Sada je: 01 svi 2026, 13:19.

Generacija 2013.- 6. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013.- 6. dio

PostPostao/la Diana001 » 04 kol 2015, 09:11

pčelice i moj K se isto tako igra, cijelu priču on složi i glumi, ide u dućan, kupi puno stvari i onda nosi kući, vadi, i daje nama da jedemo. Ili recimo voli se igrati kao da on daje nama da papamo pa mi njemu al svašta, recimo kažemo mi njemu: evo ti auto, on kaže: ne to je fuj, auto se vozi. Ili ako je jestivo onda pojede i tako on nama, mi njemu al za sve nejestivo da objašnjenje što je to.
Ima tako nekih svojih puno izmišljenih igara koje mi se super sviđaju, nisam mislila da on u svojoj dobi se tako može igrati.
Lopta i svi sportovi s loptom su mu i dalje broj 1. Opušten je u moru skroz al neda staviti ništa na sebe tako da ga ja držim a on pliva, maše rukicama, nogicama.
Bili smo sinoć na rođendanu prijatelju jednom i gledali smo malce u kinu, to nam je bio prvi odlazak u kino i bio je odličan, odgledao je cijeli film bez problema.
E i broji stalno nešto, obožava brojeve, zna na hrvatskom i engleskom do 10 i zadnje vrijeme stalno broji ili kocke ili prste na rukama ili nešto i to baš onako lijepo, prstom pokaziva jednu po jednu i broji.

latice naša Martica je neustrašiva, to je davno već pokazala, hrabrica. I bravo za pričanje, K je isto tu negdi s govorom, svaki dan me iznenadi kad nešto kaže što nisam očekivala.
sunčeko stižete sutra znači. I uživajte ti i tm na večerici. I mi smo za vikend ostavili K kod bake i izašli na večeru i koncert Hladnog Piva. Super nam je bilo, dugo nismo tako negdi bili nas dvoje. Drago mi je da je pregled prošao super i raspekmezi se koliko želiš, zaslužila si to :luv
šok uff nije ti lako po ovim vrućinama al držim ti fige da što lakše izdržiš ovo još malo do kraja. I ja mislim da će ti biti lakše malo kad rodiš, bebu u kolica ili maramu i svi zajedno u šetnju, parkić.
gaga što bi ja dala da moj tako pojede voće, al nema šanse, ništa, jedino ponekad malo lubenice pojede i to je to :strah luda sam više, al bar povrće jede sve. Žao mi da ne jede kad ima voća sad kojeg poželiš, a ja obožavam voće.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Diana001 » 04 kol 2015, 09:13

sunčeko i mi planiramo iza ljeta kupit mu sobu i iseliti ga, nadam se da će i on biti oduševljnpen s tim kao mama i tata :lol
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sunceko29 » 04 kol 2015, 10:34

diana hvala ti :kiss Držati ćemo i vama fige za skoru selidbu K u njegovu sobu! ;) pusa našem prijatelju!
Još malo, malo i kreeećemo!
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 04 kol 2015, 15:05

Cure, igra pretvaranja se javlja s 18 mjeseci i razvija se u kvaliteti i kvantiteti do 3. godine. Povezana je s kasnijim razumijevanjem mentalnih stanja, posebno pogresnih vjerovanja u dobi nakon 3 godine. Jako je vazan oblik igre i ima vise oblika. Najslozeniji je socijalni, kad se igraju pretvaranja s drgom osobom jer odrazumijeva u to da ukljuce drugu osobu i svoj mentalni svijet i obratno, a to je njima komplicirano. Drufacije se igraju ako je partner odrasla osoba, a drgacije ako je dijete - majke vise komentiraku igru, druga djwca vise aktivno sudjeluju i mijenjaju pravila i sl. Vise igre pretvaranja se biljezi koddjece s bracom i sestrama i s boljim jezicnim sposobnostima. S obzirom da je povezana s kasnijom teorijom.uma, koja je povezana s boljim skolskim uspjehom, boljim idnosima s vrsnjacima i sl, super je sto je primjecujete. Kod autisticnog spektra je nema ili je suromasna. Eto to je ukratko ;)

Sok, ja bi premrla u trgovini!!!!
Tebi ce bit lakse kad rodis sigurno, izdrzi jos malo!

Super za preseljenja u vlastite sobe! Mi prvo morami srefit djecju da bi to izveli, vidjet cemo kad ce to bit!

Sunceko, imate super planove, uzivajte!!

Nasa seka spava, hvala Bogu!! Mi odmaramo oa poslijepodne opet na kupanje. Malo smo zbog probave pauzirali s vocem, ali sad opet uvodimo, tu dode jrdan lik s kombijem, ima voce i povrce ko iz raja, davim srda predivnim breskvama! Danas smo cijeli dan cekali family frost da kupimo sladoled u lopticama, to samo jos tu vidim, sad kad se seka probudi castimo se!!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 04 kol 2015, 15:20

Marta se sad i sama ode okupat, ode bez icega u more i skakuce do dubine do vrata, ja gledam s plaze. Odjednom, nema je, samo tjeme vidim. Dok ja skocim, evo nje izranja, malo trepne i kaze: jesi vidija? Skojo sam se okiznuja ili skojo sam zajonila :hahaha
More je fantazija, u selu nije ni guzva, zna se desit da jedini budemo u moru, a nekad bude i ekipa pa se igraju s klincima, trce po rivi goli i bosi navecer do 8.30! Uzivaju djeca maksimalno, samo da tako i ostane!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Nataša » 04 kol 2015, 17:53

Pozdrav svima... jedva nasla u koju grupu pripadamo moja ne vise tako mala beba i ja :P

Ako sam dobro pohvatala, red je da se predstavimo, Leonardo, napunio vesele 2 godine 14.04.2015.
a sad, kako da ga predstavim u par rijeci kad bi mogla napisati roman o njemu, hm... uglavnom, jedan prekrasan plavi dečko koji je obogatio nas život u svakom pogledu, strašno znatiželjan, jako brzo uči, izuzetno spretan i razgovorljiv, pomalo vec i samostalan u mnogim stvarima, ma ne znam kako da dočaram njegovu osobnost u par rečenica, kao što možete pretpostaviti moj M i ja smo veoma ponosni na njega, i nismo mogli poželjet boljeg sina.

Najviše pozrdava i pusa šaljem curkama koje vidim da su i dalje vrlo aktivne, i naravno mališanima zbog kojih i jesmo ovdje :) latica, cici, Tinica, sunceko, pcelica_maja.. i nemojte se ljutiti sto ne mogu sve isčitati i pohvatati novosti, nadam se da ste ssvi super i uživate sa svojom dječicom.

Mi još nismo krenuli sa odvikavanjem od pelena, početkom ljeta sam procijenila da nije jos spreman, ali kako je dosta vremena poceo provoditi gol po ovim vrućinama čini mi se da bi možda ipak mogli krenuti s time u akciju, jer je počeo tražiti da mu se pelena skine, i pokazuje još neke znakove da bi mogao biti spreman za to, pa ćemo vidjeti. Kako je kod vas to prošlo, jesu svi već bezpelenaši, ili? L još ne ide u vrtić, dok sam ja radila čuvala ga je baka, a sada sam s ja s njime doma i uživam ponovno u tome, nimalo mi posao ne fali, i kada bi mogla ne bi se više ni vračala raditi. Puno priča, skače, trči, vozi bicikl bez pedala kao da se na njemu rodio, cak mi se čini da bi mogao voljeti brdski biciklizam koliko uživa u tome, vozi doma po dvorištu ko munja a dvorište nam je cijelo uzbrdo sa hrpu drveća, grmova, puteljaka koje mora izbjegavati... presmiješan je... lud je za traktorima, bagerima, i svim radnim strojevima, vlakovi ga odusevljavaju, i tak... ma pravi jedan dvogodišnjak. Obožavamo ga. :luv

Kod nas ima svega, i pomalo starih novosti, studij, konstantni radovi doma, i tako, a ima i jedna velika vijest, L će dobiti sestricu za nešto više od tri mjeseca, čime smo presretni i jako se veselimo, to nam je bila velika želja od kako smo dobili L, da dobijemo jos jedno malo sunce, a tek kad smo saznali da je curica, sreći nema kraja..
No nije sve tako savrseno, nažalost...
Na samom početku trudnoće se ustanovilo da se ne razvija kako bi trebala, crijeva joj se razvijaju izvan trbušne šupljine, što se stručno naziva Omfalokela, te su nam tih prva dva mjeseca trudnoce bila nocna mora, dok nismo dobili rezultate kariograma koji je pokazao da je sa kromosomima sve u redu, te smo tu malo odahnuli. U međuvremenu smo testirali i srce, koje se razvija jako dobro, te sada vjerujem da je ona zdrava curica sa tom jednom malformacijom koja će se nadam se sanirati operacijom po porodu. Ne bih puno više dužila o tome na ovoj temi, mislim da nije mjesto ovdje,( moram malo pronjuškati u koju temu pripadam po tom pitanju) samo sam htjela javiti novost.

Eto, drago mi je da sam se malo javila, potrudit ću se dolaziti malo češće, a sad idem peglati dok još stignem, MM je otišo sa L kod dede, pa da iskoristim vrijeme...

Puno pusa svima, uživajte u suncu ;)
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la cici » 04 kol 2015, 22:49

Ja samo brzinski da vas pozdravim ;)
Mi smo u pripremama za rođoš-moja velika curica u petak puni 5g pa je sva u svom rođendanu,a obzirom da ćemo slaviti 3 dana :ajme pripremamo se kao za kraljevsku proslavu :p

Nataša tebi poseban pozdrav i veliki poljubac i zagrljaj :hug . Baš mi je drago da si se malo javila. Čestitke na trudnoći!!! Nadam se,zapravo uvjerena sam, da će s malenom biti sve u redu. :luv Biti ćete u mojim molitvama :hug
Veeeeliki poljubac našem L,veselom dvogodišnjaku. :kiss

Ostale curke :mah
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la biljkas » 04 kol 2015, 23:37

Pozdrav svima pogotovo još jednoj novoj trudnici; ) Vi koje ste se razmilile po plažama uživajte što više možete sa svojom dječicom! Ja se evo još uvijek nisam preselila do kraja. Živim na relaciji gore dolje cijeli dan. Hvala Bogu pa je Ana zadnjih dana super. Složila sam joj sobicu koja je zasada igraonici jer joj još neću krevet kupovati. Uživa unutra i svima priča Ana ima sobu. Mama jepo sozila Ani. Divna je i s bracom,pjeva mu i stalno ga ljubi. Pa mu donese svoje igračke i govori mu Bato igaj se. To batino. Što se tiče igre pretvaranja ona se pretvara da spava i glumi da hrče. Onda legne u kolica i kaže Ana mala beba,beba pava. Pa se digne i kaže. Sajim (salim se) ana veka cua. Normalno sve to je čula od mene pa sad ponavlja. Ima neke nove načine igre koji su joj sami pali na pamet bez ičijeg poticaja i tak. Uglavnom super zabavna je. Odoh sad spavati dok se mali cicač nije opet probudio. Laku noć
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ŠokNaŠok » 05 kol 2015, 00:31

mi smo se preselili!!!
mm i carica hrcu pokraj mene a ja nema sanse da zaspem! van sebe sam od srece :)
na mobu sam pa imate srece, inace bi sve bilo zatrpano preveselim smajlicima :mrgreen

natasa :hug i dobro nas nasla! vibram da ce to biti super s malenom bebolinom i rjeseno operacijom ko rukom odneseno :kiss

sto se igre tice, carica se vec duze igra pretvaranja.. uzela je neke salice pa nama ili igrackama kuhala kavu, stavila bi svoje plisance u vrstu i isli bi svi s njom 'pa pa' (setnja), uzimala je platnenu vrecicu za ducan i govorila pa-pa pa kao ide u ducan, kuha vec dugo i tak svasta nesto. fora mi je to za vidjeti :le
bas se zna udubiti u neke svoje igre i ono stav 'ne diraj me sad imam posla' :mrgreen

joj ma fuckas to sve pa mi smo se preselili!!!
aj bok cure
idem se rostiljati po krevetu
al sumnjam da cu zaspati jer me grce lagani trudici jer sam valjda toliko uzbudjena da cu se jos i poroditi :nata
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la latica » 05 kol 2015, 11:24

Sok sta te briga, sad si se preselila, sad se mizes i porodit :hahaha
Biljkas, i ti ces skoro carevat na jednoj etazi :lol
Natada veeeeliku pusu ti saljem, hrabra si, nevjerojatna, puse nasem prijateljz i sekici u pupi :kiss
Cici cestitke velikoj seki :kiss

Ja pijem kavu na terasi, ekipa je taticom na plazi, nek sam i to dozivila ;) danas mam stozu gosti, kuham i spremam od jutra...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 06 kol 2015, 20:08

sok jesi rodila od uzbudjenja? Cestitam na preseljavanju.
biljkas i tebi zelim da sto prije pobjegnete u vasu oazu

Mi nasu bebu danas prvi puta osisali, i sad mi vise nije beba :( To je sad pravi djecak :luv
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la ŠokNaŠok » 07 kol 2015, 00:46

jos sam 2u1 al eto danas 38tt, poceli me prati strahovi i emocije i sve nekako mislim sad ce svaki tren :(
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 07 kol 2015, 08:39

šok pa ti si u terminu, sitno brojiš!!!
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Diami » 07 kol 2015, 21:58

Šok možeš ti to!
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la sunceko29 » 07 kol 2015, 22:29

Bok curke!!
Mi smo na moru i ful uzivamo..... Proba spavanja kod mojih je prosla preeeedobro tako da L ostaje s mojima i iduci tjedan! Pričao kako mama i tata moraju ici raditi, zaraditi kune i kako ce mu kupiti autić, a on ce uzivati s bakom i dedom.
Puno se kupamo, L nema nimalo straha, pici u duboko, roni, šprica nas, najveci gust mu je zaroniti me pa umire od smijeha :) Svako malo nam navrate frendovi na kupanje, sutra cemo najvjerojatnije u Solaris naći se s jos jednim frendovima.
sok samo hrabro, mislim na tebe! Bravo za selidbu!!!
gaga sjecam se da je tak bilo i meni, prvo sisanje i moja beba mi je postala deckic :luv
biljkas skoro su i vasi radovi gotovi! :hug
latice uuuuuzivajte i dalje, slike su vam presuper!!!
Pusa svima!!!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 07 kol 2015, 23:13

hvala cure :hug
bas me nesto hrabrost napustila.. kao da mi treba jos malo vremena sa se smjestim, skuliram i dodjem k sebi nakon sedam mjeseci turbulencije.

cure na moru uzivajte! kontinent je paklen :(
ccure na kontinentu, supatnice moje, saljem vam svima malo virtualnog sladoleda da se rashladite :liza
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 07 kol 2015, 23:15

Mi idemo na Go!!!!!!! Jeeeeeee!!
Kaze dr da se moram poceti odmarati jer mi je cerviks skracen al to je ipoak ok z 3 put u 24 tjednu

Idemo Pet dana na krapanj. Mm vec sad prigovara zbog troska. Kvari mi veselje. Nikada nismo jos putovali em mala djeca em trudnoce em posao pa nismo imali zajedno goidisnji.
I sad mi kvari. To je taj glupi tvrdi istarski odgoj, nista preko ucke ne valja sve je trosak.
ne budemo propali zbog tih 5 dana
Propast cemo kad odem na porodiljni! Hahaha! Ajoj!

Pavlo je u terrible two. Place, cendra...
A onda se tako lijepo igraju jedno s drugim.
Morali smo po lidiju u vrtic jer ima crijhevnu. Po njega smo isli kasnije. Kad je usao u stan i nju vido na kaucu i rekla sam da je bubana, ko opijen k njoj, nista ga ne zanima. Ide ju ljubiti.

A navecer ju zove na igru ujovi me ujovi me JiDijJa

Necu ti dati booona!
Ujovi me!!
Nedam ti booona!

Jucer su nanasali moj jastuk za dojenje inatezali se.
Prefora! Oni su padali od smijeha naglas.
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Diami » 09 kol 2015, 13:55

Cure kaj vaši papaju za doručak i večeru? Mi nekak uvijek vrtimo isto i već sam sama sebi dosadna, pa možda dobijem koju inspiraciju od vas... Ionako će pola toga otpasti zbog Emine izbirljivosti, ali u nadi je spas...
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la Nataša » 09 kol 2015, 14:59

Hvala svima na lijepim željama, a tek sam sad primjetila i za ostale cure, šok, sunčeko i pčelice cestitam i vama na plusicima, Šok sretno, i nadam se da će proći što brže i bezbolnije.. samo se vi čuvajte... bas mi je drago što ponovno možemo podijeliti radosti trudnoće sa "starim" kolegicama :*

Diamimi isto uglavnom vrtimo iste namirnice za doručak i većeru, jer L se teško nagovara na nešto novo, a kad se samo sjetim kako mi je prije sve papao...
Uglavnom najviše voli miješane žitarice, i zob na mlijeku pa mu mijenjamo samo voće koje dodajemo unutra ovisno o tome kaj je u sezoni, a HB imamo puno toga u dvoristu, pa nije problem, i ako išta voli jesti onda je to voće, pogotovo boobičasto. Također voli griz, na istu foru s voćem, ili nekad samo kakao i med, nekada pojede kuhana jaja (ali samo ako ih sam može oguliti, to mu je zadnja fora :p ), zatim ako imamo štrudle sa sirom ili višnjama ili nešto tome slično, bilo da sam radila ja ili baka, i kruh sa kiki namazom (kikiriki) ili eventualno pekmezom, i to je otprilike to, naravno da nekada kapne i nešto drugo, ali uglavnom se vrtimo oko toga...

Svima koji ste na moru, uživajte i za nas koji nismo, jer ovdje je stvarno pakleno...

:kiss :kiss :kiss
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ŠokNaŠok » 09 kol 2015, 17:29

mi smo ujutro prvo na vocu, a onda nakon pol sata ili tako nesto, uzme kroki (kukuruzni iz plodina ili rizini kolutovi ili neki od tih mjesavina) i popije jogurt.
to je onak 90% vremena nas dorucak...
nekad pojede samo hrpu voca.... nekad samo kruh i jogurt.... nekad kajgano... nekad cvarke

vecera je varijacija rucka , tj probam od ostataka rucka iskemijati topli obrok. dodam nesto, izmjesam, zagrijem, sta god, samo da opet bude nesto konkretno.
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la penny » 10 kol 2015, 10:54

malo da :joy :joy :joy poskocim za trudnice

a onda i da se predbiljezim
zbuniste me sa promjenama na forumu :kiss

dakle Lucija-30,4,2013
mala carica... pelenu je skinula sa 2 god i 14dana (samoinciijativno) a prestali sisati sa 2.3 :lol necu rec da smo se odvikli jer jos uvijek zna reci: ja bi malo sisa :mrgreen
prica ko navijena i penje se ko maca
obozava: vojit ibice (loviti ribice) s mamom tako da u zadnje vrijeme znamo provesti po 2 sata na mulu ili u barci na ribolovu
donedavno nije dala ni meni da odem u duboko more, a sad se neda iz dubine, plivamo sa plivicima, no do kraja ljeta mislim da cemo skinuti barem jednu jer je spretna ko ribica u vodi
jedino sa hranom malo ratujemo tako da se ne mice sa 10 kg...ajd mozda je sad natukla jednu kilu, al odkad je napunula 1god, ta kilaza stoji :ajme

eto ukratko od nas :kiss
...always look on the bright side of life...

slika slika
penny
teta mačka, teta kučka

PostPostao/la gaga0305 » 11 kol 2015, 11:49

prvo penny :buket dobrodosla, bas mi je drago da nas ima

Moji su nasljedili od mene nepodnosenje hrane ujutro, tako da popiju samo mlijeko ili kakao. Zato nam rucak bude vec u 11 h. A za veceru mu vrtim stalno jedno te isto, griz u svakim varijacijama, i zgance sa jogurtom. Njih voli i u slatkoj kombinaciji sa jabukom. Od ostalih namirnica, npr. jaja, ili nesto na kruhu nemamo uspjeha. Jajima ne zeli ni primirisati, dok se stariji otimaju za jaja. Sad sam ga uspjela namamiti na kiflice domace, pa tu i tamo pojede i njih.
Neki dan mi je malac imao svoju predstavu na balkonu. Prevrnio je stolicu i to mu je bio auto, pa ju je vukao vamo tamo i isao u "idu po ute bombe" ( u lidl po ljute bombone) :luv On mi se jdini voli sam satima igrati, iako ja moram biti u blizini.
Sinoc je uzivao u nocnoj voznji biciklom. Bili kod moje mame pa nas mrak uhvatio. Koji je to bio dozivljaj. Tako male sitnice ga mogu zainteresirati
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la biljkas » 11 kol 2015, 14:40

Ancica ujutro pojede mlijeko i pahuljice i baby zoo kekse i to prvo nasuho a onda sta joj ostane to namočimo u mlijeku i tak ih pojede. Onda za nekih sat i pol opet doručkuje s nama,jaja ili sirni namaz i neko pecivo ili sir i vrhnje i tak. Zgance i gris je jela dok je bila manja a sad ih više neće ni primirisati. Za međuobroke jede voće,jogurt,puding ili milk snite a onda ide na spavanje tak da ručak preskoči i onda u pravilu nakon popodnevnog spavanja jede ručak tak da za večeru većinom jede nešto laganije,cokolino,kuhane zobene pahuljice s voćem ili pahuljice s jogurtom. A nekada kad si mi naručimo pizzu pojede sve povrće s moje vegetarijane i koru od pizze i to se tak sva zamusa i uživa i ne može dočekati da je otvorimo. Dovuče svoju foteljicu i čeka i viče pita,pita,ana papa pitu
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 12 kol 2015, 11:55

bokić curke!
ukratko - L je na moru s mojima i super mu je :srca ! Ja sam neplanirano ostala s njim do jučer obzirom da je s petka na subotu povraćao i u subotu imao temperaturicu, miceka čopila neka crijevna viroza :( .... u nedjelju je već bio super osim kaj je slabije jeo no za svaki slučaj sam ostala još ponedjeljak i u utorak se vratila busom. Baka ga uspavljuje, pita on stalno di je moja mama no kaže mu da mama radi, a on krene brbljati "da zajadi kune i kupiti će mi džip i bjod" :lol tak da u petak stižem sa đipom i brodom. Meni je tako čudno bez njega i baš mi fali. Jučer navečer bili s frendovima na večeri, došla doma i legla, a ono praznina .... danas idem na ručak s kumom poslije posla, malo ću prošalabajzati po gradu i dućanima, navečer s frendicom koja treba roditi svaki tren na sokić... No najbitnije je da L uživa i da mu je lijepo!
penny draga, long time no see :hug drago mi je da si nam se pridružila! pusa Luciji! :kiss
pcelice bravo za goooo, uživajte!!!!
natasa veliki, veliki poljubac ti šaljemo i čestitke na trudnoći, uvjerena sam da će sve biti u redu! :kiss
šok jel ima kakvih novosti, jesi još 2u1?
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 12 kol 2015, 16:57

jos sam u komadu :mah
ubija me umor ko na pocetku trudnoce.... mozda sam opet paralelno nanovo trudna pa me capava umor prvog tromjesjecja :mrgreen

pozdrav i puse svima, ja odoh spavati :kiss
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 13 kol 2015, 10:17

šok to su ti pripreme za finish - puno cura znam da su nekoliko dana prije poroda bile krepane od umora i samo spavale i ležale... držim fige da brzo krene i bude ekspresno gotovo i sve super!
Baka mi javlja da je L presuper, kupa se, uživa, tu i tamo me spomene... Ja sam jučer bila s kumom poslije posla na tapasima, baš su bili prefini! Pa na cugi s frendicom kojoj je za par dana termin, sirota sva je puna vode i baš joj je jako teško po ovim vrućinama....
Danas idem na ručak poslije posla, moram do Muellera L kupiti igračke koje sam mu obećala, zaletiti ću se do Zare i H&M-a da vidim jel ima kaj za jesen.
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la gaga0305 » 14 kol 2015, 19:44

sok jos malo, zelim ti da sto brze i bezbolnije prodje

Nemogu vise, kad ce malo zahladit da klince pusti malo duze vani da se izludiraju :ajme Ovako skacu po mojoj glavi

Jucer u setnji je borna vidio ciku u zutoj majici, pa je iz sveg glasa vikao "tuti kiko" :) Svi su se valjali od smijeha
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Tinica » 17 kol 2015, 15:15

Curke samo da vam mahnem :mah vratili se noćas i sad treba proći period aklimatizacije :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 17 kol 2015, 15:32

tinice čekamo izvještaj s mora ;) pusa velika i dobrodošlica u realnost! :kiss
šok kak si?
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 17 kol 2015, 16:37

tinice welcome back to the jungle ;)
sunceko, evo me jos 2u1 :)

cekam goste, muffini se peku, vruce mi je i ide mi na zivce sto moram obuci grudnjak da ne sokiram goste :mrgreen

pozdrav zene, javim se ako se nesto pokrene :mah
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.