super je to mamamana što te netko vozi, ali čuj, da bi te muž vozio, osim što mora bit dobar, jel, mora bit i prisutan, što moj nažalost nije.
Upravo tako
Ja bome tako ne bi mogla računati na muža bez obzira što je dobar, ma kaj dobar najboji

i znam da je svaka od nas uvjerena za svog muža da je takav jer je on njen izbor.
Nije problem dal može ili ne može, dal je dobar ili nije ali u biti on bi cijeli tjedan trebao i morao biti posvećen samo mojem vozikanju a to mi zbilja nema smisla... Zbog čega? Imam dvije zdrave ruke i dvije zdrave noge. Opet ponavljam, nije isto ako se netko boji i nema volje...
I bez obzira što je i on u privatnim vodama ali ima takav posao da meni ne bi palo napamet da ga nazovem i pitam "Ej jel me možeš pokupiti išla bi do City Centra, pa poslije malo do Avenue Malla ako tamo ništa ne nađem onda me vozi u Arena Centar, ustvari ljubavi uzmi godišnji ovaj tjedan jer moram obnoviti ljetnu kolekciju

A on bi trebao reći "Evo ljubavi, nema problema, trenutačno sam na ročištu, ali reći ću sutkinji da odgodi raspravu radi tebe
Zafrkavam se naravno ali tako bi to trebalo izgledati....
Meni je auto jako bitan, jer mi daje određenu samostalnost i osjećaj nezavisnosti. Naravno da bi me da ne vozim, MM razvažao okolo ali zašto, ako imamo mogućnosti imati 2 auta, biti uvijek nekome na teret? Dapače, ja bi se čak pitala zašto baš inzistira da me svugdje vozi.
Volim se osjećati kao vlastita osoba, a ne samo kao nečija supruga.
Naravno, biti vozač je velika odgovornost i možda neke osobe se sa time ne mogu nositi.
Kako bi ja tri puta tjedno na plivanje na Mladost? Da ne govorim o Franovim zahtjevima, rođendanima, kavama sa frendicama...

On bi trebao gubiti vrijeme i sjediti i čekati da me odvede natrag doma? Nisam ja taj tip...čak mislim da sam previše samostalna Tijekom trudnoće smo imali samo jedan auto i onda je svaki dan dolazio po mene na posao, ujutro smo išli zajedno ali popodne sam već imala krizu ako je on nekud otišao sa autom a ja ne mogu otići
Ili sam mogla izabrati drugu opciju, mogla sam drugačije...biti doma i čekati ili ne ići nikuda na aktivnosti. Upaliti im crtiće i voila.
Ovak sam bezbrižna, kad mi se hoće idem bez da nekoga moljakam ili dekomodiram

A zbog čega? Zbog svoje komocije, zato jer mi se neće ili neda voziti ili zato što znam da će uvijek biti nekoga tko će uskočiti dok me netko ne pošalje k vragu ili bio ljubazan, jednom dvaput ali brate mili da mi sad tri puta tjedno netko bude na raspolaganju i da me uzima zdravo za gotovo jok.
Ne znam kako ti ali uvijek bi se pitala kakvo gledište imaju baš gore nabrojani članovi obitelji, tim više što je svima vožnja nešto normalno i svakodnevno, pa im je vjerojatno neobično zašto ti to ne želiš naučiti.
Isto tako ne bi voljela da i mene netko koristi za taxi službu, i uzima zdravo za gotovo.
A što se tiće nagradnih igri da bila su to plodna vremena

i još mi se nije svidio taj Peugeot iz dm-a pa sam ga prodala i kupila si polo. Znate kak se veli poklonjenom konju se ne gleda u zube ali bome ja sam gledala
Sjećam se da je cijena bila 150.000,00 kuna i istog trena čim je izašao iz salona izgubili smo 25% na vrijednosti vozila.
Evo jučer je MM išao oprati moj autić je jer sa njim idemo danas na more. Ja recimo nikad u životu nisam vozila njegov auto i uvijek kad idemo na put idemo sa mojim jer se onda možemo mijenjati u vožnji a ovako nema šanse da bi vozila veliki i prisiljen je on voziti. Imam nekako fobiju od širokih i visokih auta.
Potrpala sam sve njezine skalamerije za plažu, ajme mogu misliti kako će uživati u aqua parku Ja sam se sa prvog porodiljnog isto morala vratiti sa 6 mjeseci Franovog života, ali zato sam sa Ančicom nadoknadila tih pola godine jer sam bila s njom na produljenom porodiljnom.
Curke želim vam svima ugodan i prekokrasan vikend! Za vrijeme ne brinite bit će lijepo i sunčano i toploooooooooo