Sada je: 03 kol 2026, 10:47.

Generacija 2013. - 8. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 8. dio

PostPostao/la sunceko29 » 28 stu 2015, 14:05

diana ajoj, misek mali, bas mi je jako zao za zubic! Jel ga bolilo, kaj kaze? Mogu misliti kako ti je...ti na poslu i dobijes takve vijesti :hug Saljemo mu najvecu pusu!
Uglavnom nase vjezbanje je završilo tako da mu je bila veca fora bježati u vrtićku grupu kod dvorane i nakon sto je 10minuta slušao tetu i vježbao se pokupio preko i rekao "mama, ja bi se tu igrao s djecom, ne bi vježbao" :lol uglavnom L je zreo za vrtic, a vjezbanje ce malo pricekati :)
Micek spava, ujutro smo bili po speceraj, prosetali i na kavi s frendovima kaj imaju maleckoga od 3 mjeseca. Jos nisam svjesna da ce uskoro nasa curica biti s nama :srca
Popodne cemo u park, izašlo je sunce!
Idem završiti rucak....
Pusa svima!
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Diana001 » 28 stu 2015, 14:15

Sunceko a kaze da ga boli malo, jos mu je vruce sve, vidit cemo kako ce biti do veceras.. joj uzasno mi je bilo kad su me nazvali.. i jos su mi sliku slali. A mm u soku, on je inace panicar al super je to odradio, smiren me nazvao.
Moramo viditi u ponedkeljak kod zubara jel i druga jedinica ostecena.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la biljkas » 28 stu 2015, 15:52

Više ne pokazuje da joj smeta. Prvih par tjedana je reagirala dok bi nešto zagrizla a sada više ne. Taj dio gdje je otkrhnuto je malo oštar ali zubarka veli da bi joj bila trauma da joj to sada idu sređivati.
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 30 stu 2015, 12:49

draga moja diana, kako nam je K danas? jesi se ti oporavila od šoka? javi nam što kaže zubarka :hug
biljkas, pa dobro kud je prije prošla godina dana, ja sam ostala šokirana da se ti već vraćaš na posao? tko će čuvati bracu?

a ću malo s bracinog kopirat:
mi smo za vikend svašta radili i vježbali za Božić :lol jučer smo išli na bazene i popodne opet van u šetnju i na advenstki sajam u Tvrđi, seka je po povratku kapitulirala na kauču, to ne znam kad se dogodilo :lol a braco je onda malo bio s nama solo, gledali smo zvjezdane ratove skupa, pili toplu čokoladu od bademovog mlijeka i tako.
u subotu smo spremali i na katu, kao nije nam dolje dosta :ajme ja sam se ubila od posla. navečer smo poslije šetnje pekli zobene kekse. pomagali su oboje i sve je bilo super i kad smo ih stavili peći, nakon 10 minuta ja dođem u kuhinju a rerna se dimi. gledam šta je sad, a ono seka pojačala rernu na najjače i sve fino izgorilo :ajme ali dobro, nek je to najgore.
jučer smo tako išli u bizovačke toplice, dođemo tamo, oni ne rade. pa smo išli na naše bazene. nakupali su se ko blesavi :yess

mala me nasmijavala do suza. u subotu smo šetali, vani hladno, vjetar, gledali kako namještaju za sajam i kasnije sjednemo u auto, kažem ja kako nam je bilo lijeeeepo, a kaže ona od iza, onako ozbiljo: ja sam se smuznila!!! :hahaha ja sam se smijala pa valjda ciejli dan na mahove kako me otpirila, da šta lijepo, ona se smrzla :lol
po noći se probudi i kaže: mama koji je sutra dan? onda kaže: kad se naspavamo ja ću dić rolete :lol jer to joj je glavno ujutro da diže rolete po kući, ode se sama obuć čim se probudi, uzme robu iz ladice i oblači se.
igra se stalno - jedna soba je ginastika, jedna vrtić, a jedna škola i onda ona tako ide s ruksakom na leđima, pakira si stvari, ide malo na gimnastiku pa se skine do gaća :ajme jer kao vježba pa se skida, pa se oblači i ide u školu. i usta ne zatvara!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 30 stu 2015, 14:05

Fotkali se jucer, nadam se da ce fotke biti super ko i uvijek kada nas ta zenskafotka, dobijemo ih 9.12., odaberemo jednu fotku od koje nam dizajnira bozicnu čestitku pa cemo je slati rodbini i svima koji fizički nece biti s nama za Bozic i Novu Godinu.
L jako curi nos i kasljuca, danas puse pa smo cijelo jutro doma i u akciji, čistili nas dvoje stan i oprali prozore. Sve me boli tak da sam sada malo prilegla dok on spava. Pojeo pun tanjur variva od graška s noklicama prije spavanja. Sada cu ici napraviti smjesu za palačinke pa ih taman krenem raditi prije nego mm dodje s posla.
Planiram s L u cetvrtak u kazaliste lutaka ici gledati Vuka i 3 praščića, to mu je jedna od dražih slikovnica. U nedjelju idemo na koncert Jacqueasa Houdeka "Kad si sretan" u Lisinski. Veselimo se i Gradu Djeda Mraza na Cvjetnom. Obozavam ovo doba godine, a ove stvarno mogu uzivati s mojim dečkićem :luv
Inace se ok osjecam, ova trudnoca mi leti, punih 30 tjedana danas! U petak imam pregled. Moram i na depilaciju prije :lol
diana kako je K, jeste bili kod zubara? Pusu najvecu saljemo!
latice vi ste aktivni kao i uvijek, bravo!
biljkas ajme, vec posao! Čini mi se ko da si jucer rodila...
Curke, dajte mi please savjete za božićne keksice koje bi mogla raditi s L. Kupila sam kalupice, uzeti cu sva ona cuda za ukrašavanje. Znate da sam ja kada sam radila uvijek naručivala kolace no sada sam bas happy kaj cemo ih L i j skupa raditi...
Popodne moramo po speceraj pa da i L malo poslije prošeće nosic da nije cijeli dan u kuci...
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la biljkas » 30 stu 2015, 14:54

Mali sada ima 6 mjeseci tak sam i s Anom prekinula porodiljni ali sad ću još koristiti GO pa ćemo i muž i ja neko vrijeme biti doma s njima. A kako radim u školi od 23. su klinci na praznicima pa mu obveze na poslu kreću tek 7.1. Muž će ih čuvati obodvoje a ako neće ići baka će uskakati jer je malisa u zadnje vrijeme bas zahtjevan i sada je njega počela loviti ljubomora i strah od odvajanja pa plače čim se ja maknem iz vidokruga. Samo što sam spomenula da se nadam da smo mirni s bolestinama sve nas je nešto napalo. Meni je zasada najgore,kašalj,grlobolja,glavobolja,kihanje a kao da i neku temperaturicu osjećam. Ostali su zasada sami zesce smrkavi tako da je usisavac u punom pogonu. Anu mi u zadnje vrijem stalno love oni izljevi bijesa. Vrišti, udara se po glavi,baca po podu,hoće sve sa sebe skinuti itd. Da poludis. Ne znam sto mi je činiti
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 30 stu 2015, 21:29

Curke dajte mi preporuku za inhalator i kak on funkcionira, do sada ga nismo koristili. L opet s temperaturom, nosic mu jako curi i kaslje. Veseli je i zaspao prije pola sata. Vec dugo planiram kupiti inhalator, kakva su vasa iskustva?
biljkas drzi se :hug Nemam ti kaj pametno reci za izljeve bijesa osim sto i sama znas, ocito je faza i proci ce....
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Mariachi » 30 stu 2015, 22:23

http://shop-medikor.hr/compair-c28/

Mi imamo omrona. Zadovoljni! :kiss brzo ozdravite!
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la Diana001 » 30 stu 2015, 23:05

Mi isto uzeli sad ovaj Omronov, zadovoljni zasad. Svi ga hvale i kazu da je najprodavaniji. Al spasili smo se s njim, uzmi mu ga, neces pozaliti.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Tinica » 01 pro 2015, 09:34

Sunčeko pa zar još uvijek nisi kupila inhalator :gaah
Po kozna koji put ti pišem tu za inhalator :baba
http://www.saturo.hr/inhalatori-i-aspir ... lator.html
Najbolja investicija ikada za zdravlje djeteta :luv
Evo ga punih 12 godina je navršio a radi kao prvog dana ;)
Ja Ančicu svaki dan ali doslovce svaki dan inhaliram sa 7 ml fiziološke otopine ;)
Ustvari bolje rečeno ja joj sve samo uključim ona se sama inhalira svaki dan po 15 minuta :lebdi
Curke kak su vam dječica jesu ozdravila?
Mi smo full u petoj brzini, uživam u ovim danima, okitila sve, ma milina... :luv
Sunčeko ja ti za one šarene kolačiće koristim ovo:http://www.oetker.hr/hr-hr/nasi-proizvodi/mjesavine-za-kolace/bozicni-kolaci/bozicni-keksi.html
A za one famozne božićne evo ti oriđiđi recept iz Beča: http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopi ... 63&t=67392
Mi isto u nedjelju idemo na koncert možda se i vidimo ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 01 pro 2015, 09:52

biljkas sorry,ja sam onda zabrijala da se vraćaš nakon godinu dana pa si mislim kud prije :lol joj bit će vjerujem čupavo neko vrijeme, ali uhodat ćete se. držim fige da to bude što prije :hug nadam se id a ste brzo opet zdravi!

sunčeko, mi isto imamo omronov. sad ga rijetko koristimo, ali znao je bit u funkciji kod svakog kašljucanja i šmrcanja.

tinice, već sam rekla,svaka ti čast što je svaki dan preventivno inhaliraš. moja ne bi na to pristala, a meni se ne da navlačit s njom. veliki se uvijek bez problem inhalirao, pogledao crtić i sam se inhalirao, ali ona minutu dvije i gotovo.

cure nama je jučer stigla kutna garnitura za dnevnu, donjeli su je ujutro i ostavili u sobi, a mi nismo ni staru odnjeli na kat. i sinoć nakon sekinog i bracinog engleskog, 7 navečer, idemo mi to riješit. koje je to uzbuđenje bilo ja to vama ne mogu opisat. oni su skakali, vikali, plesali, glupirali se, mm i ja nismo to mogli odnjet na kat jer je strmo, a oni se nisu htjeli maknut, bilo me frka da se ne okliznem ili nešto pa mi to padne na mene i na njih :ajme objašnjavam im da će oni pomoć skidat najlon i karton s nove garniture, da će oni pomoć, samo da mi ovo odnesemo, ali ne. morali smo zvat svekije doslovno da ih drže na jednom kraju da to odnesemo, jer nisi mogao od njih koraka napravit :lol i tak mi nosimo dio po dio, seka sjedi na novom kauču, kaže: mama ja bi ti dala jednu pusu, i jedan zagrljaj . a ja stojim i držim kutni dio u rukama, kaže ona meni: nemoj zaboravit na mene i Matu :hahaha kao da ne zaboravim da i oni moraju pomoć, e ljudi moji ja sam se smijala da mi je stvarno skoro taj kut ispao iz ruku!!!
uglavnom, garnitura je predivna, vrijedi svake lipe koju ću otplaćivat sljedećih 10 mjeseci :mrgreen i seka je rekla: mama, meni se jako sviđa garnitura!! jedino smo naravno novo okrećeni dio na dva mjesta malo okrhnuli rub, ali to ćemo riješti!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Teona » 01 pro 2015, 10:18

i mi smo prije par tjedana kupili omronov inhalator, kašljao je jako i pedijatrica nam je preporučil apošto baš i ne reagira na sirupe ( prošle zime smo uzimali i par puta neke homeopatske čepiće koji su koštali ko jedan inhalator :)
uključim mu laptop, on si sam pušta crtiće i pjesmice i sam se inhalira, ja smijem samo mu malo namjestiti.
Stalno čitamo doma priće ili radi predstave, imamo jednu lutku koju smo dobili u Lufthansi (mala digresija, letili smo sa Croatia airlines 9 puta i nijednom nisu imali ništa mu dati, čak ni one slikovnice koje reklamiraju). Sada je počeo stavljati i čarape na rukama i glumi s njima :)
Jučer smo radili muffine, neki dan smo zajedno radili pizzu i baš gledam recepte za neke kolačiće koje bi zajedno izrađivali ovih dana.
Teona
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 01 pro 2015, 12:01

teona i sunčeko, evo tu je sole stavila par linkova za kolačiće o kojima se priča da su odlični ;)
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=63&t=78851&start=60
pogledajte si malo, mi ćemo radit medenjake i ove integralne sa štambiljima, kupila sam štambilje u DM-u! probat ćemo i sobove!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 01 pro 2015, 22:35

Mi smo u Klaicevoj, ponovile se konvulzije nakon godinu i pol no puno slabije ovaj put, imala sam lijek doma, brzo reagirali. Sumnjaju na bronhitis, i dalje ima temperaturu visoku, kaslje, inhaliraju ga Ventolinom. Ja sam s njim u apartmanu, hb uvjeti su humaniji, fotelja na razvlačenje i ovo je ko hotel s 5 zvjezdica u usporedbi s prošlim putem. Sva se tresem, plačem kada spava i nadam se da ce sve ovo uskoro biti iza nas....
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Diana001 » 02 pro 2015, 01:28

Joj sunči draga šaljem ti zagrljaje. Kako je L sada? Bitno da si imala lijek doma i reagirala na vrijeme, bit ce to ok, sigurna sam. Misek mali bas ga je uhvatilo.
Drzi se draga i budi jaka, brzo ste vi doma, ljubi nam ga.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mariachi » 02 pro 2015, 08:36

Sunči, draga, molit ću za vas danas :hug :kiss

slika
Mariachi

PostPostao/la Diana001 » 02 pro 2015, 09:45

Kako je L jutros? Jel pala temperatura?
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la gaga0305 » 02 pro 2015, 10:02

sunci drzi nam se. >Nadam se da je L sad vec bolje. U mislima i molitvama ste :kiss
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Tinica » 02 pro 2015, 11:20

Sunčeko vas sve pozdravlja i zahvaljuje što mislite na nju :luv
Kaže da je imao jako visoku temperaturu preko noći i da je kašljao ali da je sad temperatura pala :klanja i gleda crtić :luv
Nažalost još neće ići doma...
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 03 pro 2015, 09:32

sunčeko kako ste danas? nisam se stigla jučer javit ali mislim na tebe i L puno i šaljem vam vibrice da ste brzo doma :hug :kima

mi smo danas doma jer je braco sinoć povratio odjednom pa onda još jednom po noći. ovako je Ok i sve, ali na promatranju je danas. seka još spava, ni ne zna da danas ne ide u vrtić.
ja sam jučer imala ludi dan na poslu jer smo imali neki skup i protokolarne dužnosti do 23 sata. došla sam doma malo odmorit sat vremena jer sam na rubu prehlade i imam konjuktivitis. tako da mi danas paše bit malo doma, iako bi i danas trebala bit na tom skupu, ali šta da radim...

diana, ako je K? šta je rekla zubarka za zubić?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la cici » 03 pro 2015, 20:29

Pozdrav curke

Čitam vas nabrzinu,ali ne stignem se javiti.

Sunčeko kako je Luka? Kako si ti? Nadam se da ćete uskoro kući i da se više nikad neće ponoviti ništa slično :hug

Diana baš mi je žao K :hug Da li ste bili kod zubara? Što kaže?

Kod nas non stop neka strka. Prvo ih pokosila viroza 5 dana (povraćanje i sr***),zatim kad se to smirilo L s petka na subotu zakuri do skoro 41 :strah -zamalo je na hitnu vozili,ali uspjeli smo spustiti,pa smo ujutro kod dežurnog,vadili krv i urin i urinoinfekcija opet! :gaah
Cijeli tjedan ne ide u vrtić (opet),a meni u ponedjeljak bio zadnji radni dan ,ali sam jučer počela raditi u drugoj firmi :mrgreen tako da se sad privikavam na novu okolinu i nove kolege,ali valjda će sve biti u redu.

Latice valjda se nećeš jače razboljeti. I tebi šaljemo puse ozdravilice :kiss :p

Ostale cure :kiss vama i dječici
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 03 pro 2015, 22:02

Cure, hvala na lijepim zeljema i podrsci... Jos smo u Klaicevoj, temperatura danas cijeli dan 38 no pozitivno je kaj nije rasla. Dosli nalazi i hb nije bakterija. Osip danas po stopalima i malo po dlanovima. Gledali mu usta da nije ona bolest ruke, noge, usta. Jos nema nista. Danas veseli i dopizdila mu bolnica. Meni koma dan, bas sam se isplakala kada je spavao...
Svim bolesnima i mi saljemo puse ozdravilice! :kiss
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la biljkas » 04 pro 2015, 08:22

Joj baš vas je primilo. Nadam se i molim da svi kikaci ozdrave što brže.
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mariachi » 04 pro 2015, 08:49

Sunčeko, i danas ste u molitvama. :luv

Moji klinci su ok, bilo je malo šmrckavih nosića i to je prošlo.
Zadnjih dana vam nisam puno pisala jer sam od 18.11. do jučer bila u dnevnoj bolnici na neurologiji, imala sam simptome TIA, tranzitornog ishemijskog ataka. Pa su mi radili sve žive pretrage. Teta mi je čuvala klince i kuhala im. Sad sam s tim gotova i užasno sam iscrpljena, a usporedo s tim sam obavljala i pretrage za operaciju lipoma na vratu, idem u utorak u drugu bolnicu. Bit ću u općoj anesteziji jer je čudovište naraslo na 10x4,5cm i ide od ispod uha do u rame i blizu je vratne kralježnice, pa će me, uz otorinca, operirati i neurokirurg.
Mm će uzeti g.o. za bit s djecom. Malo me jedino frka kako će IP to podnijeti jer je jako vezan za mene.
Eto, sve vas lijepo pozdravljam, jjubite kikiće, idem spremat ekipu za školu. :mah

slika
Mariachi

PostPostao/la Tinica » 04 pro 2015, 08:58

Pa dobro što se to dešava??? Svi bolesni??? Curke nadam se da je ono najgore iza vas.
Evo javlja Sunčeko da Luka nema temperaturu :joy :joy :joy :joy
Sunčeko držim fige da danas izađete iz bolnice pa da se doma rekuperate tijekom vikenda :hug
Srećom ste pod nadzorom, od kolegice seka je pozvana iz vrtića da je maleni zakurio i onda odmah po njega kod pedijatra, on veli nek mud a čepiće za snižavanje, ali malac ne reagira i najednom joj u autu samo preokrenuo očima i ona drito u Vinogradsku, prvo su mislili da ima konvulzije ali nakon punkcije nalaz je bio virusni meningitis. Sreća u nesreći je da se ne radi o bakterijskom.
Mariachi tebi isto puno snage za sve aovo što te čeka...srećom sve si unaprijed posložila pa će ti biti lakše :hug
Ja sam jutros planirala na misu jer je prvi petak u mjesecu i došla sam u 6:50 jer sam mislila da je misa u 7 a kad tamo bila je zornica u 6.
Tako da ćemo popodne otići na misu u 18:30.
Ispred nas je lijepi vikend, sutra ćemo landrati po gradu, u nedjelju idemo sa ekipom na koncert u Lisinski :joy
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 04 pro 2015, 10:08

sunčeko drago mi je da ste bolje :hug samo se isplači nek to sve izađe, nemoj gutat i držat u sebi ni zbog bebice ni zbog sebe. sve ćete vi to proći i bit jači i oporavit se, ne brini se :luv

moji su u vrtiću, braco je jučer bio super, ja sam se malo odmorila tako da su danas išli jer dolazi Sveti Nikola :lol
seka nikako nije kužila da ako ne ide u vrtić jučer zašto onda ne idemo na bazene ili barem u knjižnicu ili na igralište, zlato moje malo, nikako joj nij ebilo jasno šta je sad to, ali ja nisam mogla nikud pa smo tek predvečer išli malo prošetat. a sami smo bili cijeli dan.

mariachi, sad ću se ja pomolit za tebe da sve dobro prođe. dobro je da mm može bit s djecom. drži se, vjrujem da će i IP to nekako pregurat, a kad se vratiš vjerojatno se neće odvajat od tebe :luv
cici, bome i kod vas se zaredalo :hug gdje radiš sad? hoćemo na kavu sljedeći tjedan?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 04 pro 2015, 10:54

sunceko super da je Luka bolje :joy
mariachi i ti ces mi biti u mislima i molitvama. Uspjet ce maleni bez tebe, vidjet ces, super ce se snaci, a ti nam se drzi. :kiss
cici :hug i sretno na novome poslu
moj srednji opet zakurio, a nema dva dana da je ozdravio. Sad sam ih pocela sopati sa imunom 44, on i Borna budu malo malo bolesni, a stariji skoro pa nikada :ajme
Moj stariji otisao na predstavu u vrtic, doci ce im i moto mrazovi pa su sad ovi malo tuzni, pogotovo Borna. Ali cemo njega zato odvesti kad budu vozili po gradu. Sav je u gusarima, po noci prije nego sto zaspe obavezno pjeva "mali gusari". Tako da mi to bude uspavanka :lol pa me mm mora doci buditi da gledamo Arrowa. :le To nam je jedini trenutak samo za nas dvoje :luv
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la cici » 04 pro 2015, 20:58

Sunčeko drago mi je da Luka bolje :joy :joy Hvala Bogu. Nadam se da će vas brzo pustiti kući.

Mariachi biti ćeš mi u mislima i molitvama :hug Vjerujem da će sve proći u najboljem redu.

gaga
šaljemo i vama puse ozdravilice :kiss Kako je danas?

gaga0305 je napisao/la:Sav je u gusarima, po noci prije nego sto zaspe obavezno pjeva "mali gusari".

:lol :lol kao u reklami za mastercard. :luv

Moj je opet sav u ninjama kornjacama :ajme

latica je napisao/la:cici, bome i kod vas se zaredalo :hug gdje radiš sad? hoćemo na kavu sljedeći tjedan?

Može kava,ali tek oko 16.30. Radim od 8-16,a ne mogu izaći s posla kao do sad,mada ću jedan dan slijedeći tjedan morati do centra na neku edukaciju,pa možemo i tada iskombinirati.
Uglavnom ,počela sam raditi u jednoj agenciji za zastupanje. Vrlo slično dosadašnjem poslu i za sada mi je ok,ali na početku je uvijek sve sjajno :mrgreen

Mi sutra idemo u "Božićni tramvaj" klinci ne mogu dočekati. L ide svake godine,a D će ovo biti prvi puta.
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la biljkas » 04 pro 2015, 21:16

Mi danas prvi put bili na predstavi. Prvo ju je bilo strah jer je bilo mračno,puno djece itd. Nakon nekog vremena se oslobodila pa je malo gledala a onda je krenulo trckaranje. Na kraju mi je pobjegla i pokušala se popeti na pozornicu. Morala sam ju zgrabiti i van s njom jer je onda počelo otimanje i vikanje. Za prvi put zbilja zanimljivo. Nabrijana je na borove i kuglice totalno gdje god vidi bor mora ga obići sa svih strana i čudi se kako je visok,lijepe kuglice ima i na kraju Hoću bor kući ponijeti ili Bok bor vidimo se sutra
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la walter » 05 pro 2015, 09:59

Hej drage moje!
Odmah ću s kuknjavom: koma sam..na poslu mi je blago rečeno kaos i ludnica, po cijele dane sam u uredu. Doma ništa ne stižem tako da je i tamo kaos. Iako su mi nalazi sa sistematskog odlični, ja sam totalno bez energije i malaksala. Morat ću posegnut za nekakvom kemijom. I još mi se mob pokidao, ne radi mu pol ekrana, tako da i ono malo što sam tipkala s moba sada ne mogu.
Djeca su odlično, totalno su u božićnom raspoloženju. Neki dan su me čekali dok dođem navečer s posla, pa su onako u pidžamicama podijelili meni i MM instrumente i udri pjevat "zvončići" i "đinglebals" - tako kažu. Bilo je urnebesno, Švrćo na gitari, mala na ksilofonu, MM bubnjeve a ja usnu harmoniku. cijela se kuća orila i lijepo smo zabavili. Imam puno ideja za njih al mislim da pola nećemo stići. Sad su u iščekivanju Nikole...
Sunceko i Mariachi, i ja mislim na vas.

Eto, ovo je prednost radne subote, bar stignem istipkat post dok mi se ne zagužva...
slika

Švrćo 2010.
walter
sve ja to mogu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.