Sada je: 01 svi 2026, 11:57.

Generacija 2013. - 4. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Generacija 2013. - 4. dio

PostPostao/la latica » 26 lip 2015, 09:12

Generacija 2013. :srca

Ema (Diami)
Karlo (Diana) (4.3.)

Ivan (mamamana) (2.4.)
Ana Marija (tinica) (8.4.)
Pavlo (pčelica_maja_23)

Marta (latica) (2.5.)
Dino (cici) (2.5.)
Luka (sunčeko) (13.5.)

Svilenka (walter) (11.6.)
carica (ŠokNaŠok) (19.6.)
Borna (gaga0305) (22.6.)

Ana (biljkas) (1.10.)
Erin (Azzul) (16.10.)
Ivan Pavao (Mariachi) (24.10.)
slika Moja 3M
latica
Bigul

Re: Generacija 2013. - 4. dio

PostPostao/la latica » 26 lip 2015, 09:26

evo da odmah nešto i napišem..

sunči, brzo će godišnji, uživat ćete ko veliki!! lijepo se provedite u svatovima!

bigulica je u srijedu završila s engleskim, dobila diplomu i jako je bila vesela. sad se doma igra, dijeli koverte i govori: evo za tebe jedna diplomica :lol poslije toga sam ih vodila u shopping jer sam morala kupit svašta u Mulleru, super su bili. a nagrada je bila da idu na trampolin. i čim smo izašli iz trgovine oni bi na tramplin, ali je taj bio krcat i ja kažem da idemo na onaj na katu. ali bigul se spušta na pod, legne koliko je duga i široka, raširi ruke i noge i udri u plač :ajme :lol morala sam samo pazit da je netko ne nagazi :lol nije trajalo ni minutu-dvije srećom, digla se i išli smo gore! e koja je to sila! i onda ih gledam na tom tramplinu kako skažu ko da nisu u životu nigdje skakli, ja umorna, pijem kavu i gledam, ne znam zašto gledam, ono glave lete na sve strane, ova padne, odbije se od stranice ili od poda, veći dečki skaču oko nje, gledam di će joj netko na glavu skočit, diže se, i nastavlja, ko da ništa nije bilo, stvarno ne znam zašto gledam, ko da ću s tim pogledom telekinetički zaustavit nečiju glavu ili nogu u letu prije sudara :ajme :lebdi istresu sok u sebe u sekundi i opet nazad, nevjerojatno...
navečer se u krevetu opet derala, neće spavat, bori se sama sa sobom i počne me lupat nogama. kako sam ja stvarno bila na rubu, samo sam izašla iz sobe udaahnut jer sam bila neuračunljiva. ja se vratim, a ona se smirila i zagrlimo se, kaže on ameni: mama zao mi je, oposti :shock mislim, totalno me ostavila bez teksta tim riječima!

jučer smo imali mirniji dan, malo gosti, roštiljali u dvorištu i predvečer se vozili biciklima. u dvorištu je pokakala jedno malo govance i skakuće oko njega, kad korni krene prema govancu, a ona skoči ko rambo: neeee, nemoj dijat, to je moje gance!!!! :hahaha e ja sam krepala od smijeha! pa me zagrli onako u prolazu i kaže: bas sam te se pozelila :srca ma uliz totalni, zločesti, a divan...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 26 lip 2015, 09:48

latica je napisao/la:u dvorištu je pokakala jedno malo govance i skakuće oko njega, kad korni krene prema govancu, a ona skoči ko rambo: neeee, nemoj dijat, to je moje gance!!!! :hahaha e ja sam krepala od smijeha! pa me zagrli onako u prolazu i kaže: bas sam te se pozelila :srca ma uliz totalni, zločesti, a divan...

ona je preeeezakon, svaki put me oduševi!
Ma kak se taj go približava uvijek mi dani traju ko vječnost :lol
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la sunceko29 » 26 lip 2015, 09:52

Kaj se tiče trampolina - to je valjda najbolja moja investicija za L ikada - obožava ga, skače stalno po njemu, totalno se ispraksao, on i mali bratić baš uživaju svaki dan!
Uf, bacanje po podu još nismo doživjeli no neću 2 puta reći. I kaj si napravila? Samo je pustila da se smiri ili?
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 26 lip 2015, 10:07

ma nekako nije ona nešto posebno protestirala, odnosno zna ona jače urlat i sl., ovo je bilo više da malo izdrami na novi način. to nam je prvi put, stariji nikad nije imao takve epizode, ah lakoodgojivog djeteta. ja sam spustila stvari i dala joj malo vremena, samo sam gledala da je netko ne nagazi. i onda sam je išla probat podić i zagrlit, prihvatila je, nije kažem bila posebno uzrujana, samo si je malo dala oduška. inače, ništa tu ne možeš, to je zapravo njihova muka i moraju to izbacit iz sebe, ne vrijedi ništa puno objašnjavat jer ne čuju, ne dopire, nego tek kad se malo smire, onda lagano, i afirmativno - ajmo ovo ili ono, a ne: nemoj ovo i ono. i tak. najbitnije je da se isključiš od okoline, to što drugi gledaju i komentiraju mene uopće ne dira, ja gledam kak je mom djetetu, a ne to što drugi imaju mišljenje o mom djetetu :mrgreen iako većina roditelja uvijek ima izraz suosjećanjana licu :lol

a taj tramplin stvarno - ja sam uvijek mislila pa šta to malo skaču i gotovo. ali oni mogu valjda uvijek i neprestano skakat :shock mi ga nemamo gdje stavit, a malo mi je i skupo, ali da je fora, stvarno je :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 26 lip 2015, 10:13

samo da se pribiljezim da va kasnije lakse nadjem :mah :kisichagic
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Mariachi » 26 lip 2015, 12:42

I ja i ja :mah
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 26 lip 2015, 13:51

i ja :kino
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la mamamana » 26 lip 2015, 14:58

Sunceko, blago ti se za kućicu na moru... Makar vjerujem da to ima svoje prednosti i mane, ali pogotovo uzevši lokaciju u obzir, nebih imala ništa protiv jedne takve oaze mira. Još samo da mi je ulovit vremena i otić tamo, ali to je sad već neka druga priča :lebdi . Zagrijao je Zagreb konačno!!
Latice, ja ću kao i obično :hahaha na tvoju bigulicu!! Ali kako bi se čovjek mogao ljutiti na nju kada je toliko u toj svojoj "zloći" dražesna i mila, da bi ju mogla pojesti :luv . Na tuđe komentare se odavno ne obazirem, a isto tak me ne smetaju niti tuđa djeca i njihove nepodopštine, kaj ja znam, pa ipak su to samo djeca. Mi nemamo još faze bacanja po podu, ali baš kao što Sunceko kaže, neću reć dvaput...
Bili smo jučer na sekinom nastupu, Ivana nismo vodili sa sobom, reko MM da će bit preglasno. Uglavnom, došli smo oko pola jedan (u noći) doma, a on sa bakom gleda TV :shock ... Kaže da nije htio spavati jer je čekao mamu :luv . A danas je seki lijepo odbrusio "Ema, zašto si takva glupača? To je tako bezobrazno" :lol :ajme I lijepo joj je objasnio "Zašto mi govoriš da sam beba, ja nisam beba, ja sam malo dete". Bez pelene smo i dalje :joy , a po novom se pristao voziti u onom autiću kojeg smo mu kupili na akumulator, a nije dosad htio u njega :yess ! Ugodan vikend majčicama i dječici želim!!! :kiss
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la sunceko29 » 26 lip 2015, 15:22

latica je napisao/la:to što drugi gledaju i komentiraju mene uopće ne dira, ja gledam kak je mom djetetu, a ne to što drugi imaju mišljenje o mom djetetu :mrgreen iako većina roditelja uvijek ima izraz suosjećanjana licu :lol

to kaj si drugi misle i komentiraju, njihova stvar. jedino je bitno dijete. Okolina će ovako ili onako komentirati.. :lebdi
mamamana aaa medenko, on je čekao mamu :luv ... malo dete :lol bravo za pelene i autić na akumulator. Ja ću L uzeti taj auto kada asfaltiramo veliki dio dvorišta (zajedno s ostalim radovima kaj sam vam pisala).
E ja ću poluditi od dosade na poslu!!! Nitko ne radi, nema posla i minute traju ko sati.......... :nokti
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 26 lip 2015, 23:05

nama upravo zavrsio koncert slasha 'u dvoristu' i mozemo napokon ici spvati :)
kuca je blizu src salata di su koncerti taako da nas ceka zanimljivo ljeto.. jedva cekam faithless i billy idola :liza

danas sam si na amazonu kupila peaceful parents happy siblings .. nadam se da ce biti dobra knjiga jer su za sada savjeti s autoricinog weba fantasticni (aha parenting --- hvala diami :) ) a voljela bi da carici bude sto manje stresno kad beba dodje.

laku noc zene!
mahmah
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la cici » 27 lip 2015, 10:24

A jeste vi vrijedne?!!! Već 4-ti dio :nesvist (a ja cijeli treći preskočila :ajme )
Latice tvojoj bigulici mogu poslati samo jedan :kiss . davno sam rekla da je M kraljica!!!! :luv
Što se tiče ispada plača,s L je to kratko trajalo.ali D zato sve nadoknađuje :ajme Čim nije po njegovom ili ne može nešto dobiti odmah dreka i histeriziranje. Tako da suosjećam s tobom. I ja ga zagrlim i smirim i baš me briga za okolinu. Uvijek će biti netko tko će komentirati.
(Btw. vidjela sam vas onaj dan u AM,ali nisam htjela smetati,jer si je baš smirivala :hug )

Sunči
brzo će godišnji i uživancija :hug

Mamamana
Ivan nam je pravi veliki dečko!!! :luv

Mi tražimo piškiti i kakiti već mjesec dana,ali pelenu još imamo preko noći i kad negdje idemo (najviše zbog kakanja). Ali i to ćemo maknuti za koji dan. :mrgreen

:kiss vas sve
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Diana001 » 27 lip 2015, 15:35

Ja se samo bilježim... Pišem kad uhvatim vremena, zadnjih dana sam u ludnici..em dječji festival pa bi bili nonstop po gradu i na predstavama em meni uletilo posla, tj svi bi sve u zadnji tren pa je sve neki pressing. Evo K spava a ja idem probat još nešto završiti ako uspijem. Ousa svima :kiss
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamamana » 27 lip 2015, 20:17

Sokica, vratili ste se iz južnih krajeva, znači. Nadam se da ste se nakupali! Bome ti još sitno brojiš!!!
Cici, bravo za pelenice, nisam znala da ste se riješili!
Mi po cijele dane nekud lutamo, danas je moj brat došao sa sinom iz Rijeke, mali je završio prvi razred, moj Ivan ga obožava, roštiljali smo i baš se lijepo proveli! Kad smo došli doma, dojuri Ivan i viče "A di je ona moja kahlica?!" i kada smo mu je donijeli sve je lijepo obavio i baš je ponosan na sebe :lol . Zbilja nisam očekivala da će to teći tako glatko...
Diana jel se kupate što u moru? Smeta li Karlu hladnoća? Javi se kada stigneš!
Svim mamicama veliki :kiss !!!
mamamana

PostPostao/la ŠokNaŠok » 28 lip 2015, 00:24

vratili se mi brzo, vec u ponedjeljak...
radovi u stanu su tuto forca jer je istina to sto kazes da sitno brojim ;) treba to sve pozavrsavati na vrijeme.. a i mm cuva godisnji za kad #2 dodje :)

jel se diami sta javila? kako je K. prosla operacija?

odoh spavati/... beba se napokon smirila pa se mogu namjestiti. imam lunapark u sebi, a ne bebe :mrgreen
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la latica » 28 lip 2015, 10:40

cici pa šta se nisi javila? nismo valjda tako strašno djelovali? :hahaha

ma to su vani sve sitnice šta ona nama doma radi nekad kad treba ići spavat :lebdi nemam snage pisat o tome, samo se dodatno traumatiziram razmišljanjem ...

šok, nek ste vi malo odmorili ;)

super za sve bezpelenaše :luv :luv

mi smo se probudili lagano prehlađeni, seka i ja šmrcamo i gledamo mašu, ja sam sva nikakva, a braco nam još spava, on je sinoć i malo temperaturicu dobio. valjda ćemo se brzo oporavit, u subotu smo planirali njegov rođendan proslavit, mora ići u vrtić pozivnice dijelit...

evo gospođa je upravo u naboru od kauča našla komadić čipsa i pojela :ajme to smo sinoć kad je napokon zaspala nakon 20 min urlanja, mi gledali Jurski par sa starijim i malo počipsali, eh samo da zna :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la cici » 28 lip 2015, 11:28

latica je napisao/la:cici pa šta se nisi javila? nismo valjda tako strašno djelovali?

:lol :lol Ma niste,ali taman se počela smirivati,pa nisam htjela ometati. :hug

A o uspavljivanju neću ni ja :ajme Otkako smo (konačno) prestali cicati (prije 3 tjedna) uspavljivanje nam je koma. Zadnjih tjedan dana mi zaspe oko ponoći(a legnemo u deset :ajme ). Vrti se, pjeva,plače,priča,igra se,traži "base" (kobasicu) :lol "Mmmm basa,fino. Mama može base???Ha mama,jel' može,mama, jel može??"....i tako narednih 20-ak min,a onda ,naravno opet plač...a ja se budim u 6....pa se ti naspavaj!!!

Ozdravite nam brzo :kiss Možda je samo mala prehladica... Na ovo vrijeme nije ni čudo.
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ŠokNaŠok » 28 lip 2015, 12:35

i mi smo imali ispade kad je prestala cicati. tad me pocela lupati i grebati :shock
a ja u sred mucnina i trudnickog umora :ajme
jednom sam toliko izgubila kontrolu dok me udarala da sam ju 'odbacila' na pola kreveta :ajme
legle bi, pricam pricu, citamo slikovnicu, pjevam pjesmice i kad ja idem 'spavati', cim kazem laku noc i zatvorim oci, ona krene sa samaranjem! :shock
sad se smirilo znatno, al jos ima teskih popodneva tj noci kad isto izmislja sta bi sve samo da nejdemo spavati.
samar pokupim jako rijetko :mrgreen

mi smo isli na taktiku da to boli mamu i zaustavili udaranje fizickim 'obuzdavanjem' i rijecima da nitko ne zasluzuje da ga se udara i da je to ruzno ponasanje. i da je ok biti ljut, ali nije ok udarati nekoga zato sto smo ljuti.
kad smo ljuti ok je i smijemo udarati jastuk i skakati po krevetu ili podu. kad smo zalosni ok je plakati i doci mami ili tati da nas tjesi. kad nam je tesko, ok je duboko uzdahnuti i ispricati juliji (lutka za spavanje) sta nas muci.
trajalo je mjesecima :ajme
isplatilo se :)
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la mamamana » 28 lip 2015, 12:55

ŠokNaŠok je napisao/la:jel se diami sta javila? kako je K. prosla operacija?

Javila je, sve je u redu prošlo, K.je hrabrica samo takva :luv !

Bome, prefrigana su ta naša dječica... I moj mudruje oko uspavljivanja, ali za sada još ja vodim glavnu riječ :lol , budemo vidjeli kako dugo...
Latice, baš mi je žao zbor prehlade, ali vjerujem da će biti kratkog vijeka, kakve šokove nam ovo vrijeme priređuje nije niti čudo da pokupimo koji virus... Držim fige da prođe što prije i što bezbolnije!
Jesam ja to dobro skužila, Sok, da ti i TM ne znate još spol nove bebice? Ja nebi izdržala da ne pitam, previše je znatiželje u meni :lol
Kada moj Ivan dobije "napade" plača, vikanja ili bilo čega sličnog, dosad je uvijek palila "diverzija" odnosno skretanje pažnje na nešto drugo što pouzdano znam da će zaokupiti njegovu pažnju. Klasične tantrume još nismo imali, ali neću dvaput reć... :lebdi
mamamana

PostPostao/la gaga0305 » 28 lip 2015, 13:09

I mi se prikljucujemo prehladjenima, samo se mm drzi kao cvrsta stijena :)
Od mog se cips nemoze sakriti :ajme cim udje u lidl vice pipa pipa i pokazuje put gdje stoji :)

Mene je moj bio poceo udarati(vidio od kuminih malaca kako oni nju) ali sam uspjela fino rijesit pa je prestao.
Sad smo rucali, pa odoh s mm -om gledat jednom davno
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la ŠokNaŠok » 28 lip 2015, 16:03

ajde super za K :up

da, ne znamo nit cemo saznati do poroda.
znatizeljni smo i mi .... al znas kaj, tak i tako mi znamo sta je .... mm zna da je decko, a ja znam da je cura :liza

puse ozdravilice da svi brzo ozdrave!
:kiss
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la mamamana » 28 lip 2015, 16:26

ŠokNaŠok je napisao/la:da, ne znamo nit cemo saznati do poroda.
znatizeljni smo i mi .... al znas kaj, tak i tako mi znamo sta je .... mm zna da je decko, a ja znam da je cura

:hahaha Baš sam se nasmijala! Uskoro ćete saznati ;).
Svim bubinima :hug.
Moj sinek je danas već drugu zmiju vidio iza naše kuće :nesvist , sada znam kamo više neću zalaziti :znoj ... A tako je silan kada krene objašnjavati, sve prstom i rukama lamaće po zraku, pa se podboči, pa gestikulira, pravi mali čovjek, nema šta. Sad je bio brat sa klincem od 7 godina i moj Ivan i on su potpuno normalno razgovarali, bratov mali ga je sve razumio i sve su se dogovorili, čak mu je Ivan dao da se provoza u BMW-u. :luv U Zagrebu se sunce igra skrivača...
mamamana

PostPostao/la biljkas » 28 lip 2015, 22:46

Pozz svima. Nemam vremena pisati ni komentirati,malisa mi nikako ne spava a Ana me dresira na veliko, nadam se da neću dobiti slom živaca. Smajlic
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamamana » 29 lip 2015, 07:39

Biljkas :hug , iskreno suosjećam sa tobom, odmah se sjetim moje Linde, Bože dragi što me to dijete namučilo, kad se samo sjetim... Ali tako brzo prođe to vrijeme i vjerujem da ćete ubrzo uhvatiti svoj ritam :kiss Divan dan u Zagrebu!!!!
mamamana

PostPostao/la latica » 29 lip 2015, 08:53

iskreno, malo mi je lakše kad vidim da nismo jedini koji se mučimo sa zaspivanjem :oops:
šok potpisujem tvoj post totalno, iako moja rijetko lupa po meni, više po krevetu nogama... ali isto je sve krenulo otprilike kad je prestala sisat za uspavljivanje, bilo je super faza, ali sad je očito neka loša ...
ja se nekad osjećam ko najgora mama na svijetu jer ležim i slušam svoje dijete kako plače i viče od bijesa i koječega, ne znam ni sama. teško mi je to slušat. puno puta zatvorim prozor prema cesti kad idemo leć, jer ne želm da drugi to slušaju. mislim si kako to grozno mora zvučat da dijete tako očajnički viče: mamaaaaa, mamaaaa, mamaaaa ja bi tebi, ja bi tebi, mamaaaaa, a ja ležim pokraj nje i rado bi je zagrlila kad bi dala, ali ona ne da i samo se baca po krevetu i viče :( govorim si samo da će to proć, bude dana kad budem neuračunjljiva, ali sad daleko rjeđe nego prije, samo otrpim i gotovo. drži me to što nisam nikad imala osjećaj da ti ispadi utječu na naš odnos, štoviše, i kad smo to prestajale sisat za uspavljivanje, koliko god je protestirala zbog toga, preko dana i kasnije je sve bilo skroz normalno, nasmijana, mazna kad treba, samostalna, sve kako treba.

jučer sam skužila da su joj izašle 3 petice ovih dana :shock
prehladica je OK, normalno spava i sve, samo je par put apreko dana ispuhala nos. braco je isto bolje, sutra će vjeroajtno u vrtić. u subotu slavi rođendan na konjičkom pa mora ići pozivnice podijelit ;)

inače, mi smo jučer bili doma jer je svako malo neki pljusak tresnio, a i mi smo bili poluprehlađeni. išli smo samo ručat do svekija. spremili smo kuću, sve je cura pomagala, briše maramicom pod i govori mi: nemoj tu ic, tu je moko, mojas pazit! :lol onda smo presložili dječje ormare, crtali vodenima, mijesili plastelin i igrali se koječega, recimo i doktora - ona kaže: zini jako i onda sama jako zine i tako sam skužila da su joj petice izašle :lol baš smo uživali nas troje i njih dvoje su se isto lijepo igrali zajedno, sve više se tako zajedno igraju kad su raspoloženi, seka sve sluša i prati, a veliki je prepun, ali prepun ideja :srca

biljkas :hug
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la mamamana » 29 lip 2015, 09:19

Jooj, Latice, teško mi je kada čitam što prolaziš, a mogu zamisliti kako je tebi... :hug Ja sam sve to prošla sa starijom curom, od vrištanja, zatvaranja prozora, pa drugo jutro sažalnih pogleda susjeda, kojima sam do groba zahvalna da mi nisu socijalne radnike na vrata poslali :ajme ... U mom susjedstvu je mladi bračni par sa curicom od 5 godina koji zbog njenih noćnih tantruma dan danas nemaju hrabrosti imati više djece... Ali to što kažeš, vaš odnos nije nimalo narušen tim izljevima bijesa i plača i stvarno treba imati snage to izdržati :hug . A tvoja Bigulica je toliko inteligentno i drago dijete da joj stvarno ne treba uzimati za zlo :luv ... Tko će znati što se njima vrzma po glavicama...
mamamana

PostPostao/la latica » 29 lip 2015, 09:29

mamamana :luv ma najgore mi je to kad se pitam kako to sve na nju utječe, ali valjda to njoj tako treba dok se ne nauči drugačije :dunno poslije se mi zagrlimo, mazimo i onda se napokon opusti i zaspe.
najteže mi je bilo kasnije se ne vraćat na to, ne pitat je, ne komentirat i to. to sam morala doslovno se ugrist za jezik da ne krenem, a to je bitno da se to više ne dira stalno i ne ponavlja :ajme onda ona ujutro sama kaže: oposti mama sto sam te jupaja nogama :lol ili kaže: ovako sam se dejala: aaaaaa :lol ma stvarno onda vidim da i ona to sve vidi i da isto zapravo razmišlja o tome ;)

joj je, stvarno koliko je nekad naporna, toliko je i divna, dobila je od svekija mali kofer/ruksak s peppom pig, to su joj donjeli s puta, sad je spremna za vrtić pa se ženska skoro i pakira, kaže: tu si stavim majicu i onda idem u vutic!
nova fora joj je kad kaže bratu kad se on žali nešto: a sta cu ti ja?! :lol ono, ko neka baba - a šta ću ti ja sinko :p
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 29 lip 2015, 10:08

latice :hug :hug ti si divna mama i nemoj to u niti jednom trenutku preispitivati. Tvoja M je predivno dijete i očito ona to mora proći sama i uz tvoju pomoć.... znaš da će proći i kada ti je teško samo si mantraj to... :kiss
biljkas držim fige da uskoro uhvati malecki ritam... Ana očito tu promjenu novog člana obitelji proživljava na svoj način... bude uskoro bolje :hug
šok ajme svaka čast da još ne znate spol!!! Još malo pa ćete saznati :srca
Mi smo imali super vikend - subotu ujutro bili u gradu, šetali, pojeli sladoled, popodne se igrali u parku u kvartu. MM i ja navečer išli na svadbu, bilo je fakat super no iskreno, fakat sam ispala iz movinga izlazaka, jedva izdržala do 2h. L se ujutro probudio u 6:30h. Sjetila se latice i njenog prošlog vikenda, ako se ne varam kada je isto bila na svadbi. Popodne svi kolektivno odspavali i nadošli malo sebi. Došao nam kasnije drugi bratić od mm-a s maleckom tako da je L bio zaokupljen njom (ima 11 mjeseci i puže pa mu je bila skroz fora, nosio joj igračke) ... Navečer došli do nas frendovi na kratko druženje kada su se vraćali s mora pa smo uživali malo na terasi.
Danas u radne pobjede! Idem kasnije na službeni ručak u Mano pa se ful veselim klopi :klopa
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la mamamana » 29 lip 2015, 11:08

sunceko29 je napisao/la:latice :hug :hug ti si divna mama i nemoj to u niti jednom trenutku preispitivati. Tvoja M je predivno dijete i očito ona to mora proći sama i uz tvoju pomoć.... znaš da će proći i kada ti je teško samo si mantraj to... :kiss

Baš si to lijepo sročila, potpisati ću se svakako!
Lijep vikend Sunceko, baš mi je drago! Joj, i ja sam ispala iz štosa što se fešti tiče, ali zato bi se prodala za neki dobar rock koncert! Tu mi niš ne pada teško, mogu cupkat cijelu noć ak treba :lol .
A gdje nam je Tinica? Izgleda da su ženske produžile još koji dan na moru, neka neka, nadam se samo da im je lijepo vrijeme! Negdje će se vratiti pune dojmova :luv
mamamana

PostPostao/la mamamana » 29 lip 2015, 11:21

Jučer se moj sinek i ja dogovaramo oko doručka, pitam ga ja "Što želiš jesti?" kaže on meni"Hm, pa ne znam, ti dones". Ja kažem "A što da ti donesem?", kaže on "Donesi mi nešto fino" :lol , eto - kako se začas dogovorimo :lol . Sunci, dobar tek!!!
mamamana

Sljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.