hello darlings!
diana super za posao i žao mi je da ste bili bolesni, nadam se da je to sad iza vas
tinice, ima ti taj med i dalje, ja svojima dajem. svako jutro i navečer prije spavanja malu žličicu. ako budeš uzimal anaruči direktno preko njihove stranice jer je puno jeftinije, a ako uzmeš preko 350 kn imaš i besplatnu dostavu. ja nama u jesen naručim zalihu i onda smo mirni, a puno povoljnij enas izađe. mislim da je tamo med 86 kn, a u ljekarni 126
biljkas, hće bit tulum za ročkas?
mi smo standardno, u petak su spavali ko dbake, kaže sveki da se mala probudila i počela plakad: ja bi dudu

nikad dudu nije imala, nikad nije htjela i onda sanja dudu!
subotu smo išli na gimnastiku. ostala je unutra bez riječi, ni okrenula se nije. i ja i veliki smo čekali ispred. i nakon pola sata ravno nosi je trener ona plače. ja pitam pa kako je bilo, a ona onako u suzama zavari između jecaja: suuuupeeeer

bilo ih je puno i neki sus talno plakali, a mame sui im otišle i nikako se smirit inonda ih je poslije par počelo plakat čisto od stresa, to su djeca, pta da im radiš, empatija je to

uglavnom, poslije je stlano pričaka: tucala sam (trčala), brzo brzo pa stop, skakala sam ko mala pticica, tucala sam ko roda - pa mi pokazuje pa kaže: skupi noge

uglavnom, ona tvrdi da neće više ići, ne mora što se mene tiče, dva razvažanja tjedno manje , a mala je, stigne još. ali nisam 100% ziher da će odustat jer braco sad kreće, pa ćemo vidjet...
jučer smo bili na bazenima ujutro i popodne na Dravi u šetnji, gacali su po plaži i po vodi, uživali, ma baš lijepi vikend
u vrtić idu još ovaj tjedan i sljedeći do četvrtka. onda vikend na selo i onda su samnom doma dva dana jer sam uzela godišnji, a onda idem na put, 4 dana u Szeged i onda sam jedan dan doma i 7 dana u Estoniju. Dogovorila sam se s dadiljom da ih čuva dok sam na putu, dakle nema vrtića, jer ne želim riskirat da mi se mala razboli dok me nema