Sada je: 26 srp 2026, 21:24.
Moderator/ica: Diami
....hb od jučer nema temperaturu i super je, veseli, jede malo slabije no i to će doći na svoje. Puno smo se igrali, mazili, fino kuhali. Meni isto nos počeo curiti.
ne mogu vjerovati kako mi brzo prolazi ova trudnoća, baš leti!

adry je napisao/la:Curke evo i mene, jučer me pustili kući ali na strogo mirovanje. Šećeri su mi super ali su mi zakazali serklažu za 6.10. tako da idem opet u bolnicu.
Moj dečko se počeo javljati i jako sam sretna, 17 cm je sad.

adry je napisao/la:Jopica serklaža ti je u narodu poznata kao podvezivanje tj stave dolje par šavova kako se ne bi otvarala. Meni to sad rade preventivno, zatvorena sam skroz ali je beba nisko. Radila sam to i u prvoj trudnoći ali sam se tad u 20 tt počela otvarati.
Ja idem u Petrovu jer oni imaju poseban odjel za dijabetičare.

a nekad imam osječaj da je bebač u želucu a ne u maternici
želim ti svu sreću i da dobro sve prođeadry
koliko ti još radiš,brojiš sitno?sunceko29

Maruška je napisao/la:Inače me nikad žgaravica nije mučila, ali sam u trudnoći naučila što to je.![]()
U ponedjeljak sam oko 2 popodne popila čašu soka od naranče i to onaj Cappy.
Taj je sok samo prokletstvo koliko je jak.
Nisam to skužila dok sam ga pila, ali me do spavanja mučila kiselina do te mjere da sam mislila da bi najbolje bilo da se idem izrigati jer ću ovako poludjeti.

adry je napisao/la:A mene je žgaravica mučila do prije dva tjedna i sad više ne. Ali sam se i ja navukla na mineralnu, mm insistira da pijem Mivelu zbog Mg. A ja bi tako rado jednu koka-kolu sad

sunceko29 je napisao/la:jutro curke!
ja sam još ok po pitanju trbuha no grudnjaci su mi uf. Kada dođem doma ili sam bez grudnjaka ili imam one za dojenje. Žgaravicu tu i tamo imam navečer i zezam se da mi to tijelo suptilno govori da zatvorim usta navečer kaj se tiče hrane![]()
jopica radim još manje od 2 mjeseca ako će biti sve ok. Već mi je iskreno dosta no imam još brdo projekata za završiti i koji još dolaze... Prijetila sam se da neću toliko raditi jer sam prvu trudnoću radila do 34. tjedna no predobra sam ja i nemam srca samo se pobrati i ostaviti brdo nezavršenih stvari.
ja nemogu radit jer inače sam kemijski čistač i radim u najpoznatijoj kem čistionici u zagrebu na bojanju odjeće +glačanje i svašta nešto

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.