Sada je: 18 tra 2026, 16:54.
Moderator/ica: Diami

U pon sam otišla kod svog gin., on me poslao s uputnicom da se ipak uradi cerklaž, u uto urađena cerklaža, danas sam puštena kući. Sve ok. Za 3-4 tj. moram u bolnici na pregled a dotad kod svog gin. dalje voditi kontrole.Moram mirovati. Radili su mi uzv, sve u redu, beba ima 1003 g.

Bit će sve u redu sa curkom, izdržljive su one, dobro da su otkrili na početku što joj je, pa da prate 

Jučer smo mm i ja s djecom otišli na obližnje jezero, oni su se kupali, a ja uživala na klupi u hladu. Ne smeta mi to, bit će.

. već sam par puta mužu spomenila: kako bi bilo da se preselimo u liku u neko malo mirno seoce?! nije ni on daleko od te ideje.. 
I to će brzo!
kako dobro dođe malo tišine.
. ajme sta je to lipoooo,,, kad se sitin da smo za starijeg sve kupovali. uf.. a ja ono zbilja ne volim dućane.. a tek trošak.

samo 10 kg za sad.zadnji misec nisam dobila nista. a bila sam zaredala dva po 3,5 kg.
stigao nam je novi namještaj doma. tako da polako počinjem sa pripremama za bebana... pranjem.. spremanjem..
čak sam si neki dan popeglala kosu

je tribalo sparit a sve skoro pa iste... jao jao 

i bila sam jedna od elegantnijih ( u svoju obranu imam reć da sam visoka 180)... i u mojoj okolini je normalo 20 kg u trudnoći dobit.. dapače ja ne poznam nikog tko je dobio ispod 15 kg.. i sve su se bez problema vratile na staru kilažu..
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.