Sada je: 01 svi 2026, 13:05.

Generacija 2009. - 2. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2009. - 2. dio

PostPostao/la latica » 22 lip 2015, 22:34

Roko sretan rođendan i ovdje i super da je proslava dobro prošla :luv
ja još pojma nema šta ćemo za rođendan :dunno

kod M u vrtiću ih je 30, privatni vrtić, miješana skupina od 3 do 7 godina, neki su na pola dana, neki baš i ne dolaze, ali 30 je upisano. imaju 3 tete i domaćicu, i više prostorija pa se ne osjeti toliko da ih je puno, ali puno ih je. ne znam kako će bit nagodinu jer će ih razdvojit u dvije grupe. upisat će više ovih malo mlađih, pa i naša seka kreće od jeseni.

ostatak ću kopirat sa sekinog generacijskog:
dugi vikend iza nas, ja sutra idem na posao odmorit se :mrgreen sutra sam cijeli dan, do 19.30 navečer, ali nema veze :lol
u petak smo mm i ja išli u svatove, ja sam nakon sto godina malo popila i naplesala se, u subotu sam cijeli dan bila polumamurna i krepana s njima. ali nisam se dala, ujutro tržnica, prijepodne aeromiting, ručak u Mc Donaldsu, kratki predah doma i rođendan u igraonici!
u nedjelju nas je seka počastila pa je zaspala popodne :joy ja sam opeglala, spremila, a M i ja smo pravili lazanje po njegovoj želji. popodne opet rođendan.
i danas, odlučili smo spremit dječju sobu, razvrstali igračke, pobacali staro i potrgano, odmicali kauče i ormariće da dohvatimo sve od iza i obrišemo prašinu. seka nije spavala, nažalost. kuhali smo svađta. a popodne smo išli kompom preko Drave i u zoološki, sladoled, igralište s ekipom i onda kompom nazad. padam s nogu :lol

M je totalno zabrijao na lazanje, gleda Garfielda pa zato :lol birao je samnom u trgovini sastojke, ribao sir i gledao kad će bit gotove, još me molio da mu ostavim komad za "ponoćni zalogaj" :lol uglavnom, prefino mu je bilo i sad svaki tjedan pravimo lazanje
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 23 lip 2015, 07:21

Bellatrix je napisao/la:U zadnje vrijeme mi je fora , proslava rođendana u kinu.

ja sam to mislila sljedeće godine. no začudilo me da mi je frendica ove godine tako prvi put slavila no nakon kina se išlo opet doma kod njih. :conf tako da mi ništa nije jasno
ja sam mislila da idemo u kino i onda svako svojoj kući

latice ne sjećam se kad sam zadnji put bila u svatovima. mislim da ima bar 6 godina

tin i ja se cijelo jutro svađamo oko majice u kojoj će ići u vrtić. ima jednu na nekog majmuna s naočalama. ne želi je nositi jer mu se neki mali smijao i rugao. kad ga pitam što mu je rekao, on ne kaže ništa. pa pretpostavljam da mu se smijao. zašto, nemam pojma. ali ok. pokušavam mu objasniti da sene obazire ali on je totalno ovisan o tome što tko misli :ajme
no drama queen drami već pola sata.

raspava oko biti svoj čovjek traje već godinama :lol i za sad ne daje rezultata - osim naravno kad treba ne slušati mene :whew
nije nit u majici. ne mora je nositi. nego mi je nevjerojatno da on tu majicu neće nikad nositi jer mu se netko smijao.
kužim taj pritisak ali stvarno mi je puna kapa.

jučer na rođendanu mu govorim da ćemo nakon torte ići doma. a on upro ko sivonja da želi ići ispred zgrade gdje je bio rođendan. govorim da ne može. ali nema, on po svome. i još 2x izašao van. pa sam pred svima viknula na njega drugi put. jednostavno zanemari što mu kažeš i radi po svome, trebala bi tu djecu iz vrtića dovest doma da mu govore što mora raditi i po stanu :lol
još mi reče da sam zločesta jer mu ne dam što želi, te doda da ide kod babe jer tamo može raditi što hoće :roll
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 23 lip 2015, 09:23

neve, on je osjetljiv na tako specifične stvari, a moj M je osjetljiv općenito :lebdi
pusti ga, proći će ga to, ti samo tupi po svome da to nije važno, objašnjavaj mu i doći će to do njega :hug

M je jučer na igralištu pljunuo najboljeg prijatelja :ajme :shock nikad u životu nisam vidjela da je pljunuo ni na cestu, a kamoli na nekoga. ja mislim da on od uzbuđenja što ga je napokon vidio i ludosti nije znao šta bi pa je u tom ludilu napravio to da je pljunuo na njega :ajme ja sam popizdila, blago rečeno i jako se naljutila, čim sam viknula na njega, on je počeo plakat. i tako smo mi sjedili na klupi, on nije htio reći šta je bilo, nije htio ispričat se, nije htio uopće razgovarat o tome. i onda mu je kuma rekla: nema veze ako si pogriješio, svatko pogriješi, samo se ispričaj i gotovo. i ja sam ostala zapravo zatečena koliko sam ja bila ljuta i koliko sam bila stroga i nisam mu dala izlaz nego da mi ispriča šta je bilo, a on to nije htio.
zašto to pričam?
zato što se nekad pitam koliko ja tako s tim svojim forama utječem na njegovo samopouzdanje, a on je tako osjetljiv po tom pitanju ...

ah, djeca ...

i tak. u nekim je situacijama jako bistar, razuman, obziran, promišljen, a onda opet nekad ko dijete iz šume, trči, divlja, ništa do njega ne dopire, ništa ne pazi, ne gleda, u stanju je cestu izletit bez beda, ima neke senzore uključene koji odbijaju moj glas od njega i tak ...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Sreca najveca » 23 lip 2015, 09:54

Lazanje su kod nas hit od kad su se rodile :lol nevjerojatno koliko ih vole, bude kao praznik kad ih pecemo :lol to valjda na mene povukle :) al bas zato sto ih svi volimo, radimo ih cesto. bas bi mogli ovih dana.

Proslave rockasa u kinu su jako zgodne, ali to po meni zapravo nisu proslave, vec vodjenje x djece u kino. Jer oni se vide onih desetak minuta prije kina, tamo skacu po onom predvorju, biraju pice, uzbudjeni cekaju da pocne film. Onda pogledaju film i razlaz. Nema ni malo druzenja. Jedino ako se poslije jos ne organizira kakva pizzeria ili slasticarnica ili kava. A tu se onda opet mijenjaju planovi i dizu troskovi.
I mi smo tako jednom proslavili, bilo je ok, ali bas mi se cinilo da fali druzenja. Tako da ubuduce, ako odaberu kino, vodim ih poslije na pizzu ili bar na kolace.

Mi uzivamo na moru. Kupamo se svaki dan. Odmaram mozak, divota, bas mi je trebalo.
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la nevenera » 23 lip 2015, 12:15

e to je to, neki naprave kino pa doma. a neki kino i doma
ja bih onda radije samo doma. ne vidim smisao i jedno i drugo. ili samo kino.
bitno je ono ili :lol

majicu smo spremili. išao je u nekoj koju je dobio nakon tečaja plivanja. ta mu se sviđa.

sljedeći tjedan slavi roćkas u vrtiću, onda ljeto i bude doma a ja odoh raditi.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 23 lip 2015, 14:59

Ja nepravim velika slavlja, samo nasi i kumovi. I vec nas se skupi, bude oko 20-ak ako se slucajno zadesi da je i mm-ov brat tu. Kad vec budu stariji, onda cu mirat smisljati, a zasad su sretni i sa ovim. Bas nam bude fino :luv

I moj mene bas nedozivljava, pricam, a on se smijulji i gleda negdje u daljinu:ajme Zato slusa kad mu mm ili dida i baka nesto kazu. Vec idem sama sebi na zivce kad nesto moram po 10- i put ponoviti.
Jutros je s tatom bio u shopingu za urednjenje tavana pa je sav vazan. :luv Ali odmah i brata gnjavi kako on nije isao,pa se svadjaju :ajme Luda kuca, nema sta. Samo treba zivce na tregere i prezivjeti
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Bellatrix » 23 lip 2015, 15:36

Onda bolje kino pa doma :lol
Ma slažem se to za druženje, ali fakat nemam mjesta doma (2 sobe naša i njihova) a ona bi zvala skoro sve iz vrtića :ajme .
Kino im je sad neka fora. Sjećam se da je jednom jedna mala djelila pozivnice za kino, a nju nije zvala i ispilila nam je živce s time. Čak si je sama crtala pozivnicu. :lol Ludo djete.

Ne znam što da vam kažem po pitanju samopouzdanja. Kod Vite ga čak i vidim ali kod brata joj niti malo.
Vjerojatno ni on ne bi nosio majicu u kojoj mu se neko smijao.

latice - imaš ti energije ženo :shock

srećo- zavidim vam ali se i veselim što uživate :)
"Boji se manje, nadaj se više, jedi manje, žvači više, tuži se manje, diši više, govori manje, reci više, voli više, i sve će dobre stvari biti tvoje." slika
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la nevenera » 23 lip 2015, 18:40

ja sam radila samo mi i best of, ali best of imaju +3 djece :lol pa bude oko 20 odraslih ali i oko 15 djece
djeca se igraju u dječjoj sobi. velika je. a odrasli budu u dnevnom. no nema više. završila priča :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Liv Tyler » 23 lip 2015, 21:11

Citam o djeci iz sume i nalazim svoje u tim vasim pricama. Valjda obe koje najvise vole i najmanje slusaju.

Onda citam o proslavama. Ne volim kad bude vise od 10 djece, vrtic skola sve jedno. Ima ih koji zovu cijeli razred/grupu ali meni je to opterecenje. Rekla sam svojima da smiju zvati samo one s kojima se stvarno druze. Onda se to svede na desetak. Plus djeca nasih prijatelja, rodjaci, kumovi. Popenje se to i preko 30 ker su svi, sto neve kaze, 3+.

Mi smo vrtic zakljucili.

Plivanje pocelo danas. Ali mi ne idemo na plazu jer je ovdje hladno i jako puse. Cekamo stabilnije razdoblje.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la latica » 24 lip 2015, 08:50

ja mislim da ćemo mi vrtić zaključit sljedeći tjedan, iskombinirala sam neka čuvanja i tako, mislim da ćemo se uspjet pokrit cijei 7. mjesec, a osmi sam ja na godišnjem.

sad još taj rođendan da smislim. mi smo svake godine slavili doma, prijatelji i djeca, meni lijepo, ali i kaotično. obitelj ne zovemo, to usijek posebno proslavimo. mi imamo veliku kuću i malo dvorište, bude 20-ak odraslih i 10-ak djece, ali to je kaos, unutra, van, sve igračke istresu po sobi :lol onda smo prošle godine, dakle za 5. slavili samo klinci i zvali i vrtićance, super je bilo. na konjičkom klubu, odnosno udruzi za terapijsko jahanje. na otvorenom, uz Dravu, djeca su bila na livadi i malom igralištu, u sjenici postave stolove, imaju hladnjak za cugu i klopu i još su svi smjeli s volonterima jahat konje, pa kao neka mala utrka i tak. 600 kn, a lova ostaje udruzi. to mi je bilo super, samo je bilo jaaako vruće taj dan. mogli bi opet tamo, moram pitat M šta bi on htio...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 24 lip 2015, 09:01

kraljevstvo za dvorište :lol
a ovo s konjima mi je mrak
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 24 lip 2015, 09:09

a baš kraljevstvo za dvorište. mi imamo malo dvorište, ne mogu se baš rastrčat ili igrat nogomet, ali mogu sadit i kopat, mogu stavit mali bazenčić ili kantu vode da prolijevaju i to je već dovoljno za neke dane. imamo i ljubimca, našeg kornija :srca malo i povrća posadimo, M je htio ove godine suncokrete jer obožava suncokrete, ja naručila sjeme i sad nam je tako lijepo s tih par suncokreta u dvorištu, baš su lijepo narasli...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 24 lip 2015, 09:23

meni ispred zgrade ima super dvorište. ali je zajedničko a i 4 kata je niže :lol

pala je i kiša i hladno je
ja sam kupila kupaći i to dvodjelni
otkako sam ga kupila nismo bili na moru
hm....

:hahaha

ni nebo ne želi da me ljudi gledaju u kupaćem :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 24 lip 2015, 09:35

:hahaha a jesi luda :hahaha
doće sunce, samo što nije, a onda na kupanjac :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 24 lip 2015, 09:36

e neve, zaboravila sam, stigao jučer tummy tub! thank you :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 24 lip 2015, 09:41

latica je napisao/la:e neve, zaboravila sam, stigao jučer tummy tub! thank you :luv

o no, thank you. :kiss
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Liv Tyler » 24 lip 2015, 09:58

Latice odite u taj konjički klub. Ono je bilo zakon!!!
Ma ja se ne bi ni mislila više uopće, čak ni za MArtin roćkas. FUraj dok se ne izguštate. Ti samo tortu priredi.

Neve, a J počela škola plivanja. :nesvist Mo'š misliti kako će se održati po ovom vremenu na otvorenom. :ajme

i usput, mislila sam da kad kiša ispada o nda vjetar stane puhat. Ali... neeeeeeee....... kod nas i dalje puše. :gaah
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la gaga0305 » 24 lip 2015, 10:19

Bas je hladno, kao da je treci mjesec:ajme
Ma nije neve zahladilo zbog tvog kupaceg, nego zato sto mi preuredjujemo tavan. Prije 8 g. smo rekli da nezelimo imati tavan za drndu, a sad nam treba. Treba pocistit prasinu od busenja rupe za tavanske stepenice ;ajme
Moj jucer poceo uciti najdosadniju igru (po mom misljenju) - sah. Zato mm cvijeta :)
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la nevenera » 24 lip 2015, 10:31

18 stupnjeva. idem van u jednom dugom rukavu. valjda bude dosta :znoj

gaga0305 je napisao/la:nego zato sto mi preuredjujemo tavan.

nas dvije - jahačice apokalipse :lol uništile smo ljudima ljeto :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Sreca najveca » 25 lip 2015, 09:14

Mi bili jucer na Murteru. Ivonina najfrendica slavila sesti rockas pa smo isli na jednodnevni izletic. I bas nam je bilo dooobro. Djeca se igrala cijeli dan, po kuci, terasi, plazi. Kupali su se bez pol frke. Veliki se podruzili, najeli i napili. Uzivancija samo takva.

Liv, kako ce bit organizirano to plivanje? Jako mi se svidja ideja ucenja/treniranja plivanja u moru.

Latice, super za organizaciju cuvanja, ta ljeta u vrticu nisu bas nesto. Moje su bile vrticki inventar do prije dvije god kad mi je mama otisla u penziju. Od tad planduju :)

Gaga, sretno s radovima, bit ce vam lijepo kad zavrsite :zivili

Bella, nije valjda da Vita vec sad planira svoj rockas :p
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la tanjabb » 25 lip 2015, 09:37

Meni je kino proslava za vece, pogotovo ako ih je puno. Leon je vec lani kad jos nije navrsio 5 bio pozvan na jedan kino rodjendan i nije htio ici bez mene. Ja kad vidim njega ovako "nemirnog" :p ne znam kako bih takvih deset hendlala u kinu.

Rodjendani na otvorenom su zakon, ovaj vas Latica zvuci odlicno, jos je s plemenitim ciljem :luv . Mi s djecom rodjenom u jesen ili zimu osudjeni smo na zatvorene prostore iako je moj Lukas zadnja dva rodjendana slavio vani, s deckima na paintballu, usred zime :mrgreen .

Mi smo na Rabu, divno je vrijeme, Leon se kupa, satima ne izlazi iz mora. Ogranicili smo mu dvije kugle sladoleda na dan jer bi ih inace pojeo valjda 10 :ajme .
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la nevenera » 25 lip 2015, 10:46

ovdje je temp 20 i puše. more je 21. mislim da ništa od kupanja i plaže
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 25 lip 2015, 17:55

pozdrav!
latice, super vam je bio taj anjski rođendan, zašo ne ponoviti slično :)?
srećo najveća, super za rođendan/izlet - baš zakon :).

moji imaju hB ljetne rođendane, a imamo dovoljno veliko dvorište. Davidov rođ u nedjelju je baš lijepo protekao :joy, a i Jelenin nastup za zborom u subotu :joy - iako je bilo baš hladno.
kako je Davida opekla vlasulja prije desetak dana, a ima i još neke piknjice (za koje dr kaže da nisu zarazne), skoro da nam je i odgovaralo što nije bilo vrijeme za plažu u zadnje vrijeme. danas je sunčano uz vjetrić. još ćemo malo pričekati da se more opet zgrije, nadam se da neće biti više ovakvih zahlađenja.
jutros smo otišli u jednu brdsku šetnju i baš nam je bilo lipo :srca. Doduše, nismo došli do kraja staze, ali smo hodali nešto više od sat i pol uzbrdo i još malo više od pola sata nizbrdo - sasvim dovoljno za nas :mrgreen. zapravo dosta rijetko idemo tako u prirodu, a imamo divne pejzaže u blizini, moramo češće definitivno :dada.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 26 lip 2015, 07:33

mi smo ipak išli na plažu. kupali se nismo jer je stvarno hladno ali su se dečki bar igrali uz more

Ana2010 je napisao/la:a imamo divne pejzaže u blizini, moramo češće definitivno
još kako imaju staze, to je stvarno super stvar
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Liv Tyler » 26 lip 2015, 08:28

Vi dvi apokalipsice birajte drugo godisnje doma za neke odluke. :hahaha

Ana super za setnju, vjerujem da vam je godila. Treba to iskoristiti jer iako mislis ma to je samo stenja ipak se napune baterije. I covjek bude nekako zadovoljniji na kraju price.

Sreco evo od ovog tjedna on je imao samo jedan trening, sto radi oraznika sto radi loseg vremena. Kasnije u 11 idem za danasnji sat.
Princip je isti kao i na zatvorenom bazenu, samo sto se sve odradjuje na jednoj pjescanoj plazi, u plicaku. Jedino ce vjerovatno zadnji sad malo u dublje doci ili na rivu da vidi sto se postiglo. Ma bas isto kao i da su u bazenima.

Sjecam se kad sam ja bila dijete, onda Zadar nije ima zatvorene bazene i nasi plivaci su zimi trenirali vise samo gimnasticke vjezbe, razgibavanje i teoriju u dvorani, a onda u rano proljece bi se krenulo s reninzima na onom jedinom otvorenom morskom bazenu kojeg smo imali. Tako bi na ljeto krenula i skola za neplivace isto u moru. Tako sam i ja isto isla.
Mi to zatvoreno plivaliste nemamo ni 10 godina tako da je meni skroz normalno sto se to odrzava u moru. Ne znam prakticki za drugo.
A inace taj zatvoreni bazen u ovom periodu ionako ne radi, plivaliste se sanira do 01.10. i tamo ionako nema treninga sad. I tako plivaci sad treniraju u moru.
Da sam ga i u grad isla voditi , opet bi sad plivali u moru. Ovako mi je bas super uletilo sto to drzi J trener iz skole sporta. Malo je reci da je on odusevljen jer jednostavno obozava tog covjeka.
A trajat ce vjerovatno kao i da smo na plivalistu koliko traje ta obuka neplivaca, ako nas vrijeme posluzi. Ili ako ga zanemarimo. :lol
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la latica » 26 lip 2015, 09:03

Liv Tyler je napisao/la:Vi dvi apokalipsice birajte drugo godisnje doma za neke odluke. :hahaha

dobro zboriš liv :hahaha

a ova vaša škola plivanja super zvuči, ma presuper, samo da se vrijeme malo popravi!

ja sam zvala neki dan za M za školu plivanja, izgleda da ove godine neće ni biti. nije mi osobito žao, kad se sjetim prošle godine, katastrofa od organizacije, ali htjela bi kad bi prošao još koji trening onako da baš propliva, ali šta je tu je...
mi smo jučer bili doma cijeli dan, tek predvečer smo se išli vozit biciklima. ne pamtim kad smo toliko bili kod kuće :lol imali smo goste, ali bez djece, malo roštiljali i tako, polako. smorili su me dan ranije, pa sam odlučila da nećemo nikamo jurcat. M sam pustila da radi šta hoće, manje-više. obećala sam si da cijeli dan neću ni jednom dić glas :mrgreen jako je puno gledao crtiće, mislim da je to zato što je i on bio umoran, a tako se odmara. onda se odjednom sam digao i izašao van i počeo igrat, napravio cijeli preraspored dvorišta i kućicu za kornija, lift, seku uključio, ma baš ono što kažu - treba ih pustit da im bude dosadno da sami krenu nešto smišljat.

danas idemo prvi put biciklima kroz grad, idemo do Drave, jedva čekam i nadam se da će sve dobro proć u prometu :dada

tanja, uživajte na Rabu!!
sreco, ja isto mislim da njima isto treba neka pauza od svega toga preko ljeta. iako s obzirom da su oni mali vrtić, privatni, nemaju dežurstava nego su u svom prostoru, ali baš se osjeti onako neka druga atmosfera preko ljeta kad ih pola fali. jutros ih nije bilo nego možda 10, valjda su svi spajali praznike ...
gaga, koja fora da hoće igrat šah, presuper! kažu da je to super za razvoj mozga ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la enabacko » 26 lip 2015, 10:23

Latice vi baš uživate !
I ja sam jedna od onih što su pospajali praznike pa sam ovaj tjedan doma i sad već jadikujem kako mi se u ponedjeljak ne vraća u kolotečinu posla.
R. ne ide u vrtić do 23. 8. tako da je i on na godišnjem, iskreno i treba mu.
Naš osip se povukao a zamjenski doktor nas poslao vaditi krv i rekao da po njemu nije urtikarija već da je imao petu bolest koja mjesecima nakon ostavlja tragove u osipu kao što je njegov . Ja više ne znam kome vjerovati i što misliti. Dobila sam broj nekog doktora u Kninu, da je alergolog, pa ga mislim odvesti do njega jer mi je više muka svega.
Mi smo već obavili spizu i sad ćemo pomalo početi s pripremom ručka.
Mi nismo bili na moru jučer jer mi je bilo malo friškasto.
Ena 31.10.2004.
Roko 20.06.2009.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Sreca najveca » 26 lip 2015, 11:45

Mi se bome kupamo cijelo vrijeme. Imamo srece da je otok mal pa biramo stranu za kupanje prema vjetru. Kad s jedne puse, s druge je super pa kombiniramo. Jucer nam je dosla i sestricnica mladja od Ivone 7 tjedana tak da sad njih tri luduju.

Latice, steta za skolu plivanja, ali proplivat ce M i naplivat se na moru.

Neve, jel ti pocinjes iduci tjedan? Drzim fige da se sto lakse iskombinirate za cuvanja.
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la nevenera » 26 lip 2015, 12:41

ena - provjerite definitivno. jel onda on zarazan ako ima petu bolest? ili ju je imao pa je ovo kao neka manifestacija nakon toga. jer ste često spomenuli malenu bebicu pa mi se čini baš nezgodno. prvo za roka, pa za sve vas a onda i za vašu ekipu. baš se zakompliciralo :(

Sreca najveca je napisao/la:Neve, jel ti pocinjes iduci tjedan? Drzim fige da se sto lakse iskombinirate za cuvanja.

je, počinjem drugi tjedan. 1.7. moram biti na poslu 8-11. i dulje ako bude sjednica il nešto. mislim da je zadnja sjednica 8.7. pa godišnji vjerojatno do 15.8. i onda opet posao.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la enabacko » 26 lip 2015, 13:19

Neve to je i meni pala napamet isti sekundi kad je doktor to spomenuo, naježila sam se od muke. Ali kako je doktor rekao on je bio zarazan prije izbijanja osipa, nakon prve pojave osipa više nije zarazan samo što će to trajati još neko vrijeme na promjene temperature i kod nekih uzbuđenja. A u babinjama smo bili dan, dva nakon prvog osipa tako da ne bi trebalo biti problema.
Ali bez obzira na to ipak ću ja njega odvesti i na daljnja testiranja jer on je alergičar, to smo već utvrdili vađenjem krvi za alergiju, njemu je taj nalaz bio tri puta veći od normalnog.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.