eh mislim da se prisjecam zasto sam prestala biti aktivna na forumu... stalno bi netko spominjao zabranjene rijeci: plazu, more, kupanje.......
moja je prohodala za pravo iza rodjendana. prve korake je spojila tjedan dana prije rodjendana i onda je samo krenula..
pricanje

ma jos vrti te svoje fraze i rijeci.. nije to jos to.
znam da ce mi cupati zivce kad progovori kao sto tinica veli

al bi voljela malo popricati s njom o pelenama, pa kad beba dodje da imamo vecu mogucnost komunikacije i tak....
e a sto se pelena tice, ona piski i kaki svugdje

jucer mi je donesla pelenu da joj obucem, danas mi je donesla gace. pa oce biti gola...
sjedne sama na wc, i zabavlja se i sjedi... i na kraju kad se digne ili ju ja dignem, ode negdje i popiski se po podu

jucer se popiskila u wc jednom. od tada nista.
ma. sve je zbunjujuce...
odlucila sam laganini ju pustati golu pa nek radi kaj oce i kad oce i gdje oce.
bit ce kad ce biti.
latice, ne znam kak ne to kqd te nema cijeli dan al samo da podjelim s tobom kaj sam citala o savjetima kako s klincima kad im falis. a zute minute su zapravo to- falis im, trebaju te, al ne znaju drugacije, nego divljati..
prvih 15min je klincima najvaznije. rijetko mogu pricekati mamu da se skine opere ruke ili otusira ili pojede ili ne daj boze da zeli porazgovarati s muzem

savjet je naci nacina da se tih prvih 15 obavi zajedno ili odgodi..
i drugo.. svako dijete bar pol sata dnevno exkluziva vrijeme, po mogucnosti da oni bitaju aktivnost i da bude sto vise fizicka (da se smiju i da izbace stres kroz akciju i uz tebe).
nije moguce izvesti sve savrseno i svakodnevno, ali eto mozda ti pomogne 'onih' dana

19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica