Sada je: 18 tra 2026, 16:55.
Moderator/ica: Diami

još malo i eto curke 

ja jedva dočekala da krene vrtić.. 

bubsek ti si ih dvoje već rodila pa te strah... jao meni sto se više bliži termin i mene hvata strah.. pogotovo jer će mi ovo bit prvi vaginalni porod pa nemam pojma što očekujem
.. prijateljica ima termin 15.9. a beban je prije tjedan dana imao preko 4 kg
i za sad je dr. planira za vaginalni porod.. majko moja. 

cvitak34 je napisao/la:pričam bubsek o vaginalnom porodu. prvi sam rodila na carski a sad bi trebala vaginalno ...pa nemam pojma što očekujem zbog toga me strah
a sto se tiče pregleda svaki put me vaginalno pregleda
ja procitala vaginalni "pregled" pa se cudim kako do sada nikada nisi imala...bas sam 

za malu curicu...da sada se to nazalost desilo u prilicno nezgodnoj dobi za tebe...
o ciklama .. baš mi milo mališke.. nadam se da je ne boli puno. strašno.. to ima da ti srce pukne kad su tako mali pa kad ih boli..
kako je lipo kad se ne znojiš.. jedna anegdota od prije neki dan: imala san neke gluposti za obavit kroz jutro i hajd idem usput sa sis popit kavu. i sile mi lipo na rivu. neke plastične stolice. ja u bež pamučnim bermudama. i zapričale se mi . nakon uru vrimena idemo doma. ja se ustala a sestra
PUKA TI VODENJAK!!! ja
DI???!!! pogledam si između nogu
shit... uglavnom

bem ti trudnički mozak... bubsek evelin je lipo ime.. al sve san ja to napisala al na drugom forumu... pročitala ja tvoj post i ulogirala se .. odgovorila... i shit... hahahahah skužim krivi forum...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.