Sada je: 18 tra 2026, 12:50.

Generacija 2013.- 7. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Generacija 2013.- 7. dio

PostPostao/la latica » 28 kol 2015, 10:23

Generacija 2013. :srca

Ema (Diami)
Ivan (jopica) (15.1.)
Karlo (Diana) (4.3.)

Ivan (mamamana) (2.4.)
Ana Marija (tinica) (8.4.)
Leonardo (Nataša) (14.4.)
Pavlo (pčelica_maja_23)

Marta (latica) (2.5.)
Dino (cici) (2.5.)
Luka (sunčeko) (13.5.)

Dragi Vodja (Teona) ( 3.7.)
Svilenka (walter) (11.6.)
carica (ŠokNaŠok) (19.6.)
Borna (gaga0305) (22.6.)

Ana (biljkas) (1.10.)
Erin (Azzul) (16.10.)
Ivan Pavao (Mariachi) (24.10.)
slika Moja 3M
latica
Bigul

Re: Generacija 2013.- 7. dio

PostPostao/la Tinica » 28 kol 2015, 10:28

:luv :luv :luv :luv :luv :luv :luv :luv :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 28 kol 2015, 10:33

evo odmah prvi predvikendski post ;)

ja danas radim do navečer jer imam opet taj terenski dio popodne, ali zato će klinci doć oko podne do grada pa ih vodim na ručak. da malo dadilji olakšam, a i da oni malo ispune dan.

seka je zaista spremna za vrtić. braco joj priča kako aktivnosti idu redom, ona opčinjeno ponavalja: onda idemo u vlakic, pa pejemo juke, pa opet u vlakic. onda sjedimo. prvo ide juha, onda papamo meso - i tako stalno :lol onda donese slikovnicu u kojoj se dijete igra s vlakovima, pa kaže: jel ovakav vlakic mama? ja kažem- neee zlato, u red se ide jedan iza drugoga ko vagoni, a ona meni mudro: ahaaa :lol onda joj kažem: kad nešto trebaš ti reci teti, a kaže ona: a kad sam tužna, zagrlim ovcicu :luv jer sam joj rekla da će nosit malu ovčicu i kad je tužna neka zagrli ovčicu i sve je ona popamtila
jako nas naravno imitira i ponavlja za nama. igra se s bebom crnkinjom i kaže joj: zlatokosa moja :hahaha zato što ja njoj tako kažem :lol

i tak, sutra smo u điru, samo smo do nedjelje, onda nam se tatica vraća. svekiji su isto otišli pa im hranimo psa dva puta dnevno - to je isto doživljaj!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 28 kol 2015, 10:36

Ma super će ona to odraditi niš ne brini. A kaj je onda danas dadilja zadnji dan sa njom ili?
Njoj će isto sigurno biti teško ipak je dugo bila sa njima :hug
Jeste se dogovorili da ti uskače po potrebi ili? Do kad će malička biti u vrtiću?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 28 kol 2015, 10:52

dadilja nam je na raspolaganju još sljedeći tjedan pa ćemo se kombinirat. ne znam kak će ići adaptacija dok ne vidim. u ponedjeljak je još staro uređenje, dakle bracina ekipa je u prizemlju. ja sam rekla da će i ona malo doći, mislila sam malo ostat s njom i onda je ostavit do ručka ili tako nešto. onda bi dišla po nju i odvela je doma pa bi ostala s dadiljom do popodne.
a od 1.9., dakle od utroka kreće njezina grupa, dakle bracini idu na kat u novi dio, a tu dolaze njezini i svima je to prvi dan. miješana skupina od 2 do 4.5 godine, ona je dakle među mlađima. ne brine me to, dapače. brine me jedino to što se bojim da će drugi plakat pa da je to malo ne rastuži. rekla sam joj da će ona biti tetina pomoćnica i pomoći tetama da utješe djecu ako budu plakali jer oni još nisu bili bez mame i trebaju se naviknut. i onda bi je ostavila do ručka, pa drugi dan i na spavanju, ma ne znam ni sama, ne znam kako će ona to sve skužit kad bude tamo. ne bi je naravno ostavila odmah cijeli dan, a opet, mislim da bi njoj to možda bilo i OK. uglavnom, ako bude išla ranije, dadilja će je pokupit i odvest doma.

ali naša dadilja nakon toga ne odlazi ;) ide radit kod mm-a u firmu, 100 m od naše kuće. tako da će mi bit pri ruci ako nešto bude trebalo. a i sama je rekla da uopće ne može zamislit da je sad više ne vidi koliko se vezala za nju :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 28 kol 2015, 11:09

latice bude to naša M super odradila! super da vam dadilja ostaje blizu :)
Ja sam isto u predvikendskom raspoloženju (kao za promjenu od inače :hahaha ).... sutra smo većinu dana na rođendanu od malene od bratića od mm-a. Nedjelju smo mislili na Špancirfest no još ću vidjeti obzirom da se moji vraćaju s mora i htjeli bi doći do nas popodne da nas vide.
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Mariachi » 28 kol 2015, 11:12

samo mašem :mah čitat ću naknadno!

...i primjećujem da smo i dalje najmlađi! :luv
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la Diana001 » 28 kol 2015, 11:52

latice super da je možeš tako ostaviti koliko ona želi ostati. Nama su rekli prvih tjedan po pola sata na što smo se mi pobunili jer mi je to bezveze ako oni žele ostati, što će najvjerojatnije biti slučaj s Karlom i njegovim prijateljem Marinom. Imam osjećaj da bi oni vrištali kad bi mi došli po njih. Pa su tete kao rekle ako oni budu htjeli ostati onda mogu 1,5 do 2 sata. u
Super mi je što ti dadilja ostaje tu u blizini pa može uletiti po potrebi.

Ja jutros morala obaviti nešto i sad se spremamo do mojih na ručak i odmah poslije ručka idemo na Prvić, mali otok ispred Vodica, kupati se, šetati, uživati...

Moj K je zaluđen sa Spidermanom, jednom, dvaput ga je možda vidio i totalno se zaludio, prerano mi to, ja bi još htjela da je Mickey, winnie i takve bejbi stvari u điru :lol Morali smo čak kupiti novi ruksak za vrtić na Spidermana, samo o njemu priča cijeli dan.

Uživajte u vikendu :kiss
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la gaga0305 » 28 kol 2015, 13:05

Evo i mene da se zabiljezim, da kasnije netrazim.
Moj od jucer zeli samo u konzum :ajme Sav je u znaku bob kokia ( spuzve boba skockanog). Jedva smo izasli iz trgovine.
Mm i ja nesta razmisljamo da klince odvezemo do Os, vidjeli su one transformere pa napadaju. A odmah bi onda navratili i do zoo-a. A sad o tom po tom.
Strikan nam stigao pa se B nemice od njega.

Sretno svima sa pocetkom i prilagodbom u vrticu. Mene to jos malo ceka sa najstarijim. Krece u predskolu. Veceras idemo mm i ja na koncert tbf-a. Jest da ih nevolim, al izlazak nepropustam :) Sutra dan grada, pa su nas pocastili sa besplatnim koncertom i vatrometom na setnici
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la latica » 28 kol 2015, 13:12

diana, uživajte još u ovim danima i kupajte se i za nas :luv
inače, ja sam baš pitala jel mogu ostat cijeli dan od početka jer sam čula da inače u vrtićima kad ide adapacija tete ni ne budu kasnije jer cijela grupa ode nakon par sati. ali su naše tete rekle da sve nromalno funkcionira ako klinci žele. što mi je i logično - nisu svi isti.
ja kad se sjetim starijeg, on je bio onda jedan od par novih jer je miješana skupina bila od ranije. i tjedan dana je ostajao svaki dan malo duže, ali uvijek do spavanja. ali on nije onda ništa kužio oko vrtića, iako je bio stariji. ova mala zna kojim redom šta ide, kak sad da joj kažem nakon pola sata da idemo doma, anije bio ni vlakić, ni pranje ruku ni ručak :lol

gaga transformeri su super! po noći im sjaje oči, pa su malo zastrašujući ;)
lijepo se provedite u našem šoru :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Diana001 » 28 kol 2015, 22:14

latice pa da, meni je bezveze ako dijete želi ostati da ga nakon pola sata-sat vučeš doma i on negoduje jer mu je tamo lijepo. K svaki dan govori da on još malo ide u vrtić, skoro svaki dan prošetamo do vrtića da vidimo u kojoj su fazi gradnje i mislim da on to sve fino kuži i da neće biti problema jer se veseli da on i susjed Marin idu u vrtić. Kad sam išla prekjučer na sastanak rekla sam mu da ga idem upisati i kad sam se vratila deset puta me pitao jesi me mama upisala u vrtić?

Mi smo se danas baš nauživali, iskupali se, najlipše mi je ovo vrime kad je toplo a nisu više tolike gužve, danas u uvali na otoku svega 15-20 ljudi, savršeno.
Sutra smo mislili do Primoštena, sunčeko idemo malo na tvoj teritorij.

gaga i mi bi baš u zoo, nadam se kroz 10. mj do zg pa obavezno idemo u zoo.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Tinica » 31 kol 2015, 08:54

Latice drzim fige da ovaj tjedan prođe najbolje što može i da se malena ne da iz vrtića doma :luv
Mi dvije solirale preko vikenda, dečki na turniru, jučer smo opet bili u kinu gledali Mjuna ;)
Diana joj da mi je nakratko vratiti ono naše zajedničko jutro iz Vodica :luv :luv :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 31 kol 2015, 09:01

E da zaboravila sam vam reći da sam u shoosteru u subotu upiknula za malu skečersice za 100 kuna :hahaha :hahaha :hahaha :hahaha
Prekrasne prekrasne...tako da sam uzela odmah tri veličine da ih ima za naredno razdoblje :faca
Tako da si pogledajte u dučanu ako vam treba ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 31 kol 2015, 09:10

jutro :kavica

jutros sam odvela seku u vrtić. sinoć smo nakon mise spremali ruksak, posteljinu i papučice. dakle, jutros je budim, ona se diže i kaže: ajmo mama u vutić :dada popila par gurljaja shakea, onda kakao, oprala zube, obukla se i išla obut sandale i ide ona, vesela :srca obukli smo haljinicu na lubenice, kaže: da vide kak sam jepa :luv došli, sjela kraj brace, preobula se sama, stavila ruksak, kad sam ja išla ona je ostala s domaćicom namještat krevet i sl., mahnula, a ovaj stariji stoji kraj mene i drži se za mene i da kad ću doć po njih :ajme ne znam jel bi se smijala ili plakala! nisam uopće ostajala s njom jer mi se čini da bi je samo zbrčkala, ovako ona ako izdrži danas zna kako to zaprvo izgleda i to je to ;)
sad, ne znam ni šta će bit do kraja dana. rekla sam im da me zovu pa ću doć po nju ako treba, blizu mi je pa nije problem. ali super mi je da danas bude s njim tamo kad bolje razmislim, zapravo joj je to slično ko i doma - nema me otprilike isto vrijeme, samo je tu s bracom i tetama i djecom, a doma je bila sad s bracom i dadiljom. mislim da će joj ovako bit zanimljivije.

za vikend nema di snimo bili ,na kraju smo išli i u zoo. gaga jeste vi bili?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 31 kol 2015, 09:15

Ma strašna je :luv :luv :luv kakov je to olakšanje kad imaš takvo dijete kaj ne? :luv :luv :luv Milina.... :le :le :le
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 31 kol 2015, 10:24

Tinica je napisao/la:Ma strašna je :luv kakov je to olakšanje kad imaš takvo dijete kaj ne? :luv Milina.... :le :le :le

potpisujem, bravo za našu M!!! :joy
Mi smo imali baš ispunjen vikend, dječji rođendani, Jarun, park u Dalmatinskoj u gradu, puno igranja, smijanja, fine klope, baš onako kako volim :srca L je postao prava moja maza, svako malo mi se sjedne u krilo i kaže "mamice, vojim te, mazi me" :luv Mm se zeza da stiže njemu njegova curica za maženje jer mu se L ne da maziti :lol
Jedna od najboljih frendica mi se doseljava u kvart (ja sam kuma jednoj njenoj maloj) tako da se jako veselimo jer će L dvije njegove prijateljice biti jako blizu za igranje, a ja ću imati nekoga za dnevne kave :joy I moja kuma kaj živi u Londonu je idućih 2 tjedna u Zagrebu s malenim tako da ćemo se puno družiti! Baš neki dobri dani!!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la gaga0305 » 31 kol 2015, 12:12

latice nismo jos , planiramo mozda za 2 tjedna kad mm bude na godisnjem. Onda se mozemo opustiti i provesti cijeli dan u skitanju :dada Bravo za malu hrabricu, vjerujem da ce tako i ostati i ubuduce :dada
Jucer sam B jedva maknula iz strikinog auta. Ispracali smo ga , a B place i vice da hoce i on s njim :ajme Ali na svu srecu brzo se smirio.
24.-og nam je sistematski, nadam se da ce suradjivati. Tjesim se da je i srednji isto na sistematskom pa mu mozda bude lakse :moli
A i ja se narucila zubarici, zub me poceo boliti poslje jela. Boli nekih pola sat i onda stane, i tako dok nesta ne pojedem :gaah Nemoram ni pisat da me vec strah hvata a moram biti :lebdi da nebi bila ovakva :zub
Edit:
Zaboravila sam napistai da smo klince izveli na vatromet. Borna je bio navise uzbudjen, a ja mislila da ce se plasiti. Sad stalno pita kad ce "tatomen" :lol
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la jopica » 31 kol 2015, 15:25

pozz,nije me dugo bilo odaaa sramim se :shock ovaj jesec su moji dečki bili doma,muž danas počeo raditi a ivan sutra piči u vritić i baš se vesli,.prvo smo vam bili kumovi krsni ,pa svako toliko netko kod nas ili mi kod nekoga,pa u srijedu muž slavio ročkas opet roštilj puna kuća,došo petak betonaza sub isto.radimo pečenjaru,popravljamo ogradu itd,e pa fakat nemrem više,neželim nikog gledat ovaj tj više osim svoje male obitelji koja če dobiti još jednog dečkaaaaaaa kaže šjor stipe u petrovoj na tripl testu :luv ajme poludit ču sama sa tri muška,zovite mi vrapčeeeee :strah :strah a baš sam si htjela curku :(
inače danas mi ivana piknula osa pa sam se živa prepala a on niš ni suzu ni pustil,hrabri moj pekmez,inače na sve živo cvili :luv :luv ,odvikavanje od pelena nede nikako i više če me to izluditi
:ajme :ajme
slikaslika
jopica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Teona » 31 kol 2015, 20:49

Mi se isto vratili nazad, bilo nam je lijepo na moru ali kod bake i dede je bilo jos ljepse ;) mazili su nas totalno. Trebalo mu je par dana da se navikne na njih i da zeli ostati s njima bez mene a sada ih stalno spominje.
Obozava motore, aute i po novom i avione. Svima prica kako je letio i stalno gleda u nebo i vice dodji, dodji ;)
Danas je isao u vrtic i nije bas proslo dobro, ali sutra ce biti u svojoj grupi i sa svojim tetama pa ce valjda biti bolje.
Teona
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ŠokNaŠok » 31 kol 2015, 21:00

latica bravo za vrtic! drzim fige da bude sve prema planu i ono najvaznije da bude zdravlja :kiss
teona isto drzim fige za brzu novu prilagodbu i saljem puse malom J :kiss

tinice 100kn :shock
moram poslati nekoga u ducan!thnx za info!

gaga grrrrrr zubi :( jel ima gore boli :(
:hug

sunceko joj blago ti se! uivaj u prijateljevanjima. meni kronicno fali drustveni zivot... preseljenje, preuredjenje, trudnoca... malo nas je to udaljilo od svih..izgubili smo ritam.
al i to ce nadoci opet..

jopica cestitam,.... iako je decko :nata :mrgreen

diami ljubi nam najmladju ljetnicu emu! sretan joj rodjendan!!
:joy :joy
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la Tinica » 01 ruj 2015, 08:14

Latice kako je prošao prvi dan? :luv
Jopica čestitke i od nas i ne brini bit će treća curka :kiss
Šok ma sve će to doći na svoje...imaš ti sad prioritete oko kojih se vrti svijet :luv
Sunčeko jesi već počela gledati obleku za curku :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 01 ruj 2015, 09:15

tko je ono rekao da mala na kraju neće htjet ići kući? pitam da platim kavu :lol
super je bilo prvi dan. zvala sam oko podne, kaže teta sve ok. došla oko 3.15, idu njih dvoje za ruke, pitam kak je bilo, kaže ona: supej :zivili išla mi je krevet svoj pokazat i tako još neke stvari i ja kažem da idemo sad, a ona: a ja ne bi jos islaaaa :lol uglavnom, sve je bilo više nego super. prvi dan, cijeli dan, vesela, jela, spavala, piškila, ma sve 5.

uglavnom, jako je bila pod dojmom, cijeli dan je svako malo ispričala nešto iz vrtića. nakon jednog dana znam i neke omiljene izraze teta, jer je i to ponavljala: mojas biti tiha :lol a ja pitam, pa jel ti kužiš šta znači da budeš tiha - moraš šutit i spavat, a kaže on: ahaaaa :lol pa mi ispriča kak je jela kolač spužva bob. pitam starijeg, kaže domaćica je ispekla za užinu biskvitni kolač žuti pa su ga zvali spužva bob. onda se igra pa odjednom ubaci: onda smo spavali, ja pitam: jeste čitali priču? jer znam da se priča čita u spavaoni prije spavanja, a ona meni onak ozbiljno onim pogledom - mama pojma nemaš: ne, pa mi smo slusali pricu :hahaha

danas se probudila raspoložena i sva bitna, fura koferić u auto, maše: bok kucica,idemo u vutic. a u vrtiću krš i lom, ovi mali plaču na sav glas, strašno nešto. preobula se i ušla, ali kad smo otvorili vrata od te sobe i kad je čula to plakanje, i sama je zaplakala. točno sam znala da će tako bit. ali ostala je, ja sam odvela starijeg na kat i otišla. nema smisla da sad tamo sjedim, smirit će se oni svi brzo - bilo ih je jedno 5-6, pa će i ona bit OK. braco će isto malo doć do nje ako bude trebalo... ali da mi se grlo steglo kad sam je čula, iskreno, je :lebdi ma samo da bude zdrava, drugo će sve nekako doći! ako smo privikavanje na dadilju preživili, nema šta ne možemo :hahaha :ajme

šok, nadoknadit ćete druženja, ne brini se! kako je s vama - kako dadilja, jel to funkcionira?
jopica, tinica je prorok, dakle em ćeš imat treće, em će bit cura, garantirano :luv
teona, a gdje vi živite?
tinice, na koji engleski sad idete - onaj neki dino? mi idemo na to, u ponedjeljak počinjemo...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 01 ruj 2015, 09:35

http://helendoron.hr/new-course ovo je tvoj i moj :lol
Jesam ti rekla za vrtić :liza čekam kavu :faca
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 01 ruj 2015, 09:46

e da to je taj! bili smo prošli tjedan s velikim na oglednom satu, naravno da je ova uletila s njim i 8 velikih i sjela na jastučić, morala je teacher otić po još jedan i sve ih je oponašala i ponavljala za njima. jako voli velike dečke u društvu, počet ću se brinut :lol

kad ćemo na kavicu? :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 01 ruj 2015, 09:47

latice nisam ni sumnjala, braaaavo za našu M, medena je! Bude se smirila brzo no vjerujem da te danas steglo :hug ... Sigurno se već sada klinci igraju i nema suza!
jopica tinica ti je proročica ;)
šok brzo ćete vi opet u ritam druženja! Jeste se polagano ufurali vas četvero :luv ?
tinice super mi je ovaj vaš engleski! L ću dati u vrtić iduće godine koji ima engleski program - za sada se dere jump jump kada skače na trampolinu :lol Nisam još počela gledati robicu za curku, imam još puuuno vremena :)
Danas ujutro se zalijepio za mene i kaže "mamice nemoj ići jaditi, igjaj se sa mnom".... jedva čekam biti doma s njim! I da, bila na pregledu kod mog ginića ujutro, samo kratko bacio oko jel sve ok i da, potvrđeno je, curka je :srca
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 01 ruj 2015, 09:51

Latice prvom prilikom kad dođeš u Zagreb ;) Mislim da je krajnje vrijeme da se curke upoznaju :joy
Sunčeko kad ideš na porodiljni? Znam da si govorila da će ti sad na jesen završiti projekt na kojem radiš i onda daješ petama vjetra :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 01 ruj 2015, 09:54

tek sredinom 11. mjeseca idem na porodiljni, 9. i 10. mjesec mi je poslovno poprilično kaotičan i zahtjevan, imam još za organizirati jedan veliki event 12.11. i to je to od mene...
i da, ja se predbilježujem za tu kavu! :faca ;)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 01 ruj 2015, 10:07

Dogovoreno :drink
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la jopica » 01 ruj 2015, 10:57

Tinica legendi,umrla sam od smjeha.mislim da od trećeg nebu Niš.nije muž baš zai teresiran,jedino je preko ak dobijemo na eurojackpot da bu Ih 10,preko aha am ih bar 4ti odeš rodit
slikaslika
jopica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mariachi » 01 ruj 2015, 12:43

Na ovom topicu je uvijek veselo! :lol

Prvi dan u jaslicama na privikavanju - prošlo odlično! Skinuo je sve autiće, bagere, traktore i kamione raznih vrsta s police, baš je uživao! Ide nam i prijatelj u istu grupu, šetali smo s njim još od vremena kad su bili mali bebići. Baš nam je drago da su zajedno!
U jednom trenutku sam izašla po papir u ormarić, da ga dam teti, nije ni skužio da me nema! :yess
pretpostavljam da ćemo imat i drečeću fazu, ali za sad neću o tome razmišljati...
za sad ga neću ostavljati na spavanju, do tamo negdje 11.og mjeseca. u 12. mj. idem na jednu operaciju, do tad ćemo se fino prilagoditi na sve, a poslije, kad se oporavim,tražim posao. Pa, ako me negdje prime, lako ja prekinem porodiljni, ako ne,opet imam svoju crkavicu za režije :p
Odoh... IP je zaspao na Paulininom ramenu, a ostatak sam isto poslala u krevete, imam veša za prati (toga uvijek ima!) nešto suđa... jedino danas ne kuham, jer sam jučer skuhala više pa to samo podgrijem :liza
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

Sljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.