Pozdrav svima... jedva nasla u koju grupu pripadamo moja ne vise tako mala beba i ja :P
Ako sam dobro pohvatala, red je da se predstavimo, Leonardo, napunio vesele 2 godine 14.04.2015.
a sad, kako da ga predstavim u par rijeci kad bi mogla napisati roman o njemu, hm... uglavnom, jedan prekrasan plavi dečko koji je obogatio nas život u svakom pogledu, strašno znatiželjan, jako brzo uči, izuzetno spretan i razgovorljiv, pomalo vec i samostalan u mnogim stvarima, ma ne znam kako da dočaram njegovu osobnost u par rečenica, kao što možete pretpostaviti moj M i ja smo veoma ponosni na njega, i nismo mogli poželjet boljeg sina.
Najviše pozrdava i pusa šaljem curkama koje vidim da su i dalje vrlo aktivne, i naravno mališanima zbog kojih i jesmo ovdje

latica, cici, Tinica, sunceko, pcelica_maja.. i nemojte se ljutiti sto ne mogu sve isčitati i pohvatati novosti, nadam se da ste ssvi super i uživate sa svojom dječicom.
Mi još nismo krenuli sa odvikavanjem od pelena, početkom ljeta sam procijenila da nije jos spreman, ali kako je dosta vremena poceo provoditi gol po ovim vrućinama čini mi se da bi možda ipak mogli krenuti s time u akciju, jer je počeo tražiti da mu se pelena skine, i pokazuje još neke znakove da bi mogao biti spreman za to, pa ćemo vidjeti. Kako je kod vas to prošlo, jesu svi već bezpelenaši, ili? L još ne ide u vrtić, dok sam ja radila čuvala ga je baka, a sada sam s ja s njime doma i uživam ponovno u tome, nimalo mi posao ne fali, i kada bi mogla ne bi se više ni vračala raditi. Puno priča, skače, trči, vozi bicikl bez pedala kao da se na njemu rodio, cak mi se čini da bi mogao voljeti brdski biciklizam koliko uživa u tome, vozi doma po dvorištu ko munja a dvorište nam je cijelo uzbrdo sa hrpu drveća, grmova, puteljaka koje mora izbjegavati... presmiješan je... lud je za traktorima, bagerima, i svim radnim strojevima, vlakovi ga odusevljavaju, i tak... ma pravi jedan dvogodišnjak. Obožavamo ga.
Kod nas ima svega, i pomalo starih novosti, studij, konstantni radovi doma, i tako, a ima i jedna velika vijest, L će dobiti sestricu za nešto više od tri mjeseca, čime smo presretni i jako se veselimo, to nam je bila velika želja od kako smo dobili L, da dobijemo jos jedno malo sunce, a tek kad smo saznali da je curica, sreći nema kraja..
No nije sve tako savrseno, nažalost...
Na samom početku trudnoće se ustanovilo da se ne razvija kako bi trebala, crijeva joj se razvijaju izvan trbušne šupljine, što se stručno naziva Omfalokela, te su nam tih prva dva mjeseca trudnoce bila nocna mora, dok nismo dobili rezultate kariograma koji je pokazao da je sa kromosomima sve u redu, te smo tu malo odahnuli. U međuvremenu smo testirali i srce, koje se razvija jako dobro, te sada vjerujem da je ona zdrava curica sa tom jednom malformacijom koja će se nadam se sanirati operacijom po porodu. Ne bih puno više dužila o tome na ovoj temi, mislim da nije mjesto ovdje,( moram malo pronjuškati u koju temu pripadam po tom pitanju) samo sam htjela javiti novost.
Eto, drago mi je da sam se malo javila, potrudit ću se dolaziti malo češće, a sad idem peglati dok još stignem, MM je otišo sa L kod dede, pa da iskoristim vrijeme...
Puno pusa svima, uživajte u suncu

14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac