Sada je: 03 kol 2026, 23:22.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
želim vam da se svi skupa što brže rekuperate i da se danas bar koji sat uspiješ odmoriti i baciti oko 

. Inace su oni smotani kad su sami, takav je i moj. Nemoram ni pricati kakav me nered docekao kad sam dosla sa Bornom iz rodilista. Nebi mi ni smetao toliko da odmah nije patronazna dosla. Doslo mi da propadnem u zemlju od srama
A tvoga je mozda i pogodila tvoja bolest jace nego sto pokazuje, pa je mozda i zbog toga takav. Ti se opusti, zazmiri na nered i prvo se oporavi, svojoj djecici trebas zdrava.
Ali na svu srecu u tom trenu nismo bili u kuhinji.
Napu mi je izbilo iz zida. Sad moram u potragu za novom
pa me mm samo probudio u ponoc, dao pusu i prebacila se u spavaću. L je bio budan do 21:15h kaj je njemu tulum, gledali smo vatromete kroz prozor, plesali i stalno je govorio sretna Nova Godina

. Onda smo malo plesali,čestitali si i konačno klince strpala u krevet- bilo je već 01.00
A ona prosto zrači,stvarno joj trudnoća pristaje
i želim ti brz oporavak. Samo lagano sada i nemoj se naprezati,šišaš nered,pospremiti će se-sada si ti najbitnija!!!
ajme mogu misliti kakav nered je to bio!!! HB da nikog nije bilo u blizini!!!

u ponoć ples, dječji šampanjac i sekino kuckanje s mojim trbuhom: čin čin beba
čuj što se tiče druženja, nisam znala da ste vi bez auta, mi možemo i do Kaptola iako meni malo problem tamo se snaći, nisam tamo nikad valjda autom išla, ne znam kako ću se snaći na gornjem gradu, ali OK, snaći ću se, nema frke. Ti vidi s tm, ako ne može vas dovesti do CC1 mi ćemo doći gore, šta da radimo. nije red da se ne vidimo svi. tinice, čekat ćemo vas pa kad dođete dođete

i pravim se Englez 
svima
jučer smo skoro 4.5 sata putovali do zagreba, naživacirali se jako, premorili, seka je rekla na kraju da je bole leđa od sjedenja, cesta nije bila očišćena, ljudi voze ko poludili, svako malo se netko ili spuca il neki kamion okrene, ja se jednosatavno ne usudim po snijegu ovaj auto vozit jer nisam ga nikad u takvim uvjetima vozila, a ima stražnji pogon. mi smo kod mojih u zaprešiću, zameteni
vjerujem da je zagreb očišćen, ali ja stvarno ne mogu vozit po ovome ako nije nužno...
Ja ti imam jos 5 tjedana do termina
hvala na lijepoj čestitki, vracam ti najljepse zelje!

. Nabraja redom kako kod kuce nema, nema kod dide i bake, nema kod druge bake, i onda na kraju doda da je maz prosao. Nakon par minuta vice za 3 dana je Bozic
Nadam se da cu ih danas uspjeti izvesti van
evo sad odgovora svima koji me pitaju zašto ja ne kuham u express loncu

I L je Bozic super, Deda Mraz nosi poklone i svako malo kaze kak je dobar i kak ce dobiti jos poklona. Svako malo imamo goste tak da stalno dobiva nekaj, nije mi to bas drago no proci ce i ovo doba godine.
)...
iskreno pocela me malo hvatati trta no bitno je samo da sve bude ok i da uskoro upoznamo nasu zdravu curicu koja ce se najvjerojatnije zvati Tena

Udaše mi moju Tenu, doveli i tamburaše, meni osta samo želja i neispijene čase

ovaj ne možemo prodat jer bi puno izgubili, novi si ne možemo priuštit osim eventualno polovni jer ti s 3 sjedala iza su svi dosta skupi, pa ne bi prestari, i tako u krug...
od potkape u kojoj izgleda kao mala fantomka, podmajce, pothlača, ski odijela, buffa...
Njoj je to sve frozen snow

Ajme meni ja i auti
pa moja golfić je isto to imao a ima i ovaj novi

ustvari nije me ni zanimalo kad ja imam samo jednu autosjedalicu a Franči se vozi naprijed
ako za ništa drugo onda za kolica ukoliko nemaš veliki gepek

ajme kako te lijepo čuti
Sara
i Ana Marija je trebala biti Sara ali ajde popustila sam (jedna baka Ana, druga baka Marija, kuma joj je Ana Marija )
ali smo je zato krstili Sara

ne sjećam se više što si bila pisala da nije u redu, nešto s crijevima je li tako? ali bitno da je to sređeno i da ste sad svi zajedno!!!
posebno zato što dok mi slažemo, djeca skažu okolo i preslaguju, igraju se, uzimaju alat i "pomažu". jučer sam zvala sveki da ih uzme sat vremena - taman da složimo bočne strane kreveta, onda su malo i ostali tamo dok sam pospremila. danas nam je došla teta čistilica, morala sam rasčistit sinoć da žena može pospremat kuću - samo sam joj rekla da u dječju ni ne ulazi
a seka kad je išla, daje mi puse i govori: vidimo se za 2 tjedna!
tek sam kasnije ja skužila da je to iz Frozen kad Anini rositelji idu na put 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.