danas smo radili tin i ja pahuljice od papira pa smo složili bor na staklu
on je bio na treningu, i ako njega pitaš, najbolji je tamo. nema boljeg

Sada je: 03 kol 2026, 10:46.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

joj sva sam u kaosu. jučer sam ujutro stavila posteljinu prat jer mi se seki upiškila po noći, mrva moja popila je cijeli sok što joj je tata donio prije spavanja, nije čudo da ju je ta količine tekućine tjerala piškit, a nije se mogla probudit. i onda sam u toj pauzi kad sam došla doma prebacila veš u sušilicu, navečer sam je samo ugasila i evo veš još stoji unutra jer nisam stigla izvadit

I Ivona preksinoć dušu ispustila, malo prije ponoći ispovraćala tonu, po sebi i svemu oko sebe. Osim posteljine morala sam prati i jastuk i štep deku, a poplun i madrac se suše/luftaju. Temp je bila lagano iznad 37, ništa konkretno. Jučer cijeli dan ok osim kaj je bila cendrava i slabije jela. I blijeda je ko krpa. Jutros već bolje, nadam se da je to to.

kad se samo sjetim. hvala Bogu nema ga već drugu godinu. prošle godine je par puta krenuo kašljucat meni je svaki put bilo - evo ga kreće, ali na kraju stvarno nije. vidjet ćemo kako će ove godine,ima još vremena
kaže teta da je to bilo ko u filmu strave i užasa, jedan povraća, jedan na wc-u, ovaj plače da ga boli trbuh, ovi blijedi sjede za stolom i vidiš da im nije dobro, teta na telefonu zove roditelje, katastrofa. ja sam se morala smijat kad me jučer prijatlejica nazvala, čji mali isto tamo ide i kaže dovela ga je, snimila situaciju i odvela kući, kaže: padaju ko muhe
nije za smijat se, ali ja si nisam mogla pomoći...

.
.

Sreca najveca je napisao/la:Šta poklanjate u čizmice?

sad ću ja to razdijelit dalje, jer neke stvari i onih poklonpaketa oni ne jedu jer ima ja ne dam da jedu baš svakakve gluposti šta se ljudi sjete proizvodit
umjesto da za djecu bud enešto kvalitetnije, čovječe, to za djecu na kraju nekad bude najveće smeće.
ja sam bila jako umorna jer je seka jednu noć povratila jednom, valjda je i nju dočekalo ono ko M i onda je bila dobro, ali je drugi dan bila jako umorna i jedno vrijeme je baš onako mirno ležala par sati i mazila se, nikad je nisam takvu vidjela. imala je 37.5, ali je bila sva nikakva jedno vrijeme. braco se jako brinuo. dolazio je ljubit i grlit, pa je popipa po čeku da kao vidi jel vruća, pa joj donese u nekoj njezinoj čizmici malo slatkiša, suze su mi skoro išle kad ga tako gledam koliko je pažljiv i zabrinut. s onda kad je ona malo nadošla su nadoknadili sve svađanjem 
latica je napisao/la:umjesto da za djecu bud enešto kvalitetnije, čovječe, to za djecu na kraju nekad bude najveće smeće.
latica je napisao/la:u subotu smo imali kod nas francuska salata party, ja sam pobijedila

mali moj štreber, i opet sam baš bila ponosna na njega!

MaminMacak je napisao/la:Skuzila sam da je T sada jako naivan.

i dođem tamo i naravno da prekopam torbu i ne, nemam ključeve,a li imam dvoje ključeve od svoje kuće. i ništa, srećom sam sošla ranije i blizu mi je doma pa sam prošetala do doma po ključeve!
tata nam večeras ima otvorenje nove galerije, ali mi ne idemo jer je to mali prostor i bit će jaaako puno ljudi, ne da mi se s njima stajat na cesti ispred, pa ćemo doma peći kolače i uživat! osim toga mene i tako muči taj grozni kašalj još uvijek.
latica je napisao/la:sutra idemo na slikanje za božićnu čestitku
jedva čekam vidjetlatica je napisao/la: tata nam večeras ima otvorenje nove galerije
čestitam!!!!

R je pravi frajer, on se nita ne boji i ne srami, svaka čast
pekli smo neke zobene kekse i pojeli jer su nam neplanirano došli gosti. ja sam svašta kuhala u subotu, nitko ništa nije jeo, pa smo jučer išli na ručak van. i tamo sreli priajatelje neplanirano i fino se podružili ,djeca se istrčala poslije ručka po igralištu. ja sam poslije išla u shopping, majko mila, di mi je bila pamet. a oni su se doma valjali po garnituri i gledali Meridu. ne znam šta da M uzmem za Božić?
ode spiderman u povijest latica je napisao/la:navečer smo pak gledali Forzen po prvi put. nije prošlo 3 minute seka se vrtila po sobi i govorila da bi ona haljinicu![]()
ode spiderman u povijest
![]()
latica je napisao/la:ne znam šta da M uzmem za Božić?
potpis!latica je napisao/la:ena drago mi je da si se javilaR je pravi frajer, on se nita ne boji i ne srami, svaka čast
![]()
neve, jaslice su vam predivne! i bravo za pjevača![]()
.
.
pa kad su bile neke promocije nam je skupila. nismo ih sve ni pročitali jer ne stignemo, tako da ne bi onda opet knjigu!
zauzme naravno pola sobe i onda nek ja preskačem preko toga. da ne komentiram da ne podnosim ninja kornjače
ima parfem sa zvončicom i svak jutro se prije vrtića naparfema i kaže: jel ovo elsa? naime, treba joj sad parfem s elsom i anom
još ću ja plakat za spidermanom 

latica je napisao/la:neve, di si našla taj priručnik???
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.