Sada je: 18 tra 2026, 12:55.

Generacija 2013.- 7. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013.- 7. dio

PostPostao/la sunceko29 » 25 ruj 2015, 10:09

latice preeeeemedena je :luv :srca Mogu misliti kak si je bila sva važna!
gaga suuper mjeere! Ja nemam pojma koliko je L točno, moja mama ga ja vagala na svojoj vazi koja kaže 13kg i odokativno mi je 95, 96. Rastu nam dječica :srca
L sutra ide s mojom mamom ujutro u Malu scenu gledati Priču o kotaču :) http://www.mala-scena.hr/home/novosti/2 ... -beba.aspx
Jučer nam je bila moja sestrična, L je zove teti i obožava je! Ajme kako je bio sretan i igrali smo se puuuno :luv
U Zg je vrijeme preodvratno, kiša i sivo, stigla jesen... ja na poslu i samo kaj ne zaspim....
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Diana001 » 25 ruj 2015, 17:30

Cure moje samo da vam na brzinu mahnem...počela sam raditi jučer :joy u knjigovodstvu ono što sam vam spominjala, i naravno za super prvi dan u 4 smo se probudili, K u temperaturi, pa dok smo to sve sredili nisam više ni zaspala...koma sam bila cijeli dan, mm ostao ujutro s njim dok mi mama nije došla, ona imala neke preglede jučer i tako veselo nam je krenulo. Al napokon sam počela raditi i zadovoljna sam. Posao je zahtjevan i stresan al toga mi iskreno malo i fali.

K više nije imao temperaturu al kašlje i pun je šlajma tako da to rješavamo. Moja ga je mama i danas čuvala, nadam se da će ozdraviti do ponedjeljka.

Latice vidila sam Martu i preslatka je s frizurom, ko prava cura velika :le

Javim se kad stignem malo više, uskoro mi gosti dolaze
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la biljkas » 25 ruj 2015, 21:02

Anci ima jež frizuru. Nekoliki puta sam ju sisala i sada ima gustu ali oštru kosu. Sad puštamo. Baš me zanima kakva ce to kosa biti jer je očito kao i po svemu ostalome i po kosi na tatu. Jel zna netko treba li se na kontrolni pregled kukova u klaicevoj naručivati. ? Pitam zbog maloga. Nakon prvog pregleda su samo rekli kontrola za 6 tjedana ali mi nisu napisali točan datum niti išta rekli za narudžbu. Ancici uskoro rođendan. Juhuhhhu
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 28 ruj 2015, 08:33

Diana super za posao :joy Joj baš mi je drago zbog tebe :hug točno znam taj osjećaj ;)
Sunčeko jeste bili u kinu? ;)
Što planiraš Ančici kupiti za poklon?
Mi smo vikend proveli na turniru u Čakovcu.
Kod nas nema ništa novoga. Osim da sam joj uvela svaki dan dvije čajne žlice meda- onog propolisa za jačanje imuniteta.
Znam da kad je Fran bio maleni onda je postojao neki Petrovićev med za podizanje imuniteta.
Za sad je super zdrava pljuc pljuc :luv da je ne ureknem.
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 28 ruj 2015, 08:55

hello darlings!
diana super za posao i žao mi je da ste bili bolesni, nadam se da je to sad iza vas :luv
tinice, ima ti taj med i dalje, ja svojima dajem. svako jutro i navečer prije spavanja malu žličicu. ako budeš uzimal anaruči direktno preko njihove stranice jer je puno jeftinije, a ako uzmeš preko 350 kn imaš i besplatnu dostavu. ja nama u jesen naručim zalihu i onda smo mirni, a puno povoljnij enas izađe. mislim da je tamo med 86 kn, a u ljekarni 126 ;)
biljkas, hće bit tulum za ročkas?

mi smo standardno, u petak su spavali ko dbake, kaže sveki da se mala probudila i počela plakad: ja bi dudu :lol :ajme nikad dudu nije imala, nikad nije htjela i onda sanja dudu!
subotu smo išli na gimnastiku. ostala je unutra bez riječi, ni okrenula se nije. i ja i veliki smo čekali ispred. i nakon pola sata ravno nosi je trener ona plače. ja pitam pa kako je bilo, a ona onako u suzama zavari između jecaja: suuuupeeeer :hahaha bilo ih je puno i neki sus talno plakali, a mame sui im otišle i nikako se smirit inonda ih je poslije par počelo plakat čisto od stresa, to su djeca, pta da im radiš, empatija je to ;)
uglavnom, poslije je stlano pričaka: tucala sam (trčala), brzo brzo pa stop, skakala sam ko mala pticica, tucala sam ko roda - pa mi pokazuje pa kaže: skupi noge :lol uglavnom, ona tvrdi da neće više ići, ne mora što se mene tiče, dva razvažanja tjedno manje , a mala je, stigne još. ali nisam 100% ziher da će odustat jer braco sad kreće, pa ćemo vidjet...

jučer smo bili na bazenima ujutro i popodne na Dravi u šetnji, gacali su po plaži i po vodi, uživali, ma baš lijepi vikend :luv

u vrtić idu još ovaj tjedan i sljedeći do četvrtka. onda vikend na selo i onda su samnom doma dva dana jer sam uzela godišnji, a onda idem na put, 4 dana u Szeged i onda sam jedan dan doma i 7 dana u Estoniju. Dogovorila sam se s dadiljom da ih čuva dok sam na putu, dakle nema vrtića, jer ne želim riskirat da mi se mala razboli dok me nema :znoj
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la biljkas » 28 ruj 2015, 09:27

Ma joj tulumari ona stalno. Imat ćemo proslavicu neku normalno. Gledale smo crtić o rođendanu pa smo pričale o njenom rođendanu o torti,poklonima itd i pitam ja nju kakav poklon hoće za rođendan a ona veli Jizu (lizu) mama. Skromno dijete sta ćeš. A pregledavala je neki katalog s igračkama i govori Ovo Anino to Ani trebaa itd. I u jednom trenu ode do brace pokaže mu katalog u veli Bato hoćeš loptu? Kupi Ana. Hahahhaha
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 28 ruj 2015, 11:24

biljkas, velikodušna je seka :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la biljkas » 28 ruj 2015, 12:57

Baš sam stigla iz Mane. Imaju jesenski popust 40% čini mi se još danas samo. Kupila sam Ani lijepe trenirkice s kapuljačom,gornji i donji dio 60kn i hlačice za 40 kuna. Za neke stvari se popust na blagajni obračunava
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Teona » 28 ruj 2015, 13:04

biljkas, kakva je roba u Mani? ja mu jos nisam tamo nista kupila
Bili smo u subotu u King Krosu slucajno, nisam znala da benetton ima tamo outlet. Imali su ok stvari, ja sam gledala samo trenjirke, tete u vrticu mi stalno govore da ga ne oblacim u traperice i lijepe majice, a nemamo ih kada sve iznositi.
Teona
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la biljkas » 28 ruj 2015, 15:03

Kvalitetna je roba i ok su boje i uzorci. Imaju i majice dugih rukava za dečke deblje i tanje. Iako se mora paziti kada se za bebe kupuje ko koliki je široko oko struka jer neke stvari iz mane koje sam dobila moj mali nije mogao obući koliko su uske oko struka. Ancici uopće ne kupujem traperice jer ih ne voli. Preaktivna je i smetaju joj. Najviše je u tajicama i trenirkama
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Teona » 28 ruj 2015, 15:46

ja sam mu kupila do sada mozda 2 para traperica , sve je dobio na poklon ili na koristenje, kao i vecinu ostale robe do sada..
njegova roba mora biti malo sira oko struka i guzice, nizak je ali imam trbuh i nosi platnene pelene pa ga tamo bas ima :)
kada mu rukavi i nogavice dodju taman, postaje mu tesno i vise ne moze nositi..
Teona
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 28 ruj 2015, 21:40

diana braaavo za posao, bas sam jako happy zbog tebe! Nadam se da je K sada ok! :kiss
tinice u kazalištu u subotu bio super s mojom mamom. Poslije se vozio onim dječjim tramvajem tak da me navecer dočekao pun dojmova. Kino je totalni hit - ja sam ostala ugodno iznenadjena jer je 88 minuta crtica bio super, pojeo puno kokica, imao milijun pitanja :) Žabac Regi je bas skroz fora crtic, preporučamo!
latice super su mi vasi ispunjeni vikendi! Budes vidjela kak ce M htjeti ili ne htjeti ici dalje kada vidi brata.. Vidim da si i ti u 6.brzini kaj se posla tice :hug
Ja sam bas umorna, na poslu kaotično poprilično, ne stajem. Iskreno sada vec odbrojavam..
Na Team buildingu u subotu bilo fora!
L je famozan - naime, uveli smo pojam kazne. Kada ne slusa, govori necu i smije se pritom nema crtica (čitaj: Mase) i uzmemo mu najdraže igracke. Brzo je skuzio :lol Jucer je bježao mm-u po Cityu dok sam mu ja isla kupiti par sitnica kaj mu jos fali za jesen i predvecer nije smio gledati Masu i medu dok je večerao. Danas ujutro se probudio i kaze "mama, bit cu dobar i slušati mamu i tatu, necu biti u kazni i gledati cu Masu" :lol
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 29 ruj 2015, 04:01

diana cestitke za posao :up
pusa za bubanok K :/

teona, imas tamo blizu manu kod sebe u velikom konzumu, i outlet st oliver.. jesi isla kad tamo? javi kak je ponuda ak ces ici

biljkas eee kupuj brzo paket liza dok se nije predomislila :mrgreen
kukovi, ne znam .. mi moramo prvi pregled tek napraviti. to zovem klaicevu?
s #1 smo bili privatno kod pokojnog dr.T :/

latice sretno s putovanjima :znoj

moja je na 11/12kg. u zacnje vrijeme se malko cak zbucila. ful puno jede...

odoh dalje spavati, beba podrignula pa mogu natrag s njom h krevet.
pozdrav svima. dalje komentiram u drugoj pauzi za dojenje :mrnata
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la Tinica » 29 ruj 2015, 09:34

Sunčeko Regija stavljamo na popis :luv
Latice fini si ti sebi itinerer složila :up
Mi najvjerojatnije putujemo u četvrtak u Prag malo na odmor.
Ili kak bi moja mama rekla da nam rit puta vidi :lol
MM je jutros otišao u Munchen i evo ga već je gore.
Zezala sam ga jutros da će prije biti u Njemačkoj nego ja sa zapada u Novom Zagrebu.
Navečer je tekma a i Oktobar fest nije za odbaciti :lol
Šok - ja sam se zbilja šokirala kad sam saznala da je taj doktor umro.
Istina da sam se šokirala kao nikad u životu kad mi je rekao za te remenčiće i da mi nije bio baš na listi omiljenih ljudi :lol
Jučer smo bili na Olimpićima, na kraju sam se ipak odlučila za njih jer su mi bliži a i sat vremena dok je ona na terenu ja mogu puno toga obaviti.
navečer sam još bila na zumbi :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 29 ruj 2015, 09:37

cure kod nas je jučer bio poseban dan ;)
bratac Jaglenec i sestrica Rutvica prvi puta zaspali svatko u svom krevetu u dječjoj sobi :srca za njega je to standard, on je sam s nekih 2.5 godine odlučio da seli u sovju sobu, nikad ga nije trebalo uspavljivat, ni ko bebu, nije se dao štoviše držat na rukama, dok je seka neka druga priča, otprilike suprotna :mrgreen i tako smo mi jučer konačno sredili da nam odvezu stare kauče iz dnevne sobe, mislim koje je to uzbuđenje bilo, ne mogu ni opisat. i onda smo kutnu iz dječje sobe prebacili u dnevnu, privremeno, dok nam nova kutna ne stigne. i sekin krevetić iz naše spavaće prevezli u dječju. i to je bio to.
ne znam tko se više veselio - Jaglenec ili Rutvica. braco joj je govorio: beba oćeš ti sad kod bate u sobu, oćeš ti sad tu bit zauvijek? :luv a ona sva sretna, ide kod brace u sobu.
duuugo im je trebalo da zaspu, prvo u njegovom krevetu, pa svatko u svoj, pa mama sjedi tu kraj kreveta, na kraju ja otišla objesit veš jer sam se pokočila i oni ostali sami u sobi, svatko u svom kutu i ono - tišina :shock

joj kako mi je soba bila prazna noćas, kako mi je bilo čudno. do prije pola godine nije bez sise zaspala, a sad otišla u dječju sobu, jako sam bila podvojena - i sretna i malo sjetna :ajme zato se u noći bila probudila nešto je sanjala i ja otišla po nju i donjela je k nama u krevet, da je malo izgrlim i izljubim, joj grozna sam :p

sunči, frajer ti je :le super za kino i kazalište!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la biljkas » 29 ruj 2015, 10:21

Soknasok Nas je za prvi pregled pedica narucila i čekali smo 2mjeseca. Nas dvije bi se mogle i usred noći dopisivati točno sam u to vrijeme i ja bila budna. Moj malisa je počeo kužiti razliku između cice i dude i sad me gnjavi po noći. Neće dudu već da ga malo na cicu stavim i odmah opet zaspi. Tak da ga zadnjih dana držim u nasem krevetubi znam da griješim jer sam tak u s Anom napravila i još je se nisam riješila iz kreveta. Latice mogu si misliti kako ti je teško bilo u praznoj sobi. Meni je tak poslije poroda bilo dok je Anci par noći kod bake spavala,baš sam usamljena bila. I sad je ljubim po noći kad god se probudim i držimo se za ruke. Nemam pojma kak cu je u njen krever preseliti. Ne znam kome će teže biti
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 29 ruj 2015, 11:10

Latice :joy :joy :joy :joy zbilja velik dan za sve vas!!!
Ali sad nema vračanja više...to je kao sa dojenjem, jedva čekaš da prestane onda je poslije tebi teže nego njoj :lol
Anči nikad nije spavala nigdje osim u svom kinderbetu i jedva čekam da je i ja preselim u svoju sobu...
Ali nećemo ništa prije proljeća započinjati sa radovima ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 29 ruj 2015, 11:59

ma tinice mi smo mislili kao u jesen sređivat, sve se razvuklo, kauči se čekaju 2 mjeseca, moler ne može prije sredine 10. mjeseca. ali ja ne odustajem, mi imamo mjesta i da svi spavamo u sobi za goste, namještaj ćemo ispremiještat za krečenje i sredit ćemo to početkom 11. vjeroajtno kad se ja vratim s tih putovanja ;) ne mogu proljeće čekat :basnecu

biljkas, grli je i ljubi dok ti tak spava, tko zna kad će joj samo puhnut da ode u svoj krevet :hug

meni je moja mala odjednom jako brzo narasla. baš sam spomeula kako jučer uzme papire moje s posla i kao čita i pokazuje prstom i nabraja djecu iz vrtića imenom i prezimenom, još doda: nema ga, malo će poslije doć. osim što zna djecu, za neke zna i kak im se tata zove :shock i sve ispriča šta je tko radio - recimo ona je potrgala neku ladicu pa je teta S popravila!
a jučer mi dođe, ja imala doma neku plavu majicu s nekom bezveze slikom, kaže ona meni: jel ti to Elsa? :hahaha dakle počelo je. otkrila je Elsu. sad ćemo napokon i crtić morat pogledat, a onda kreće elsomanija pretpostavljam :ajme
e da i još je moram pohvalit. u subotu je škarama odrezala komadić tijesta za lazanje jer smo zajedno pravili lazanje i ona odreže kut i kaže: vidi mama tajengl, tajengl - triangle!! i sad nek netko kaže da se taj engleski ne isplati, em zna prepoznat oblik, em zna na engleskom reći ;) ali zato recimo boje ni pod razno, ništa ne kuži, ništa!

od gimnastike je odustala kako mi se čini, iako je i u vrtiću pričala da je bila i kako je vježbala :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la cici » 29 ruj 2015, 16:03

Pozdrav curke

Pišete vi, pišete :p

Diana super za posao!!!!Čestitke :joy Ljubi nam K i nadam se da je dosad već ozdravio. :kiss

latice super za prelazak u zajedničku sobu. Stvarno je to velika stvar!!! :dada Nisam sigurna kad ću to doživjeti s D. on svima priča kako je njihova soba "sekina",a mamina soba je "Dinina" :ajme

latica je napisao/la: kaže ona meni: jel ti to Elsa? dakle počelo je. otkrila je Elsu.

HB Elsomanija je iza nas,ali ako štogod budeš trebala (crtić,haljine,majice,lutkice....) slobodno mi se obrati...Nema čega nemamo (i naravno da sve trebamo,a s ničim se ne igramo :mrgreen )

Sunči L je odličan! Bravo za kino i kazalište. Kod D ta zanimacija traje punih 15 min....i odmah ide dalje,ali bi zato puter (kompjuter) mogao gledati stalno,ali mu ograničavam na 2*15 min maksimalno ;)

Biljkas i Šok samo vas grlim!!

Tinice sretan put!!!
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 30 ruj 2015, 10:07

nek netko kaže da se taj engleski ne isplati, em zna prepoznat oblik, em zna na engleskom reći ;) ali zato recimo boje ni pod razno, ništa ne kuži, ništa!
:faca Ma upijaju ko spužvice :luv
Anči zna boje na engleskom ali ne zna na hrvatskom :hahaha Evo jučer su bojali Didija i ona uzme bojicu i veli "Pupl Didi" - ili ti ljubičasti Didi :lol
ali ona tako malo priča da je to prestrašno :ajme i uvijek me ubediraš kad vidim koliko tvoja priča :luv
Diana kako je na poslu? Euforija traje i dalje? :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 30 ruj 2015, 10:13

cici dakle tko preživi elsomaniju, pričat će :lol

ja se smrzavam u uredu i sjedim u kaputu jer još ne radi grijanje. sreća pa danas idem kasnije na teren, inače bi doma otišla :ajme

jučer smo vodile bracu na gimnastiku, ona je odustala definitivno i dobro da je, ne mogu ih tako razvažat, previše mi je to. a jučer se derala ko blesava da hoće s Matom, da hoće kod Mate, a zna da ne može s njim u dvoranu :lebdi i tak. stojimo na kiši jer smo krenule prošetat, ona plače i nariče, ja je tješim, kisnemo lagano, čari roditeljstva! nismo onda stigle po vodu na kiosk, pa je poslije plakala da bi na kiosk i tako u krug.
jutros ispred kuće kose travu po ulici i neki kamoni i strojevi obrezuju drveće, ludnica, nisu se od prozora dali!
zaspala je sinoć kod mene u krevetu na kraju, ali je spavala kod brace u sobi do jutra, prenesla sam je kasnije ;)

u vrtiću i dalje doručkuje kod brata, pa onda ode dole k svojima. to je formula da ide vesela i bez suza. braco je zagrli i primi za ruku i odođe njih dvoje! tete kažu da je ona gore super, da ni ne znaš za nju ili da citiram: manje ima posla s njom nego s nekim velikima :lol

tinice, nemoj da počnem nabrajat s čim sve vi mene bedirate :p svako dijete ima svoje usper strane i one ne tako lake, to je tako :hug
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 30 ruj 2015, 10:48

Tinice, ti nisi niš uspjela u massu ubrati ne?.
Javile su mi cure s drugog topica da također je sve u broju 27 rasprodano.
Hvala ti svejedno!

P je opet bubani. ja isto i li.
ja sam ostala kući i vraćam se na posao kad nam Ančica navrši 1 god i pol (4mj upis u jaslice).
hehe.
dobro,u međuvremenu ću još valjda skočiti ako bude hitno

djecu vozimo u zg mojima da sredimo dječju sobu i našu (zamjena veća - manja)
te da se malo i odmorimo, ja da radim na svojim stvarima i tako
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Tinica » 30 ruj 2015, 11:36

Pčelice meni je bila takva ludnica da uopće nisam ni otišla tamo ali cura sa generacijskog topića je isto bila tamo i rekla da apsolutno više ničeg nema ni od cicibana ni od froda, ni skechersa za klince. A sad to traje još par dana tako da je sve otišlo brzinom munje!
Ajme koliko Ančica :luv :luv :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 30 ruj 2015, 11:53

da, vjerujem.
u subotu sam ionako u zgu pa ću otići
to se radi isključivo o massu u jankomiru?
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Tinica » 30 ruj 2015, 12:00

Da da tamo je njihov outlet! ;)
Mi danas imamo gimnastiku i taj sat vremena mi tako dobro dođe da vam ne mogu reći.
Ja je samo ostavim i pokupim je poslije treninga a za to vrijeme obavim i špeceraj, odem do mojih, ma divota...
Njoj ostavim bocu jane, piški uvijek prije i voila!!! :joy
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la walter » 30 ruj 2015, 13:36

Došla sam samo da mahnem...
skroz čitam i sve pratim, al eto, ništ ne pišem. Ljubac svima, valjda me niste zaboravile...
slika

Švrćo 2010.
walter
sve ja to mogu

PostPostao/la Mariachi » 30 ruj 2015, 14:33

Joj, walter, mogu te potpisat od a do ž!
Moji iz boleštine u boleštinu, nikad kraja!
Čitam vas i uživam!
IP kašlje već dugo, danas će ga mm odvesti doktorici jer ja imam dva roditeljska.
Inače, on i Brigi vole one nursery rhymes. Five little monkeys jumping on the bed, to bi mogli cijeli dan slušat. I Daddy finger where are you. Mi ne idemo na engleski, imamo ga doma! :lol
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la gaga0305 » 30 ruj 2015, 15:01

Evo i ja cu samo onako leteci.
Mariachi javi sta je bilo kod dr. Moj je ozdravio, ali ga jos zna u poa noci uhvatiti kasalj. Tako smo sinoc od 2-4 kasljali :ajme
Danas nije htjeo rucati punjene paprike, nego je navalio na kake (cvarke), tako da smo se nas dvoje napapali cvaraka.
Sad me klinci napadaju da idemo zamijesiti pizzu a tako mi se neda.
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la sunceko29 » 30 ruj 2015, 21:07

I ja sam leteća, koma mi je naporno na poslu i tak ce mi biti sigurno jos iduca 2 tjedna.
L je super, mazi busu i prica sa sekom stalno. Poceli su hladniji dani s kišom pa smo cesce doma. Obozava legice i poceo je izmišljati price i bas se igrati. Danas me pitao kad cemo opet u kino ;) ... Bas se veselim kada cu biti s njim po cijele dane opet doma i u spanciranju!
latice wau, super je prosla selidba u njihovu sobu, vjerujem da ti nije lagano. Mi planiramo L prebaciti u 10.mjesecu. Svaku vecer ga izljubim i bit ce mi bas tesko kada nece biti s nama u sobi.
Bolesnima saljem najveće puse ozdravilice!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Mariachi » 30 ruj 2015, 21:40

Na ventolinu smo 4 puta dnevno i flixotidu 2x i sumamedu, a nije on ni jedini pa sam tablicu otvorila za iduća 2 tjedna kad ko šta treba dobit, jer sam već pobenavila, niš nemrem zapamtit! :zub

Čitam ja vas, pozdrav svima! :kiss
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.