuti.
Bit će teško ali zaista se budeš navikla.
Umjesto dadilje uzmi ženu kaoj ti skoči u dućan i popegla i opere dva puta mjesečno i da višiš veselje.
To si ja želim ali u Puli je teško to naći, mali je grad.
Meni je to super, t a služba koja ide u šoping umijesto mene
Još imam ovu fiozofiju, djeca idu na one sportove i aktivnosti koje su u blizni u vrtiću ili školi.
I to radi moje komocije i radi toga da imaju kvalitetino slobodno vrijeme za igru i da mogu kući jesti kuhano.
Ne odgajam buduće Janice Kostelić pa da moraju od 3 g krenuti na neki sport koji će durati do faksa.
I sama sam isprobala toliko sportova i smatram to svojom prednošću.
Ovjde mogu biati između gimnastike, košarke, odbojke i nogača. I to je zaista super!!!
Kada budu dovoljno veliki da idu na bus za grad neka idu na što got žele (osim istočnjačkih borilačkih). i što ranije to bolje, neka sami odaberu i samu ustraju u izabranom barem do kraja godine.
I znaš, malo sam u dvojbi bi li dala tako malo dijete na dvije aktivnosti. Zbog njega, stalno su u autu, a korisnije za razvoj im je jednostavna igra na zemlji i u prirodi, dosada, ono kad svoju kreativnost koriste da se zabave.
Voljela bih da Li krene u vrtić glazbeni,dva puta tjedno, ali uz sport to je mnogo posla. Jedino je dobro što ju na gimnastiku ne vozim nego ju pokupe u vrtiću i otprate u dvoranu u istom dvorištu. Bogu hvala da je tako!!
Meni je super kako je to Juul objasnio, da smo preopteretili djecu sa dvije ili tri aktivnosti. Da im prvo mora biti škola i igra i dosada i tišina itako to... da imaju vrijeme bez limita.
pravo djetinjstvo.
kaže da je jedna akt ili dvije ali maks 3 x tjedno da se izbiva.
meni se to sviđa i čini mi se logično
Je, moji su klinci super i baš su izvor zadovoljsta i ponosa , trud se isplatio. Jednino da mogu mijenjati voljela bih više odmora (pogotov sad) jer to je jednini razlog zašto izgubim strpjenje-vidim po danima kad sam umorna.
i opet malo više pomoći popodne da odmorim nakon radnog vremena i vožnje od 1h u autu, ma 20 min da legnen u tišinu-tada bih ko zmaj bila za sve:kuhinja, šetnja,igra
Ovako, nažalost ima dana kad im upalim crtić a ja legnem i cvrljim se (ne možeš spavat, zovu me) i ne mogu se pomaknuti.
Valjda i zbog trudnoće sam više umorna.
NO tako me to muči da imam osjećaj da sam cijelu vječnost tako lijena i da im tv-om kradem dane djetinjstva.