Znači on je par dana prije Frana, ok i par godina kasnije

Sada je: 03 kol 2026, 22:43.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Uzivajte, zasluzili ste
...makni drva zbilja si zahajcala pošteno 

odmah se pridružila i B i bili su tiho u jednom ćošku kraj moći sv. Ante. Tamo ima više djece, ima i ekran da se vidi oltar a i vidi se kroz staklo, pa je ok. Pod podizanjem sam ga uzela u ruke i šapćem mu u uho da je tamo Isus. A on je vidio vitraj Isusa s nekom zelenom pozadinom i počeo glasno govoriti: "Išuš! Kokodij!"
i nemreš ga stišat!

Ajme Mariachi sad si me totalno razbudila"Išuš! Kokodij!"
duša mi spava od onog pozitivnog umora ali me ovo prodrmalo
a vidjela sam da Desigual ima sniženje 

Latice a kamo ti ideš na more?
aaaaaaaa grad koji u meni budi uspomene
Ma ja baš volim Istru..,jako jako jako 
jako je lijepo jer zatvore kapiju i onda klinci nemaju kuda na cestu, a iza ima igralište!
i jako nam je povoljno, nemaš na šta pare potrošit i da hoćeš
a sve ti zapravo voze - kombi s kruhom i pecivima svako jutro, voće i povrće dođe, family Frost i eto. imamo sad i jednog lika za ribu nabavit u blizini, poršlih godina je to bio najveći problem
jedva čekam da krenemo!!! 
odmor za dušu i tijelo i uopće ne sumnjam u pravu uživanciju.
Baš bi voljela to jednom doživjeti...
meni je super sto mi imamo svecenika koji jako voli djecu, tako da on njih sa oltara vec zove da dodju k njemu i neka slobodno razgledaju. Bome to roditeljima puno znaci
Pravi odmor, i koristenje mora
Sva sreca pa je jos malo spavanjac pa ce mu proci vrijeme
jer idemo na dječju pa je klinci zabavljaju
ali bez obzira što bi ja željela da idemo češće to je s njom neizvedivo.
Nezgodno je stalno je umirivati, utišavati pa onda ona stalno viče AMEN, pa se križa, pa bi išla do oltara...a ne mogu stalno skakati za njom 

viroznima, sretno pakiranje i put putnicima!
Što misliš da su turniri stali kad se mala rodila?
pa barem onda puno spavaju i ne moraš ih zabavljati
nek hoda u gaćicama cijeli dan...nek jede, nek se zmaže, ma briga te...

Tinica je napisao/la:Ja sam dosta cool po tom pitanju, sjećam se da mi je jednom jedna mama u parku rekla "Ana marija je jedino dijete koje smije i može sve raditi"...zašto ne? Dok nije hodala puštala sam je da puže po onom parku, ljudi su me gledali kao da nisam normalna, nek se sprlja od sladoleda, (nisam od onih mami koje drže snjeguljicu dok dijete jede da si ne bi uprljala novu haljinicu) nek se zmaže od trave, nek bude crna od blata, neka joj kosa bude puna pijeska, ...ma nek se penje gdje hoće naravno ako nije preopasno...
ovo je inače oduvijek tvrdio jedan stari, legendarni zagrebački pedijatar, nažalost pokojni... sve je to za stjecanje imuniteta, i odlazak u štalicu, i bliski susreti s domaćim životinjama, i valjanje u pijesku... 
odite na more, preporodit ćeš se, vjeruj mi!!
idem sad do knjižnice nešto posudit i idemo doma, hehe mogu i odspavat malo
dok se ja naviknem na slobodu, taman će mi proć maturalac 

latica je napisao/la:cici,ako si za kavu,ja sam za, ja sam s poslom gotova do 4, mogu u utorak ili srijedu?
Mariachi je napisao/la:"Išuš! Kokodij!"
) i dozvoli djeci da šetaju,plešu,pjevaju.... u 9 nedjeljom je misa baš za djecu,pa bude dječji zbor i sviraju gitare i bude baš lijepo....Tinica je napisao/la:Ja sam dosta cool po tom pitanju, sjećam se da mi je jednom jedna mama u parku rekla "Ana marija je jedino dijete koje smije i može sve raditi"...zašto ne? Dok nije hodala puštala sam je da puže po onom parku, ljudi su me gledali kao da nisam normalna, nek se sprlja od sladoleda, (nisam od onih mami koje drže snjeguljicu dok dijete jede da si ne bi uprljala novu haljinicu) nek se zmaže od trave, nek bude crna od blata, neka joj kosa bude puna pijeska, ...ma nek se penje gdje hoće naravno ako nije preopasno...

svima
nitko od njih ne izlazi da senedajbože nebi smočili
) ali hoće da ga ja malo pridržavam i onda maše nogicama, rukicama, sad hoće i u plićaku sam kao plivati, drži se rukama za dno i maše nogicama, do kraja ljeta možda i propliva 

!
.
I, da, bravo za odvikavanje, bude to pomalo, a očito da on sve više kuži "princip rada"!
E, da, ovaj tvoj odmor u potpunosti bi zadovoljio sve moje kriterije i savršeno odmorio dušu i tijelo! Sigurna sam da jedva čekaš da odete!
! Joj, da, ne mogu vjerovati ovo kaj si rekla za Ančicu da je tak živahna i nemirna u crkvi, ja nju uvijek doživljavam kako mirno djetešce, koje mirno sjedi u kolicima i sluša što joj se govori

Sve sam pripremila za današnji odlazak, čak sam jučer kupila i novi suncobran i bazen i pumpu da se danas lijepo zabave u dvorištu kod mojih i jutros se mi spremamo za odlazak i zove stečajni upravitelj da se ne osjeća najbolje i da nije spreman ići na put na preuzimanje objekta
Nije mi palo napamet koristiti dane godišnjeg na takve gluposti
mora nositi i falstere, i tople gelove, hladne gelove, sprejeve za mišiće... ma milijun stvarčica a danas popodne još mora kod ortodonta da mu namjesti aparatić za zube prije puta a dolaze mu i novi ulošci...

. Joj, ne spominji mi pakiranja, ja imam dvije polu-odrasle cure, možeš misliti kako im putne torbe izgledaju kada se nekam ide
...
Razumijem skroz, ovo moje malo čudo je kao na baterije

tinice, žao mi je za tvoj put,a li već ćeš ti nekamo zapalit, ne brinem ja za tebe 
Sve slike u uredu su mu sa motivima Starog Zagreba.
Sad sam mu za prošli rođendan kupila veliku bakrenu Temidu i ona zauzima posebno mjesto u njegovom uredu. Zbilja je prekrasna a on je bio oduševljen
Meni je takav gušt gledati izraz lica kad drage osobe otvaraju poklone
i sigurna sam da nije bez veze ono kad se kaže da ljude više veseli darivanje nego primanje poklona
Bakugani, spidermani, batmani, power rangeri, Supermani, Hulk? Kaj još postoji od tih junaka...ajme kad se sjetim
koja milina je sad sa Kitty i sa Minicom 
Tinica je napisao/la: sigurna sam da nije bez veze ono kad se kaže da ljude više veseli darivanje nego primanje poklona![]()
! Uživajte na kavici!

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.