ja još pojma nema šta ćemo za rođendan
kod M u vrtiću ih je 30, privatni vrtić, miješana skupina od 3 do 7 godina, neki su na pola dana, neki baš i ne dolaze, ali 30 je upisano. imaju 3 tete i domaćicu, i više prostorija pa se ne osjeti toliko da ih je puno, ali puno ih je. ne znam kako će bit nagodinu jer će ih razdvojit u dvije grupe. upisat će više ovih malo mlađih, pa i naša seka kreće od jeseni.
ostatak ću kopirat sa sekinog generacijskog:
dugi vikend iza nas, ja sutra idem na posao odmorit se
u petak smo mm i ja išli u svatove, ja sam nakon sto godina malo popila i naplesala se, u subotu sam cijeli dan bila polumamurna i krepana s njima. ali nisam se dala, ujutro tržnica, prijepodne aeromiting, ručak u Mc Donaldsu, kratki predah doma i rođendan u igraonici!
u nedjelju nas je seka počastila pa je zaspala popodne
ja sam opeglala, spremila, a M i ja smo pravili lazanje po njegovoj želji. popodne opet rođendan.i danas, odlučili smo spremit dječju sobu, razvrstali igračke, pobacali staro i potrgano, odmicali kauče i ormariće da dohvatimo sve od iza i obrišemo prašinu. seka nije spavala, nažalost. kuhali smo svađta. a popodne smo išli kompom preko Drave i u zoološki, sladoled, igralište s ekipom i onda kompom nazad. padam s nogu
M je totalno zabrijao na lazanje, gleda Garfielda pa zato
birao je samnom u trgovini sastojke, ribao sir i gledao kad će bit gotove, još me molio da mu ostavim komad za "ponoćni zalogaj"
uglavnom, prefino mu je bilo i sad svaki tjedan pravimo lazanje
tako da mi ništa nije jasno
al bas zato sto ih svi volimo, radimo ih cesto. bas bi mogli ovih dana. 
malo i povrća posadimo, M je htio ove godine suncokrete jer obožava suncokrete, ja naručila sjeme i sad nam je tako lijepo s tih par suncokreta u dvorištu, baš su lijepo narasli...

Mo'š misliti kako će se održati po ovom vremenu na otvorenom. 

.