evo da odmah nešto i napišem..
sunči, brzo će godišnji, uživat ćete ko veliki!! lijepo se provedite u svatovima!
bigulica je u srijedu završila s engleskim, dobila diplomu i jako je bila vesela. sad se doma igra, dijeli koverte i govori: evo za tebe jedna diplomica

poslije toga sam ih vodila u shopping jer sam morala kupit svašta u Mulleru, super su bili. a nagrada je bila da idu na trampolin. i čim smo izašli iz trgovine oni bi na tramplin, ali je taj bio krcat i ja kažem da idemo na onaj na katu. ali bigul se spušta na pod, legne koliko je duga i široka, raširi ruke i noge i udri u plač

morala sam samo pazit da je netko ne nagazi

nije trajalo ni minutu-dvije srećom, digla se i išli smo gore! e koja je to sila! i onda ih gledam na tom tramplinu kako skažu ko da nisu u životu nigdje skakli, ja umorna, pijem kavu i gledam, ne znam zašto gledam, ono glave lete na sve strane, ova padne, odbije se od stranice ili od poda, veći dečki skaču oko nje, gledam di će joj netko na glavu skočit, diže se, i nastavlja, ko da ništa nije bilo, stvarno ne znam zašto gledam, ko da ću s tim pogledom telekinetički zaustavit nečiju glavu ili nogu u letu prije sudara

istresu sok u sebe u sekundi i opet nazad, nevjerojatno...
navečer se u krevetu opet derala, neće spavat, bori se sama sa sobom i počne me lupat nogama. kako sam ja stvarno bila na rubu, samo sam izašla iz sobe udaahnut jer sam bila neuračunljiva. ja se vratim, a ona se smirila i zagrlimo se, kaže on ameni: mama zao mi je, oposti

mislim, totalno me ostavila bez teksta tim riječima!
jučer smo imali mirniji dan, malo gosti, roštiljali u dvorištu i predvečer se vozili biciklima. u dvorištu je pokakala jedno malo govance i skakuće oko njega, kad korni krene prema govancu, a ona skoči ko rambo: neeee, nemoj dijat, to je moje gance!!!!

e ja sam krepala od smijeha! pa me zagrli onako u prolazu i kaže: bas sam te se pozelila

ma uliz totalni, zločesti, a divan...