U četvrtak joj je njena beba čelavica ostala u vrtiću. Ej1 Ako je se nije sjetila jedno 1000 puta.

Sada je: 03 kol 2026, 13:16.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

do gore 10 min a nazad 20
Tako da je imao produženi vikend. Mm je imao neke obaveze za vikend pa sam uglavnom bila sama sa njih dva pa su me na momente izluđivali
ali imamo i dobrih trenutaka
Onda je netko spomenuo da je u četvrtak praznik, i dobro da je jer ja kako sam doma niš ne kužim koji je dan, spremila bi ga za u vrtić
tako da ću ga pustit doma i u petak, ali obećali smo noni da ćemo joj ga dat jedan dan.

) je vaznij san, nego cista, nepokakana pelena.
A sam do 2. g. dojila svakih 1,5 h po noci - ali ovo mi nije islo u taj rang).putnica je napisao/la:Eh, drage moje - da vi znate koliko sam vam ja postova U GLAVI napisala ovdje.
e totalno te kužim

nevenera je napisao/la:putnica je napisao/la:Eh, drage moje - da vi znate koliko sam vam ja postova U GLAVI napisala ovdje.e totalno te kužim
i sad ne znam jel kakav virus, il mu je šta napravilo slabo. Temperature nema.

putnica je napisao/la:Eh, drage moje - da vi znate koliko sam vam ja postova U GLAVI napisala ovdje.nevenera je napisao/la: e totalno te kužimIva15 je napisao/la:i ja, i ja
!
!

)Liv Tyler je napisao/la: Jer sam ih toliko puta prevrtila da su mi u međuvremenu postali nebitni.![]()
putnica je napisao/la:Di je zatvor od termometra?

i to nekog s velikim noktima na rukama. 3 velika nokta, na svakoj ruci.

Kad ste to spomenule htjela sam rec da mi se cini da nisam sve jos preslozila od prosle zamjene.

putnica je napisao/la:Vi ste bile nacele neke teske teme

neki čudan. samo je jednom na tuti i onda bude mekano. i ne jede baš zadnjih dana. 

Iva15 je napisao/la:uzmi novce i kupi nesto drugo dečkima
Iva meni je S taj napitak spasio, ona ga s guštom pila, žicala još da joj damo, nevjerojatno nešto

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.