obožavao se brčkati i skakati u plićaku povremeni se otpuštajući i nimalo ga nije bilo strah kad
bi malo potonuo pa zapravo više rpnio nego plivao....
međutim, lani je na 'našu' plažu došla ekipica s kojom se povezao a među njima i jedan
vrtićki kolega,,i tako su oni svi s mišićima i bacaju se i skaču i guraju pa je zapravo sigurnije da
imaju to na sebi pa je i on tražio svoje
stvar je da roditelj treba biti uporan jedan kraći period ako je dijete zainteresirano i pomoći mu da
savlada plivanje i gotovo. to zbilja brzo ide. a može ih se i same pustiti naravno, samo ne znam kad bi
naučio da ga pustim stalno s mišićima, a opet, ne usudim se sad skinuti mu ih kad se onako bacaju
jedan po drugom
Hajdi, cijelu Ježevu kućicu znaju naoamte???
Pa ni ja ju ne znam cijelu...svaka čast tetama
Al imamo je i čitamo je... predobra, odlična
Našima svako toliko omoguće nastup lutkarske skupine u vrtići i jednoj od njih sam prisustvovala
to oduševljenje kod djece je nevjerojatno
a što se tiče dječje uključenosti u takve programe, samo su imali ove godine božićnu priredbu i baš
su uživali,,, mislim da bi im tete mogle malo češće organizirati nešto tog tipa i uključiti u cijelu priču
jer stvarno uživaju

Da li je sve spremno za bebicu? A braco,da li je uzbuđen?
I moja je u toj fazi. Sve me strah što će biti kad dođe u pubertet

. Ali ipak....sad mi se cini da bolje komuniciramo pa su onda i ispadi manji. Proci ce...do nove faze
Stvarno mi se čini da je u nekoj "fazi", u kojoj je sad eskalirala i ljubomora. Možda i zato jer je D. jako zahtjevna beba, a sad je pokretan, puže, hoda, grebe, čupa, otima hranu iz usta i tako... Pa mu valjda i ide na živce, a vidi da to nije više bespomoćna beba, pa povremeno ima malo guranja i slično. Na sreću ništa ozbiljnije. Danas smo imali ozbiljan razgovor oko njegove ljutnje, svađanja i inata, puno smo se grlili, pa ću vidjeti jesmo li napredovali po tom pitanju...
Mi se trudimo koliko možemo da mu posvetimo vrijeme, ali njemu to nije dovoljno jer nije navikao da dijeli.

Danas je baš bio tužan što nije mogao ići. ali stariji nije mogao to propustiti. Baš nam je to super organizirano. Prvo je predstava (bespaltna)i onda par radionica što likovnih što dramskih. Svaka pohvala
a ja sam 10 dana nakon poroda dobila Klavocin zbog e..coli koja se aktivirala... e da i ja sam i temperaturu dobila,valjda od iscrpljwnosti jer je sve ok na ginekološkom bilo