ćao curke moje drage...oprostite šta se nisam dugo javljala, bila sam u slavoniji ko mm-ove mame..
bilo je super, M se ostvarila želja, dobila je sniga više nego šta je mogla zamislit
kad smo dosli gore, sveki je upravo bila prošla crijevnu virozu, i onda je sve redom zahvatilo, ja sam stradala najviše, dehidrirala, provela na hitnoj nekoliko sati, dobila par litara infuzije, dobila i ginekološki pregled usput, s bebom je bilo sve ok... jedino mi je M zaobišlo, fala ti bože, bilo mi je nekako lakše kad ona nije imala..ali je bila u kontaktu sa varičelama u izbijanju

sad ćemo vidit kroz 10-15 dana..al bit će extra ako ih dobije sada, taman zima
novu sam provela kod kuće sa sveki i mm-ovim nećakom i mojom M, jedva smo dočekali ponoć, jedva gledali više i išli spavat.
sve u svemu bilo nam je lipo, i hladno. ograbala sam se za sat

, to mi je kao zakašnjeli božićni poklon od mm-a
kitty bravo za super odličan pregled..nek ostane tako do kraja!!!
šta se spavanje tiče, spavam na bokovima, al se uglanom probudim na leđima XD s rukama iznad glave i pokrivenom facom

osjetim da mi se sad malo teže već okretat s boka na bok u krevetu, iskočia mi je stomak u ova dva tjedna XD a i vrime je već, pet ipo miseci..točno osjetim kako mi se proširia prsni koš. bebonja je aktivan samo tako
a šta se priprema tiče, krenit ću od idućeg miseca pomalo stvarat neke zalihe pelenica, i nekih gluposti..torbu za rodilište ću u trećem misecu spremit. nek stoji