mi nismo bili cijeli prosli tjedan jer smo pripremali rodjendan od maloga, pa cekali 3 dana goste koji su se najavili pa na kraju jos uvijek nisu dosli
pa kako je sad sezona muz zna doc kasnije sa posla, vikendom nam se bas ne ide jer je guzva...i tako, malo zastekali, al u petak smo pozvani na rodjendan na plazu pa cemo eto onda na more
citam te vase komentare o tucnjavi...i bas se ne veselim tom razdoblju, a sigurna sam da ce bit i toga. sada je poprilicno dobro prihvatio bebu, ljubi mu ruke, legne kraj njega pa mu prica i tako. jucer mu je zapljenio jastucice sa kojim ga fiksiram da se ne okrene...i kazem mu da to treba bebi, ali nije htio poslusat, bili su mu zanimljivi pa si ih je odnio u svoj krevet. kako mu je sad vrtic zatvoren pa je doma sa nama morala samga teglit na preglede od brata. ja mislila kako ce njemu bit zanimljivo gledat sta rade bratu a njemu bilo zanimljivo samo svrljat po ordinaciji
on jos nije ufuran u neki lik iz crtanog. uglavnom gleda na youtubu masu i medvjeda, peppu pig, traktora toma, vlakica thomasa...
al recimo na torti je imao samo vlakic, nije trebao bit thomas...
poceo je malo vise pricat al nije ga bas lako shvatit jer dosta slova preskace.

Ma da ne bi. Rekla sam da nema šanse, ako ne misli ići večeras da se sutra dižemo u 6 i krećemo. Želim se sutra okupati u moru pod svaku cijenu. 

.
- vjetrovito i dosta je zahladilo, osobito ujutro i navečer. danas je pao vjetar, popodne planiramo na plažu... od pon će valjda opet biti vruće...
.
mi ćemo na srednji Jadran na otok i vjerujem da će biti i previše sunca. Moram priznat da mi paše ovo tmurno i kišno vrijeme u Zagrebu
M je prije spavanja izvela show samo takav, zaspala u suzama.

note 4 je preskup. računam opet obnovit ugovor i doplatit malo za mob i svi sretni

pa izac ako mu slucajno ne bude pasalo, a da stariji ostanu s msekom (iako - mogu oni i sami).