Sada je: 03 kol 2026, 13:24.

Generacija 2009. - 5. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2009. - 5. dio

PostPostao/la nevenera » 01 pro 2015, 21:08

baci sliku garniture, zanima me :yess
danas smo radili tin i ja pahuljice od papira pa smo složili bor na staklu
on je bio na treningu, i ako njega pitaš, najbolji je tamo. nema boljeg :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 03 pro 2015, 09:41

mi smo danas doma jer je braco sinoć povratio odjednom pa onda još jednom po noći. ovako je Ok i sve, možda mu je nešto krivo sjelo. ali na promatranju je danas. seka još spava, ni ne zna da danas ne ide u vrtić :lol
ja sam jučer imala ludi dan na poslu jer smo imali neki skup i protokolarne dužnosti do 23 sata. došla sam doma malo odmorit sat vremena jer sam na rubu prehlade i imam konjuktivitis. tako da mi danas paše bit malo doma, iako bi i danas trebala bit na tom skupu, ali šta da radim...

poslikat ću garnituru, samo da malo posložim jastuke :lol joj sva sam u kaosu. jučer sam ujutro stavila posteljinu prat jer mi se seki upiškila po noći, mrva moja popila je cijeli sok što joj je tata donio prije spavanja, nije čudo da ju je ta količine tekućine tjerala piškit, a nije se mogla probudit. i onda sam u toj pauzi kad sam došla doma prebacila veš u sušilicu, navečer sam je samo ugasila i evo veš još stoji unutra jer nisam stigla izvadit :ajme

neve, upravo su stigle pelenice, šaljem ih odmah dalje ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Sreca najveca » 03 pro 2015, 10:14

Onda ste nam, Latice, prijatelji po bolesti :hug I Ivona preksinoć dušu ispustila, malo prije ponoći ispovraćala tonu, po sebi i svemu oko sebe. Osim posteljine morala sam prati i jastuk i štep deku, a poplun i madrac se suše/luftaju. Temp je bila lagano iznad 37, ništa konkretno. Jučer cijeli dan ok osim kaj je bila cendrava i slabije jela. I blijeda je ko krpa. Jutros već bolje, nadam se da je to to.
Iskoristi dan i odmori danas... M ~~~~~~~~~ za brzi oporavak

Neve, stvarno si postala žešća kreativka. Svaka čast!

Ana, jeste ozdravili? Kako mališan?
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la nevenera » 03 pro 2015, 21:52

kod nas je krenula sezona kašljanja. onog noćnog, nije im ništa ali nitko ne spava jer kašlju :lebdi
na tapeti je bio damjan
sad je tin :gaah
inhalirala sam ga i radila sve klasično no evo čujem ga gdje kašlje :ajme
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 04 pro 2015, 10:25

joj kašalj :lebdi kad se samo sjetim. hvala Bogu nema ga već drugu godinu. prošle godine je par puta krenuo kašljucat meni je svaki put bilo - evo ga kreće, ali na kraju stvarno nije. vidjet ćemo kako će ove godine,ima još vremena :ajme

moji su u vrtiću, M je jučer bio super, normalno je jeo i sve, proljev nije ni imao, tako da je danas po starom jer dolazi Sveti Nikola u vrtić ;)
ali nije njemu nešto loše sjelo na želudac kako sam ja prvo mislila jer je sve tako lako prošlo, to je bila neka kratkotrajna viroza koja ih je u grupi u vrtiću sve pokosila. on jučer nije došao i još njih pola nije došlo, a od drugih pola do kraja dana je ostalo samo 5 :ajme kaže teta da je to bilo ko u filmu strave i užasa, jedan povraća, jedan na wc-u, ovaj plače da ga boli trbuh, ovi blijedi sjede za stolom i vidiš da im nije dobro, teta na telefonu zove roditelje, katastrofa. ja sam se morala smijat kad me jučer prijatlejica nazvala, čji mali isto tamo ide i kaže dovela ga je, snimila situaciju i odvela kući, kaže: padaju ko muhe :hahaha nije za smijat se, ali ja si nisam mogla pomoći...

sreco, on je srećom prvi put otišao do wc-a i povratio. kad mi je mm rekao da je povraćao, prizanjem da mi je otprilike treća misao bila i - nije valjda po novoj garnituri :ajme :mrgreen a po noći se digao, ali nije stigao do WC-a nego je po parketu. ali to je bio samo čaj, samo samo obrisala pod i gotovo, tako da srećom taj dio posteljine i svega nas je ovaj put izbjegao... k
kako je Ivona danas? pretpostavljam konova ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Ana2010 » 04 pro 2015, 10:39

pozdrav!

latice, super što je brzo prošlo.
srećo, kako ste vi?
neve, :jadnimi.
a di nam je liv?

danas smo opet najmlađi i ja sami. David je zadnju temp imao u ned, ali je osip jos skroz malo vidljiv. sinoć je išao babi i dedu, večeras će mm po njega. a Jelena je u vrtiću. idu danas na neku predstavu u Rijeku. baš jutros je mm zaspao tako da su malo kasnili u vrtić, ali ipak je stigla na vrijeme za doručak prije polaska.
sutra oboje imaju nastup - doček sv. Nikole. ako bude ok vrijeme, trebali bi zboraši s njim na mali đir brodom :).
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Sreca najveca » 04 pro 2015, 13:11

Joj, ja u neviđenoj strci. Em na poslu ludnica, em danas dobivamo goste do nedjelje pa prvo moram u nabavku pa doma pospremit i pripremit jest.
I onda još u nedjelju popodne idem na božićni party od firme. I to u Sloveniju.

Ivončica je super, baš kao nova, išla je jutros u vrtić. Jučer popodne je spavala :shock i to je odvalila dobra dva sata. Neka je, baš se rekuperala.

Da, čula i ja sa različitih strana da vlada ta kratkotrajna rigoleto viroza.

Šta poklanjate u čizmice?
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la nevenera » 04 pro 2015, 14:20

Sreca najveca je napisao/la:Šta poklanjate u čizmice?

jedan poklon, to nam je rutina
budu puzzle i po čokolada il nešto slatko
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 04 pro 2015, 17:14

Za nikolu nista posebno, kupim im onaj krasev paketic i sibu. Zato gledam za Bozic da bude malo bolji poklon
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la nevenera » 06 pro 2015, 20:38

tin je dobio puzzle i kinder jaje. plus čokoladice iz adventskog našeg i ekstra kupovnog.
opet je pitao jel ima što još :lol

radili smo danas jaslice i ukrase za bor
on je bojao boriće od drveta i lijepio srca po njima
ja sam zalijepila trakicu
pofalilo nam svega pa smo stali :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 06 pro 2015, 20:48

Mi smo jos dodali uz taj krasev i mini paket legica, pa je jutro proslo uz grickanje slatkisa i slaganje kockica. Jucer smo probali praviti 3d zvjezdice, u biti mm, pisto ja imam dvije lijeve. To nam se svidjelo pa sutra kupujemo papir u boji.
Jesu bolesni bolje?
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la latica » 07 pro 2015, 12:25

moji su dobili svatko po DVD Maša i medo i malo slatkiša. od rodbine i tako su isto nadobivali slatkiša, pojedu toliko u godinu dana :znoj sad ću ja to razdijelit dalje, jer neke stvari i onih poklonpaketa oni ne jedu jer ima ja ne dam da jedu baš svakakve gluposti šta se ljudi sjete proizvodit :lebdi umjesto da za djecu bud enešto kvalitetnije, čovječe, to za djecu na kraju nekad bude najveće smeće.

mi smo za vikend malo odmarali, malo pravili ukrase za bor od tijesta i tako. u subotu smo imali kod nas francuska salata party, ja sam pobijedila :mrgreen a stvarno mi je super salata ispala ;) ja sam bila jako umorna jer je seka jednu noć povratila jednom, valjda je i nju dočekalo ono ko M i onda je bila dobro, ali je drugi dan bila jako umorna i jedno vrijeme je baš onako mirno ležala par sati i mazila se, nikad je nisam takvu vidjela. imala je 37.5, ali je bila sva nikakva jedno vrijeme. braco se jako brinuo. dolazio je ljubit i grlit, pa je popipa po čeku da kao vidi jel vruća, pa joj donese u nekoj njezinoj čizmici malo slatkiša, suze su mi skoro išle kad ga tako gledam koliko je pažljiv i zabrinut. s onda kad je ona malo nadošla su nadoknadili sve svađanjem :mrgreen malo smo i šetali po vani, dosta je zahladilo. i tako.
trebala bi počet poklone rješavat, ali nikako ne stignem. ovih dana bi trealo na poslu bit malo lakše pa ću valjda stići i tim se pozabavit.

u srijedu idu s vrtićem u božićni tramvaj, a ja pokušavam sredit karte za Orašara jer je naravno sve rasprodano :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 08 pro 2015, 07:40

latica je napisao/la:umjesto da za djecu bud enešto kvalitetnije, čovječe, to za djecu na kraju nekad bude najveće smeće.

da, užas :zub

latica je napisao/la:u subotu smo imali kod nas francuska salata party, ja sam pobijedila

čestitam na pobjedi!
odlična ideja za party!
kad bude čvarak party zove me obavezno :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 08 pro 2015, 10:37

kad su čvarci u pitanju, dobri smo u konzumaciji, ali ne i proizvodnji, tako da ništ aod takvog partija uskoro :lol

jučer sam vodila m na nadoknadu na engleski, to je sad već tri put - nadoknađuje ono što je ranije bio bolestan i na putu. uglavnom, to je grupa u kojoj su samo cure :mrgreen i onda se on srami na početku, ali zanimljivo da koliko je na početku dramio da neće ići bez prijatelja na engelski, sad ide i u te nove grupe bez problema. malo se srami, ali ide i zadovoljan je. i ja sam baš zadovoljna zbog toga. još mi ga je teacher pohvalila da ga je taj prijatelj na satu vukao da se zezaju i glupiraju, ali je on rekao da ne smiju tako pod satom, da teacher ne da i nije se dao povest :lol mali moj štreber, i opet sam baš bila ponosna na njega!

inače, radili smo malo onu sunčicu sa slovima na tabletu, jako mu teško ide jer ne prepoznaje sva slova još uvijek, a ne zna ni slovkat. jako je u otporu prema tome. on bi samo crtao i crtao i crtao. zna rastavljat na slogove, ali ne na slova, odnosno glasove. tako da ga sad mislim malo u tome uhvatit, neću ga silit, ali stvarno bi trebao malo razmišljat o tome. to su predčitalačke vještine i to je najbitnije, tj. najteže za savladat u početku, a njemu ništa što ga ne zanima ne ide lako...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 08 pro 2015, 10:56

meni tin prepoznaje neke, neke me pita jel to - to slovo
ok mu ide
zanima ga, ja ga podržavam ali ne potičem :lol

danas je damjan skužio mobitel
nije ga uopće registrirao do sad
i sad ga je skužio
zaljubio se čovjek :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 09 pro 2015, 21:39

Tin i ja smo bojali jaslice danas
Ja miješala boje a on Bojao
Sve je na fleke ali reče mm da je baš prigodnom

Moraju u vrtić donijeti bocu nutele praznu radi sv luce
Budu radili fenjer
A za Božić budu radili snježne kugle

Išla sam šišati dečke
Nije bilo mog frizera
Opet ih ošišali ko da su glup i gluplji
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 10 pro 2015, 10:53

moji su jučer bili u božićnom tramvaju. M je poslije u vrtiću nacrtao tramvaj do zadnjih detalaj unutra, baš jako ljepo crta i baš uživa crtati. to je zato što se sad zapravo oslobodio i ohrabrio i skužio da je dobar u tome i sad uživa što ga hvalimo kad nešto lijepo nacrta pa se i trudi i ima volje. nij eon nikakav genijalac da se razumijemo, meni je nadraže što on iskreno u tome uživa i što si je dao slobodu da uživa i crta i izražava se tako, to mi je bitno zbog samopouzdanja.

ja kašljem ko blesava, umorna sam, nikako ne spavam od tog kašlja. na poslu više nije takva gužva, ali još hvatam zaostatke. čekam par dana mira oko Božića...

M se ošišao nedavno, lijepo ga moja fizerka ošiša, ko bombončić je, ali on neće ništa osim klasične frizure, neće ni gela u kosu, ništa. seka se nije dala, idu joj šiške u oči, ali nije se htjela šišat.
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la MaminMacak » 10 pro 2015, 11:02

Nisam se dugo javljala.

:zivili

Mi smo svi dobro. T je trebao ovaj tjedan biti u gradu mladih s vrticem, ali je odustao prvo vece i morali smo doci po njega. Malo mi je zao jer je ocito manje samostalan od ostalih, on nije mogao zamisliti da tamo spava bez mame, ali dobro. Nije ni kcer bila daleko od toga pa sve to dodje na svoje mjesto. Uzivaju tamo u discu, logorskoj vatri, trazenju patuljaka, imaju stolariju u kojoj pile ... pa mi je zao sto sve to propusta.

Danas cemo popodne vjerojatno prvi put na klizanje. A bome i ja prvi put na led nakon loma ruke prije 6 godina.
U subotu je Djed Mraz u mojoj firmi i gledaju Snoopyja u cinestaru.

Skuzila sam da je T sada jako naivan. Svaku glupost povjeruje koliko god bilo ocito da to ne moze biti istina. Da li su i vasi u toj fazi? Nekako mi je velik pa ponekad ne povjerujem koliko je on naivan i kako ga seka prevesla.
pupoljcica 2002

etiketic 2009
MaminMacak
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 10 pro 2015, 11:13

mislim da je meni problem što ja želim točno određeni friz da imaju
slika
sa strane jako jako kratko a gore baš duže
i to duže mora izgledat ok kad je kosa samo oprana.
no desi se da šiške svi (osim mog frizera) pa i evo jučer ova žena (koja ima svoj salon i zna šišati sigurno) napravi tako da idu napred na ravno (na tećicu) i dobiješ onda jednu lijepu travnatu površinu na vrh glave, kao da je netko odlučio igrati golf :gaah
damjanu još nekako i stoji jer ima paperjastu kosu a tinu je doslovno ko neki čudna instalacija na vrh glave
nešto ala ovo- a to je meni groznoooo
slika

MaminMacak je napisao/la:Skuzila sam da je T sada jako naivan.

tin je jako naivan
ali kako je on glavi u tome da damjana uvjerava u sve i svašta nekako njegova vlastita naivost prođe manje zamijećena :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 11 pro 2015, 10:36

mamin macak štete što je odustao, ali bit će još prilika, sve će to doći na svoje ;)

neve, ja umirem s tvojim opisima frizura, ali točno kužim šta hoćeš reći. neki ljudi ne znaju ošišat postupno te rpijelaze, tako je i M nekad znao bit ko na lonac ošišan?!

meni službeno treba novi mozak :mrgreen jučer sam poslije posla išla na privatni posao i gledam jel imam ključeve od tog ureda i ne znam na koju foru skužim da imam :p i dođem tamo i naravno da prekopam torbu i ne, nemam ključeve,a li imam dvoje ključeve od svoje kuće. i ništa, srećom sam sošla ranije i blizu mi je doma pa sam prošetala do doma po ključeve!
i poslije kad sam napokon došla doma, ladno u mašinu ulijem deteržent u otvor za omekšivač i obrnuto :ajme
ne spavam dobro, kašalj me muči, idam danas kod doktorice, kašljem onako prazno cijeeelu noć :ajme

mi danas ostajemo doma popodne napokon :joy tata nam večeras ima otvorenje nove galerije, ali mi ne idemo jer je to mali prostor i bit će jaaako puno ljudi, ne da mi se s njima stajat na cesti ispred, pa ćemo doma peći kolače i uživat! osim toga mene i tako muči taj grozni kašalj još uvijek.
sutra idemo na slikanje za božićnu čestitku ;)
navečer mm i ja idemo na neki dobrotvorni koncert.
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 11 pro 2015, 11:41

latica je napisao/la:sutra idemo na slikanje za božićnu čestitku ;)

od svih stvari koje radite ovo je meni najbolje :luv jedva čekam vidjet

latica je napisao/la: tata nam večeras ima otvorenje nove galerije

:joy čestitam!!!!

frizere cijenim, ali stvarno. ja ne znam sama šišat dečke. ali valjda bi oni trebali znat
kosa oprana. još je gore :ajme
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la enabacko » 13 pro 2015, 12:12

Cure evo i nas, ja sam malo zakazala sa pisanjem ali jednostavno ne stignem. Pročitam vas, krenem pisati i nešto me omete pa se više ne znam vratiti.
Latice čestitam na galeriji tm.
Maminmacak mislim da bi i moj isto napravio iako govori da bi išao bez nas (mi smo imali priliku poslati ga u Sloveniju na skijanje pet dana sa sportskom školom ali nisam se usudila, ipak mi je to predaleko da moram ići po njega).
Inače kod nas je klasika, sad smo malo u pripremi nadolazećih blagdana, svaki dan nešto novo napravimo i drago mi je da sudjelujemo svi u tome.
R. u vrtiću ima božićnu predstavu sljedeći ponedjeljak, glumi svećenika pa i to malo uvježbavamo. Za taj nastup nam je bila potrebna crna košulja koju sam jedva našla ali riješili smo i to. Uz tu ulogu tete su mu dodijelile i ulogu voditelja. Presmiješan mi je bio kad je došao kući iz vrtića i rekao."mama ja imam dobre uši i čuo sam tete kad su rekle da ja glasno govorim i da ću biti voditelj". Na kraju tete meni rekle da jasno, glasno govori, da nema srama i da bi ga stavile za voditelja.
To je u sljedeći ponedjeljak a u utorak seka ima nastup sa svojim plesom a i on sa sportskom školom, poklopili nam se i sati i sad još kemijamo kako to izvesti.
Iskreno, jedva čekam godišnji.
Nadam se da ste nam svi dobro i da ćemo se češće javljati.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 13 pro 2015, 20:21

bok cure
kod nas kao i inače aktivan vikend

danas je tin imao priredbu zabavu s ekipom s treninga, došao i djed mraz
pa je tin s djedicom pjevao na mikrofon. veli mm da mu se uvalio sam :lol

popodne smo bili u kino, gledali smo Dobri dinosaur
dobre je preporuke imao, dobra ekipa radila a na kraju bezveze skroz.

tin i ja smo rješili jaslice i bor je okićen. mm nije radio danas pa da iskoristimo dan jer nemam pojma kad će opet biti slobodan a da možemo posvetit par sati u miru sve napraviti

nikša je pogledao sve ali nije nešto zainteresiran. za razliku od braće ne ruši bor niti razbacuje jaslice
moguće da je to zato što sam uzela šator/bazen s tunelom i s lopticama pa je sad to svima preokupacija
od najmanjeg do najvećeg :lol
svi stanu u to, mislila sam da će tinu biti dosadno ali nije

u vrtiću su radili od teglice nutele svjetlo za luciju, a sutra nosi malu hipp teglicu (morala sam je kupiti) i neku figuru jer će raditi snježne kugle.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 14 pro 2015, 09:55

ena drago mi je da si se javila :luv R je pravi frajer, on se nita ne boji i ne srami, svaka čast :luv

neve, jaslice su vam predivne! i bravo za pjevača :luv

mi ne pravimo jaslice, niti ih stavljamo po dbor, nekako se nismo odvažili na taj projekt :lol

u subotu smo se slikali za čestitku. išli smo nas troje prvo do grada kupit balone s helijem, poslikali se na brzinu i onda su se cijeeeeli dan igrali s tim balonima. dakle, kad ne znate šta bi s djecom, uzmete koji balon s helijem i sreći nema kraja :hahaha pekli smo neke zobene kekse i pojeli jer su nam neplanirano došli gosti. ja sam svašta kuhala u subotu, nitko ništa nije jeo, pa smo jučer išli na ručak van. i tamo sreli priajatelje neplanirano i fino se podružili ,djeca se istrčala poslije ručka po igralištu. ja sam poslije išla u shopping, majko mila, di mi je bila pamet. a oni su se doma valjali po garnituri i gledali Meridu. ne znam šta da M uzmem za Božić?
navečer smo pak gledali Forzen po prvi put. nije prošlo 3 minute seka se vrtila po sobi i govorila da bi ona haljinicu :shock :lol ode spiderman u povijest :mrgreen

zaboravili smo na kraju pšenicu posijat, danas ćemo...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 14 pro 2015, 20:34

latica je napisao/la:navečer smo pak gledali Forzen po prvi put. nije prošlo 3 minute seka se vrtila po sobi i govorila da bi ona haljinicu :shock :lol ode spiderman u povijest :mrgreen

dok ne vidim sliku ne vjerujem :hahaha :lol

latica je napisao/la:ne znam šta da M uzmem za Božić?

neku knjigu?

ja sam danas ubola najpoklon za tin :yess
tako sam sretna bila. jer sam mogla zamislit koliko će on bit sretan
ono baš oduševljena
njemu se sviđa igrica minecraft. valjda to dečki u vrtiću i školi igraju. on ne smije igrat ali pogleda na you tube vikendom neke tutorijale o tome. ima neki lik koji igra i opisuje sve. i tinu je to super. :lol
sorry ako sam to već spominjala.
sve u svemu ja našla neki priručnik za početnike, njemu će to bit super je ima tonu slika i opisa što sve ima u igrici
i onda sam našla i majicu na minecraft.
ukratko, poklon rješen.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 15 pro 2015, 09:43

pozdrav!

latica je napisao/la:ena drago mi je da si se javila :luv R je pravi frajer, on se nita ne boji i ne srami, svaka čast :luv

neve, jaslice su vam predivne! i bravo za pjevača :luv
potpis!

ja sve božićne poklone naručujem preko interneta budući da bih inače morala u Rijeku u šoping, a ne da mi se s Jakovom kojeg često treba dojit, pa bljucanje i tako... puno mi je jednostavnije.
za svoje moram za svakog smislit 2 poklona - 1 doma i 1 za pod bor kod mog tate. taj drugi poklon financiraju tata i sestre. budući da nas ima puno - nas 3 sestre + 2 kćeri tatine žene, prije par godina smo uveli grupno darivanje - da ne kupuje svatko poklon svakom djetetu jer je to stvarno previše, nego svatko da 50 kn po djetetu (za svoju djecu ne) i tako se svakom kupi poklon od ca. 250 kn.

J i D će tamo dobit legiće (i 2 od ostale djece isto, svi su u tome). a još se dvoumim što ćemo doma. naručila sam ionako neku robu s next.com-a, pa možda za J pod borom bude haljina, a za D jakna (to bi ionako dobili) + nešto ne preskupo za igru ili kreativu. J spominje boje za staklo u zadnje vrijeme, možda to ako nađem po ok cijeni. a Jaković će dobit pelene :).

ovaj tjedan su priredbe u vrtiću - J ima danas, a D sutra. Ona i još jedna manja curica pjevaju solo na mikrofon, velika stvar za nas :).

idem se spremat, idem danas s Jakovom na vaganje...
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la latica » 15 pro 2015, 09:53

ana držim fige s vaganjem ;) :luv

neve, di si našla taj priručnik??? to bi i ja mogla kupit M, isto stalno spominje taj minecraft, po istom principu jer se spominje sigurno u vrtiću, čak mi je jednom negdje i pokazao da je nešto minecraft, mislim da bi se šokirao od iznenađenja kad bi tako nešto vidio pod borom!
ne bih mu knjigu jer mu je moja mama kupila knjigu po dbor, a mi smo nedavno dobili od jedne moje prijateljice koju sam upoznala kad smo bile skupa u Estoniji, cijeli paket knjiga - ona je knjižničarka na dječjem odjelu ;) pa kad su bile neke promocije nam je skupila. nismo ih sve ni pročitali jer ne stignemo, tako da ne bi onda opet knjigu!
on je htio neku ninja turtle postaju?! prvo, uopće se ne igra s ninja kornjačama niti ih gleda na TV-u, dakle ne kužim tu foru. to čudo košta 999kn u Mulleru, sniženo je na 700. NE DOLAZI U OBZIR :p zauzme naravno pola sobe i onda nek ja preskačem preko toga. da ne komentiram da ne podnosim ninja kornjače :lol

e da neve, jučer seka i ja poslije engleskog idemo u interspar i ponavlajmo ua utu šta treba kupit, čuješ nju: pamezan, i Snezno kraljevstvo :hahaha ima parfem sa zvončicom i svak jutro se prije vrtića naparfema i kaže: jel ovo elsa? naime, treba joj sad parfem s elsom i anom :ajme još ću ja plakat za spidermanom :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Ana2010 » 15 pro 2015, 10:08

za djecu od kume sam naručila ovo: Sagradi raketu (http://www.skolskaknjiga.hr/hrv/page.asp?cID=predskola) za dečka 6 g.
i Moj prvi atlas (http://tisakmedia.hr/Artikl/Knjige-Djec ... Mjc4MzI%3d) za curu 8 g.
I još neku dječju radionu (alat) za najmlađeg brata, pa će se i stariji možda time igrati.

A sinu od muževe sestre (9 g.) ovo: http://www.skolskaknjiga.hr/hrv/page.as ... 3&act=more

Možda nekom posluži ideja...
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 15 pro 2015, 12:04

latica je napisao/la:neve, di si našla taj priručnik???

muller, gdje stoje knjige. ima nekoliko priručnika, čak i jedna enciklopedija. ali ovaj priručnik za početnike je ok. 89 kn. ima unutra sve. dosta slika i opisa.
evo ga - https://www.youtube.com/watch?v=FZ8rQr2dxlk

ana - odlično vam je to za poklanjanje. dobiju nešto konkretno od svih. super! javi kako je prošlo vaganje
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 15 pro 2015, 14:03

Neve, dobio je 200 g u tjedan dana :D
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PrethodnaSljedeća