Sada je: 01 svi 2026, 15:12.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

U svakoj grupi imaju jedno dijete sa posebnim potrebama,pa tako ima i kod njega. Bas mi kaze kako su bili dobri prema njoj, i da su joj kuhali rucak 

Zadnji put su rješavali radne listiće, kaže J. da su radili ravne i kose crte, onda su crtali papuču u crtančicu (po njegovim riječima ispala je odlično - da mi je i to vidjeti). Nakon toga su vježbali u dvorani, učili su se posložiti u vrstu od najvišeg prema najnižem, a teta im je složila poligon koji su prolazili - gredu po kojoj su hodali i tunel kroz koji su se morali provući. Taman smo došli po njega dok su još bili u dvorani, bilo ih je jako zgodno vidjeti. I svaki put imaju užinu, a prije toga idu na čoporativno pranje ruku

I vidi se da je dvorac, hehe.

ja sam tuzna i razocarana u nas sistem koji ima jednog logopeda (nema zamjenu kad je npr. Bolestan) na 500 djece.

A kad to onda postaje problem?

morena je napisao/la:Moj šuška sa Č, Ć, Ž, Š. Ostale glasove dobro izgovara (uvijek svi pitaju za R i L, to dobro izgovara od kad je progovorio). Pitala sam i pedijatricu, ali svi mi govore da to još nije problemA kad to onda postaje problem?

nevenera je napisao/la:nama su rekli da donesemo crtančice. uzeli smo dvije. iznenadilo me da koštaju 1.50 kn samosnowwhite je napisao/la:nevenera ima ih od 1,5 do 7-8 ovisno o debljini papira, količini listova, debljini stranice.
snowwhite je napisao/la:isto vrijedi i za torbe, bojice, flomiće, sav pribor. sve ima svoju cijenu i kvalitetu.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.