draga moja
diana, kako nam je K danas? jesi se ti oporavila od šoka? javi nam što kaže zubarka
biljkas, pa dobro kud je prije prošla godina dana, ja sam ostala šokirana da se ti već vraćaš na posao? tko će čuvati bracu?
a ću malo s bracinog kopirat:
mi smo za vikend svašta radili i vježbali za Božić

jučer smo išli na bazene i popodne opet van u šetnju i na advenstki sajam u Tvrđi, seka je po povratku kapitulirala na kauču, to ne znam kad se dogodilo

a braco je onda malo bio s nama solo, gledali smo zvjezdane ratove skupa, pili toplu čokoladu od bademovog mlijeka i tako.
u subotu smo spremali i na katu, kao nije nam dolje dosta

ja sam se ubila od posla. navečer smo poslije šetnje pekli zobene kekse. pomagali su oboje i sve je bilo super i kad smo ih stavili peći, nakon 10 minuta ja dođem u kuhinju a rerna se dimi. gledam šta je sad, a ono seka pojačala rernu na najjače i sve fino izgorilo

ali dobro, nek je to najgore.
jučer smo tako išli u bizovačke toplice, dođemo tamo, oni ne rade. pa smo išli na naše bazene. nakupali su se ko blesavi
mala me nasmijavala do suza. u subotu smo šetali, vani hladno, vjetar, gledali kako namještaju za sajam i kasnije sjednemo u auto, kažem ja kako nam je bilo lijeeeepo, a kaže ona od iza, onako ozbiljo: ja sam se smuznila!!!

ja sam se smijala pa valjda ciejli dan na mahove kako me otpirila, da šta lijepo, ona se smrzla
po noći se probudi i kaže: mama koji je sutra dan? onda kaže: kad se naspavamo ja ću dić rolete

jer to joj je glavno ujutro da diže rolete po kući, ode se sama obuć čim se probudi, uzme robu iz ladice i oblači se.
igra se stalno - jedna soba je ginastika, jedna vrtić, a jedna škola i onda ona tako ide s ruksakom na leđima, pakira si stvari, ide malo na gimnastiku pa se skine do gaća

jer kao vježba pa se skida, pa se oblači i ide u školu. i usta ne zatvara!