Sada je: 27 srp 2026, 10:50.
Moderator/ica: Diami

pa ok kapitalizam al bar da trudnice i dica imaju odgovaraljuću skrb. meni je strašno što i mali klinci moraju čekat za nekakve zahvate po 1 god. ja da svog malog od 3 god nisam vodila privatno na oper. trećeg krajnika i ugradnje ventilacijskih cijevčica dite bi mi sad bilo nagluho na desno uho. operaciju smo obavili u 2 mj. a da smo čekali termin u bolnici doša bi na red tek u 12. mj.
grintava

) il je to zbog trudnoće.... uglavnom sve se to na kraju izlivela.
a naj smišnija mi je stvar u trudnoći " glupost" .. moj bože ne prođe dan da mi se ne dogodi da zaboravim kud sam krenila.. il ako nešto pričam pa me netko prekine.. gotovo.. nemam pojma di sam stala...
i bubsek nemoj me plašit
nećemo još rodit... bemu mišsa ja još ništa nisam spremila... sve računam .. ono.. imam sve od starijeg malog... ima vrimena .. samo trebam sve malo oprat i osvježit.. al ima vrimena
odnija vrag prišu
I nije bio potreban cerklaž

...

mrava nek si se ti nama vratila! živila

tila sam ti reći da bi meni uz tvoje curke za malenu pasalo Natalie

polako, stignete smisliti...

krepat ću. što se mene tiče.. vakula se ne triba javljat dok nebude ima vijesti u obliku obilne kiše i još većeg zahlađenja. a još mi se gosti zaredali... o živote .. trudna sam i debela okanite me se... 

triban brojat kalorije onog što pojedem. kaže da nije bez veze... u prvoj trudnoći sam se udebljala 21 kg i da je to možda razlog što sam na kraju završila na carski ( nisam se otvarala i otišla plodna). a moram napomenit da sam ja stvarno visoka žena pa se na meni to baš i nevidi toliko.
a željezo mi je previsoko...
reče dr da nema razloga za brigu....al ja sam sad kad sam došla doma malo googlala pa svašta našla i sad sam prestravljena...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.