ali sam zato vidjela tm-a iva, sa bebom... a vidjela sam vas i na slikicama
ja sam zadovoljna sa trkom, uspjela sam pasti i dva puta zapesti
i svejedno super rezultat, toliko da sam jučer u novinama bila 
Sada je: 30 tra 2026, 03:51.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
i svejedno super rezultat, toliko da sam jučer u novinama bila 

corazon je napisao/la:ja sam zadovoljna sa trkom, uspjela sam pasti i dva puta zapestii svejedno super rezultat, toliko da sam jučer u novinama bila
tako sam ja na rt-u kamenjak na utrci zapela i rastegla se koliko sam duga i široka, srećom kako sam ja uvijek sama u pozadini pa me nije nitko vidio corazon je napisao/la:a vidjela sam vas i na slikicama
ova cura šta je slikala nam je frendica pa nas je uslikala
ni meni nije jasno zašto al eto ja ne volim trenirat (sad se malo vadim na bebu da ne stignem) al volim ić na utrke
valjda mi je lijepo bit dio svega toga.
,
neki ljudi brže hodaju od mene.

al ja sam zadovoljna kad na tim utrkama ni jednom ne prohodam, nego uspijem držat tempo.Iva15 je napisao/la:Ma tako ti ljudi ispred mene hodaju, a ja kao trčim i onda si mislim, u je, pa oni brže hodaju nego šta ja trčimal ja sam zadovoljna kad na tim utrkama ni jednom ne prohodam, nego uspijem držat tempo.
Utrka na kamenjaku bude negdje u 5-om mjesecu, bude biciklistička pa su sad u sklopu nje napravili i trčanje. Ja sam trčala prošle godine, od ulaza pa se onda radio jedan krug, mislim da je bilo oko 13 km, ove godine su mjenjali stazu, mislim da je bila kraća.

. Koliko god neinspirativna bila magla i oblaci neusporedivo je lakse trcati zimi
. 

duge tajice deblju i tanju verziju. Kad je zahladilo krenula sam sa debljom verzijom, ali recimo danas oko podne je bilo lijepo vrijeme, moglo bi se bilo i u kratkima trčat, tj.odabrala bi 3/4 tajice. Kratke, kratke nosim uglavnom samo kad je baš ljeto i vruće. Gore imam uvijek sportsku kanotjeru, isto imam par verzija, debljih, bez rukava i sa rukavima. I imam puno dresova sa kratkim i dugim rukavima pa kombiniram, kolko je hladno....na glavi uglavnom uvijek imam kapu(ne mogu nać neku super šta sam imala, bit će da sam je izgubila) jer mi se inače cjedi znoj po licu, pa nosim marame a ako je hladan zrak stavim i maramu-bandanu da dišem kroz nju. Ako je jako hladno stavim i rukavice.
ma u svakom slučaju, ne treba se baš pretjerano obuć, hladno je samo malo u startu, brzo se zagriješ i onda je važno da se brzo presvučeš kad staneš trčat.
trenutno sam u moodu samo da trčim

orijentacijski trening
. Evo, ja se sad vratila sa trčanja na -2. Nema šanse da trčim na toj temperaturi, a da sve na meni ne bude dry fit.
. I koliko god je dobar ne mogu izbjeći oguljotine ispod njega 
, ja sam jutros isla hodati, i samo sam skidala sloj po sloj sa sebe, a nije da sambila nesto obucena. Doduse ja sam krenula tek u 9.
. Mraz i led 

corazon je napisao/la:iva, ideš sutra u pazin? ja se veselimorijentacijski trening

nisi napisala gdje smo se upoznale

al nisam stigla od ovog mog malog miša. Uglavnom, ja sam taman bila počela dobivat neku kondiciju i onda mjesec dana pauze i sve je palo u vodu. Mislim istrčim ja to al ono....jedva 
Mirci je napisao/la:ali trčiš, a to je najvažnije
koji dobar osjecaj, pogotovo kad prvo mislis da ne mozes!Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.