Postao/la ancica » 15 kol 2015, 13:30
Tko tu ima iskustva?
Da objasnim... u zadnje 4 godine skinula sam 15 kg. Trcim redovno, sad uglavnom iz gusta, a ne radi gubljenja kg i zimi upogonim sobni bicikl.
Imam viska kila jos, daleko od toga da sam postigla idealnu tezinu, ali to me ne muci, ne dozivljavam se vise debelom. Ono sto mi smeta je da sam sva mekana. Ja bih se nekako ucvrstila, a nemam kad u teretanu. Stvarno nemam, ne izmotavam se. Nadam se da cu jednom i to uspjeti uklopiti u raspored, mozda mi se zvijezde poklope pa ove godine se djeci aktivnosti tako posloze da mogu barem 2 puta tjedno, ali trenutno je kako je i morat cu se zadovoljiti vjezbanjem kod kuce.
Trebam prijedloge. Imam samo male utege od 2 kg i dobru volju. Skinula sam neku aplikaciju za mob, ali to mi se sve cini ili bezveze ili nemam potrebnu opremu (girje, loptu, ovo ono). Kopam po internetu, ali ne snalazim se. I molim vas upute na hrvataskom ili slikom, jer ja sam starija dama i izgubim se u onim nekim kraticama i izrazima. Ja bih voljela da kad odvjezbam da znam da sam vjezbala, da osjecam misice. Neki video za snagu, jacanje, oblikovanje (ne trebam cardio, mislim da mi je oko 3,5 sata tjedno trcanja + svaki bicikl na posao sasavim dovoljno)? Ili neku stranicu sa prikazanim vjezbama? Ili imate kakve svoje vjezbe npr u pdf-u pa da budete ljubazni i proslijedite?
Neki savjet?
Gospode, pomozi mi da budem takav čovjek za kakvog me drži moj pas - J. Wisniewski