Jutros je u 7.30 dosao probuditi tatu da mora na posao, toliko o tome kako su roditelji odgovorni. On je bio spreman za krenuti vec

Sada je: 25 lip 2026, 00:16.
Moderator/ica: medo14

Ja nisam streberica, ja sam samo jako pametna 

patkica je napisao/la:Svi moraju po knjige, jer moras potpisati primitak

palunkica je napisao/la:Moj je donio knjige doma, zajedno s potvrdom u dva primjerka.
To ćemo vjerovatno na roditeljskom.

MaminMacak je napisao/la:lastavice, eh za fiziku treba na kvadratice ali velika s debelim koricama da im izdrzi za 7. i 8. razred.
Moja je jako uzbudjena zbog fizike jer je profa stroga i 5 ima samo 1-2 iz razreda, to joj se gleda za upis u srednju i sad je napeto da li ce ona kao najbolja matematicarka biti i najbolja fizicarka (ili medju onima koji imaju 5).
. Jest profka malo stroža, ali ne baš kako se priča. Iz J. razreda je lani njih šestero imalo 5, od toga 4 čistu peticu, dvoje je bilo između 4 i 5 i njih je pitala za 5.skorpionka je napisao/la:palunkica je napisao/la:Moj je donio knjige doma, zajedno s potvrdom u dva primjerka.
Donijeli oboje knjige doma sami, bez ikakve potvrde.To ćemo vjerovatno na roditeljskom.

sinoć je pao sa skejta i dočekao se na ruku-dlan, nije mu ništa natečeno, prste može micati ali ga jako boli kad je spuštena ruka i ne može prste dići prema gore, meni se čini da je samo istegnuo ruku ali još razmišljam da li da ga vodim u bolnicu.
Sami su preuzeli knjige i donijeli popis koji moram potpisati

Raska im je koma. Prvi dan i već ih je izvrijeđala i izurlala se na njih, strašno
Najblesavije od svega je što im ova nova razrednica ništa neće predavati.

moja ima divnu razrednicu od početka, voli ih ko da su joj djeca, nedavno sam je srela u dućanu i kaže mi da će ona plakati za njima, koliko su joj dobri i dragi... baš ih voli i oni to znaju. oni njoj na kraju svake godine kupuju poklon, ne skupljaju roditelji nego djeca sama.

Barbi je napisao/la:Najblesavije od svega je što im ova nova razrednica ništa neće predavati.
beammama je napisao/la:Poti, vodi ga nek snime.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.