Sada je: 04 kol 2026, 00:32.

Generacija 2013. - 9. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 9. dio

PostPostao/la walter » 30 pro 2015, 11:01

Laticeeee, cestitke draga!!!!
Sve vas pozdravljam i masem, mi smo bolesni i smrcavi vec dva tjedna. Seka prvo konjuktivitis pa onda stariji grlo i nos, pa sad ona opet...nocas je cijelu noc kasljala, ni oka nisam sklopila.
Blagdane smo lijepo proveli, pokloni su bili pun pogodak.
Imam jos svasta za napisat al to cu kad se sastanem sama sa sobom.
slika

Švrćo 2010.
walter
sve ja to mogu

PostPostao/la Tinica » 30 pro 2015, 12:35

Walter :hug želim vam da se svi skupa što brže rekuperate i da se danas bar koji sat uspiješ odmoriti i baciti oko :hug
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 30 pro 2015, 22:05

mariachi hrabra i jaka nasa turbo mamice, hb najgore je iza tebe....sva sam se naježila čitavsi sto si prosla. Neka je to sve iza tebe. Imas predivnu djecu, a muz je uf. Nadam se da mu je ovo malo otvorilo oci kakva si majka i zena. Saljem ti najvecu pusu, molim te se nemoj naprezati i da sve zaraste kako treba... :hug :kiss
latice meni ti je City west na drugom kraju grada i fakat ne znam kak bi dosla do tam bez auta. Moram vidjeti s mm jel ce nas moci voziti, ovaj tjedan mu je laganini i navaza nas svuda, a iduci mu vec pocinje frka s poslom. A tako bi vas htjela vidjeti....
walter pusa za brzi oporavak!
Mi cemo svakako na skijanje iduce godine. Ja skijam od svoje 5.godine, mm nije neki fan iako zna skijati. Ove godine cemo samo na Sljeme s L. Kupili smo skafander i buce, svima prica kak je spreman za snijeg, grudanje i sanjkanje :lol
Danas ujutro sam bila u Vinogradskoj na pregledu za štitnjaču. Kaze moja endokrinologica da je granična no da nema frke jer sam pred kraj trudnoce i da se vidimo za 4 mjeseca. Bila sam u firmi posjetiti ekipu i uzeti poklon za L kaj je jos ostao od priredbe za Sv. Nikolu kad smo bili u bolnici. Bas mi je bilo lijepo vidjeti ih, popili kavu, cula sve vijesti. Popodne su nam dosli frendovi na druzenje, L plesao i pjevao - sad su mu totalna fora Zagrebački mališani. Mm otisao na cugu s deckima, L spava, a ja se izvalila pred telku.
Sutra smo doma, navratiti ce bratic i sestricna od L kaj su kuca do nas. Mm radi klopu :yess
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la gaga0305 » 31 pro 2015, 12:05

mariachi zelim ti brz oporavak, a za tm saljem veliki :hug . Inace su oni smotani kad su sami, takav je i moj. Nemoram ni pricati kakav me nered docekao kad sam dosla sa Bornom iz rodilista. Nebi mi ni smetao toliko da odmah nije patronazna dosla. Doslo mi da propadnem u zemlju od srama :ajme A tvoga je mozda i pogodila tvoja bolest jace nego sto pokazuje, pa je mozda i zbog toga takav. Ti se opusti, zazmiri na nered i prvo se oporavi, svojoj djecici trebas zdrava. :dada :kiss

Ja jucer cijeli dan provela u kuhinji, ali ne kuhajuci, nego cisteci. Eksplodirao mi ekspres lonac dok sam grah kuhala. Sta reci nego da sam i zidove i strop morala prati :lebdi Ali na svu srecu u tom trenu nismo bili u kuhinji. :znoj Napu mi je izbilo iz zida. Sad moram u potragu za novom :ajme

Zelim vam lijepi provod nocas, mm i ja cemo kuci uzivati. Pripremili smo rum, colu i neki koktel iz lidla pa sto nam bude vise pasalo. A za ponoc ofkors sampanjac. Sve to naravno ako prije nezaspemo :mrgreen
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 31 pro 2015, 16:07

Jao gagakoja steta!! Uzasno!
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la sunceko29 » 01 sij 2016, 22:59

Sreeetna Nova curke!! :joy
Ovo mi je fakat bio jedan od mirnijih dočeka ikad. Klopa, ležanje pred telkom, zaspala oko 23h :lol pa me mm samo probudio u ponoc, dao pusu i prebacila se u spavaću. L je bio budan do 21:15h kaj je njemu tulum, gledali smo vatromete kroz prozor, plesali i stalno je govorio sretna Nova Godina :luv
Ova godina ce mi biti posebna s moje dvoje dječice, ja jos ne mogu vjerovati da jos malo i stize nam nasa princeza :srca
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la cici » 02 sij 2016, 10:10

Drage moje,

U Novoj 2016. godini želim vam:
More zdravlja,
Jezero sreće,
Rijeku ljubavi,
Potok uspjeha,
I niti jednu kap nesreće i nezadovoljstva!!!! :fworks

A posebno našim trudnicama želim lake i brze porode i zdrave bebice!!!! :hug

Mi smo Novu isto dočekali kod kuće. Na kraju smo bili sami,a ja sam slično kao i sunčeko,skoro prespavala.
Oko 22 mi počela migrena,pa sam popila tabletu i legla u mrak 10-ak min,kad me odjednom probudio topot nogica-počeo vatromet,a klinci su trčali s jednog prozora na drugi da bolje vide(bilo je 23.55),dakle,kao neka bakica sam zaspala i skoro prespavala doček :ajme . Onda smo malo plesali,čestitali si i konačno klince strpala u krevet- bilo je već 01.00 :shock ,a oni puni energije.

U srijedu sam s Laticom konačno bila na kavi i imam osjećaj da bi danima mogle razgovarati!! :luv A ona prosto zrači,stvarno joj trudnoća pristaje :kiss

Mariachi samo te grlim :hug i želim ti brz oporavak. Samo lagano sada i nemoj se naprezati,šišaš nered,pospremiti će se-sada si ti najbitnija!!! :hug

Gaga :strah ajme mogu misliti kakav nered je to bio!!! HB da nikog nije bilo u blizini!!!

Idem sada,moje vrijeme mira je završilo-D se dere iz WC-a:"kakio sam!!!!!!" :lol
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 02 sij 2016, 14:57

cure sretna nova! ja nikako da laptopa, samo se prebacujem okolo, nešto radim pa malo jedem, red odmora i tako u krug!

mi smo novu dočekali s klincima i par prijatelja kod nas doma, lijepo je bilo. Moji su bili neumorni i budni do 1.30, to im je bilo prvi put u životu. seka je drugi dan stalno pitala - jel danas idemo spavat? i onda skoro oplače kad ja kažem da da :lol u ponoć ples, dječji šampanjac i sekino kuckanje s mojim trbuhom: čin čin beba :lol
drugi dan nisu ni nešto posebno spavali, popodne ni pod razno, ali smo onda navečer svi zalegli i do jutra nitko mrdnio nije :lol

gaga, ajme meni, meni je to noćna mora da mi taj lonac ne bi eksplodirao :ajme
cici, ja sam totalno uživala na našoj kavi :luv
sunčeko, predivna ti je čestitka na fejsu :luv čuj što se tiče druženja, nisam znala da ste vi bez auta, mi možemo i do Kaptola iako meni malo problem tamo se snaći, nisam tamo nikad valjda autom išla, ne znam kako ću se snaći na gornjem gradu, ali OK, snaći ću se, nema frke. Ti vidi s tm, ako ne može vas dovesti do CC1 mi ćemo doći gore, šta da radimo. nije red da se ne vidimo svi. tinice, čekat ćemo vas pa kad dođete dođete ;)

mi se sad idemo pakirat i onda na rođendan. sutra za zg, a najavljuju snijeg :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Mariachi » 02 sij 2016, 15:53

Sretna vam nova 2016. svimaaaaa!!!
:xmasfamily

Cure, ugodno vam druženje! :srca

Ja ležim i oporavljam se. Usput sam skupila neku grdu prehladu s temperaturom, jučer sam bila bez glasa, danas progovorila.
Moji se svi snalaze, mora se....
Mm mi prigovara jer ležim, tako da mi je to baš križ, ima sreće da ne mogu vikati, ovako se samo zblenem, slegnem ramenima :dunno i pravim se Englez :lol
Proći će ga!
Kolko puta sam ja prehodala svoju bolest da bi bedinala njega koji je imao 37.1! Kaj god!

Latice, pa tvoja curka već nazdravlja bebi u trbuhu! Bravo! Baš slatko!

Sunči, kolko ti još brojiš?

Baš mi je lijepo doći na ovaj topic, uvijek je vedro i veselo!
:kiss svima
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la latica » 04 sij 2016, 10:31

ja sam samo došla otkazat druženje za sutra s mojim purgericama. sorry cure, ali ja po ovoj snježini ne idem u grad :ajme jučer smo skoro 4.5 sata putovali do zagreba, naživacirali se jako, premorili, seka je rekla na kraju da je bole leđa od sjedenja, cesta nije bila očišćena, ljudi voze ko poludili, svako malo se netko ili spuca il neki kamion okrene, ja se jednosatavno ne usudim po snijegu ovaj auto vozit jer nisam ga nikad u takvim uvjetima vozila, a ima stražnji pogon. mi smo kod mojih u zaprešiću, zameteni :lebdi vjerujem da je zagreb očišćen, ali ja stvarno ne mogu vozit po ovome ako nije nužno...

javim se poslije, idem pravit vafle!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 04 sij 2016, 14:41

latice nema frke, kod mene u brdima jako puno snijega no cujem da je veselo i u gradu. Mi smo puno vani, L obozava snijeg! Grudamo se, sanjkamo, jedino kaj snijeg nije bas za raditi snjegovića. Dosle su mi moje kume s klincima kaj žive u Munchenu i Londonu pa uzivamo u druzenjima... :srca
mariachi samo lezi i oporavljaj se :hug Ja ti imam jos 5 tjedana do termina :shock , fakat mi prebrzo prolazi... Ovaj tjedan cu polako kupiti sve za rodilište i spremiti torbu. Vecina robice je spremna, jos moram oprati kolica, mm ce sloziti kindac.
gaga ajme :strah :ajme
cici :kiss hvala na lijepoj čestitki, vracam ti najljepse zelje!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la gaga0305 » 05 sij 2016, 10:35

Lako meni za stetu i nered, nas je dragi Bog sacuvao. Inace spasilo nas zvono pa smo izasli uz kuhinje. Tad smo mijesili kruh. Kad zvono se oglasi, nismo stigli ni do vrata kad bum. Cak sam uspjela dobro oribat zidove i stropove pa sa krecenjem mogu cekati do proljeca.
Kako vasi podnose prolazak Bozica? Moj samo trazi poklone :hahaha . Nabraja redom kako kod kuce nema, nema kod dide i bake, nema kod druge bake, i onda na kraju doda da je maz prosao. Nakon par minuta vice za 3 dana je Bozic :mrgreen I tako kroz cijeli dan. Izgleda su mu se svidjeli pokloni, pogotovo konjic i spuzva bob. Njih dvoje smo dodali kolekciji za spavanje, i uspjeli smo postic dogovor da konjic bude kraj kreveta a ne na njemu.

Uzivajte u snjeznim radostima, mojima bas nije napeto, pogotovo mm- u koji sad putuje 2 sata do posla i nazad :ajme Nadam se da cu ih danas uspjeti izvesti van
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Tinica » 05 sij 2016, 12:35

Ajmeee gaga :hug evo sad odgovora svima koji me pitaju zašto ja ne kuham u express loncu :lol
Sad nema šanse ni da pomislim na njega... :lebdi
Mojoj frendici se isto to desilo...i onda sam ga vratila mami :lol
Latice kaj ništa onda od susreta? onda čekamo proljeće :joy
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 08 sij 2016, 14:03

gaga najbitnije da ste vi svi ok :hug I L je Bozic super, Deda Mraz nosi poklone i svako malo kaze kak je dobar i kak ce dobiti jos poklona. Svako malo imamo goste tak da stalno dobiva nekaj, nije mi to bas drago no proci ce i ovo doba godine.
Mi smo puno vani, snijeg mu je zakon, radimo snješka, grudamo se, vozim ga na sanjkama (zamislite kak to super izgleda kad ovak trbusasta to radim :lol )...
U ponedjeljak imam prvi pregled u bolnici :) iskreno pocela me malo hvatati trta no bitno je samo da sve bude ok i da uskoro upoznamo nasu zdravu curicu koja ce se najvjerojatnije zvati Tena :luv
Od jutra smo u pogonu. Igrali se, bili u ducanu i malo vani, kad je pocela kisa dosla nam mala sestricna kratko na igranje. Skuhala pire, špinat i oslić, natukao se klope i spava. Idem i ja malo odmoriti prije peglanja.
Pusa svima!!!!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Mariachi » 08 sij 2016, 14:30

Bravo! Čekamo s vama malu Tenu :luv
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 08 sij 2016, 17:47

curica Tena!!!
jojoj kako su bebe slatke. mi uživamo.
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la latica » 09 sij 2016, 00:22

da se i ja malo javim! mm i ja smo par dana u Beču, sutra idemo natrag. klinci su kod bake u zg, uživaju u snijegu i klizanju. braco obožava snijeg i ne hoda nego puza po vani da mu bude što bliže. skače u gomile snijega, kopa tunele, ma neviđeno nešto. išao je i par puta na klizanje, kažu da mu dobro ide, valjda je ostalo nešto od prošle godine! seka isto ide van na snijeg i uživa, sanjka se pa se prevrne u snijeg, voli sve, ali jednostavno ne toliko kao on, on je pravi obožavatelj snijega. ali uživaju uglavnom. a bome i mi :lol

sunči baš vam je krasno ime za seku :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 11 sij 2016, 10:57

mi smo se jučer vratili doma. mi, djeca i kombi pun stvari iz IKEAe. naime, u subotu smo nas dvoje žurili iz Beča jer je jedan priajtlej išao za IKEU u ZG s kobijem pa smo letili da stignemo kupit krevet i ormare za dječju sobu da nam poveze i to smo na kraju obavili. on je u subotu navečer istovario, pun hodnik kutija! i sad slijedi sastavljanje namještaja, pranje robe naravno je jučer počelo, pa onda preuređenje sobe - imam u planu igračke pola "spremit", pa robu premjestit u nove ormare, svašta nešta. do proljeća ćemo valjda bit gotovi... moram još neke stvari i uzet za sobu - Mati nove plahte za veliki krevet, seki poplun, nema to kraja...

jutros vrtić bez problema, samo je problem bio probudit se ujutro naravno! noćas smo svi nešto loše spavali, buduli se, sanjali, valjd ašok od povratka. mene na poslu svega dočekalo iako sam i iz Beča nešto sitno rješavala, ali nema to kraja. i tak. ali super nam je bilo, toliko smo se lijepo podružili s tim prijateljima, nasmijali sto puta do suza, našetali, odmorili i nažderali ko blesavi. baš nam je trebalo.

i dalje smo u dogovorima oko auta, nismo ništa pametniji.

e da, seka se šišala! baka je obećala da idu u shopping u west gate i gospođa bez problema sjela i ošišala se :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 12 sij 2016, 10:52

Latice baš vam je trebalo maknuti se malo od klinaca :hug
I nemoj mi opet mast vaditi sa tom njezinom kosicom :luv
Ja ovoj mojoj ne mogu ni špangu staviti da ne ispadne a kamoli da je šišam :lol
I da...sad što je viša (a zbilja je dosta visoka za svoju dob) imam osjećaj da joj opet ta njezina žgoljavost dolazi do izražaja :lol
Kakav auto planirate kupiti? To su već počele pripreme za bebicu :luv
Ma tebi će isto ova trudnoća proletiti da nećeš ni osjetiti da si trudna :kiss
Sunčeko ti si nam u niskom startu? Tena veliš :luv Udaše mi moju Tenu, doveli i tamburaše, meni osta samo želja i neispijene čase
Pčelice kako kod tebe funkcioniraju stvari? L je pretpostavljam prava mala pomagačica :luv
Ja sam jučer baš bila tužna jer su otkazali školu skijanja tako da samo čekam snijeg da zabijeli naše Sljeme :baja
Jučer je bila na gimnastici nakon 3 tjedna pauze i školskih praznika, danas ima engleski...
Franu je počela škola i tako...polako se vračamo u kolotečinu :lebdi
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 12 sij 2016, 11:09

ma nemam ti tinice šta vadit mast s kosom - to je sve mekano paperje da ne možeš vjerovat, ali joj naraste i kako se zadnji put nije dala šišat, ide joj u oči. pa smo kupovali špangice i rajfove, ali to sve pada jer je kosica tanka i mekana. pa se sad napokon ošišala da joj ne smeta za oči.

ništa se nismo počeli pripremat još za bebu, rano je, ali oko auta kemijamo jer smo nedavno kupili novi u koji sad ne stanemo svih 5 :ajme ovaj ne možemo prodat jer bi puno izgubili, novi si ne možemo priuštit osim eventualno polovni jer ti s 3 sjedala iza su svi dosta skupi, pa ne bi prestari, i tako u krug...

i mi smo jučer počeli s engleskim, možda krene i na gimnastiku sad, vidjet ćemo ;)
najavili su ti opet snijeg za vikend!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 12 sij 2016, 11:33

Da da nadam se da će Žiljak otvoriti staze od ponedjeljka pa da konačno krene ;)
Opremila sam je kao da ide na Grossglockner :hahaha od potkape u kojoj izgleda kao mala fantomka, podmajce, pothlača, ski odijela, buffa...
Mislila sam si ako joj se dopadne ova školica onda bi je dala gore svaki tjedan pa nek bude na svježem zraku :luv
Tak je smiješna u tim pancama i kacigi ko mali astronaut izgleda :luv Njoj je to sve frozen snow :rolf
Koji sad imate? Kako god okreneš rješenje su ti thule za ova veća putovanja ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 12 sij 2016, 12:13

tinice mogu je zamislit pod punom ratnom spremom :lol

a za auto, imamo bmx x1, preeedobar, ali nema iza tri prava sjedala, što znači da jedno dijete ide naprijed, a ja između dvije sjedalice iza u sredini. to mi je moguće neko vrijeme, ali da se godinama tako vozim nema šanse jer ne možeš se normalno naslonit, jet to nije puno sjedalo. tako da nam thule zapravo ne rješavaju problem osim naravno za stvari. vidjet ćemo, možda nešto uleti, a možda ja zaista budem iza koju godinu. dva auta su nam previše, posebno jer ću ja godinu dana bit na porodiljnom kasnije...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 12 sij 2016, 12:15

Koji je to auto? Pa kaj nemaju svi auti iza tri sjedala? :conf Ajme meni ja i auti :hahaha
Ja sam mislila da svi auti to imaju :lol pa moja golfić je isto to imao a ima i ovaj novi ;)
Mislim..imao je tri ona pojasa za vezivanja pa ja to gledam kao sjedalo :lebdi
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 12 sij 2016, 12:23

ima mjesta za troje iza i ima pojas za vezanje - tri komada, to ima svaki, ali nema puno profilirano sjedalo na koje bi stala auto sjedalica, nego dva sjedala i ono srednje sjedište, kužiš? to ima jako malo auta, uglavnom monovolumeni i neki karavani i veći terenci. stane iza troje ljudi komotno, ali ne stanu tri auto sjedalice, čak ni kad su dvije sjedalice manjih kategorija i booster. nisam ni ja bila sigurna dok se nisam raspitala, ali zapravo jako malo auta je pogodno za troje djece iza :dunno
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 12 sij 2016, 12:45

Vidiš ovo uopće nisam znala ;) ustvari nije me ni zanimalo kad ja imam samo jednu autosjedalicu a Franči se vozi naprijed ;)
A dva iso fixa pa jedna da ide sa remenom vezana? Ili jaje naprijed a iza ti sa njih dvoje?
U svakom slučaju thule će ti trebati :lol ako za ništa drugo onda za kolica ukoliko nemaš veliki gepek ;)
Vidiš uopće nisam išla za tim kako se sve mijenja sa trećim djetetom :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Nataša » 13 sij 2016, 13:13

Pozdravljam vas sve, vidim da ste jos uvijek dosta aktivne, bas mi je drago sto vas mogu opet citati... mene ponovno dugo nije bilo..

Nakon zadnjeg javljanja sam zavrsila u bolnici na cuvanju trudnoce, i bila sve do poroda, mozete misliti koliko mi je tesko bilo biti odvojena od Lea (od kojeg se nikad nisam odvajala) i onda na toliko dugo. Nikad necu prezaliti to izgubljeno vrijeme, ali sto je tu je, ipak je to bilo za dobrobit malene Sare, koja nam je dosla na svijet 19.11.2015. Sve je pocelo induciranim porodom, a zavrsilo hitnim carskim rezom, nakon cega je prebacena u Klaicevu, gdje je iduci dan operirana dok sam se ja oporavljala od reza na Sv. Duhu. Zadnjih 4 mjeseca nam je bilo veoma tesko, no bitno mi je da je to iza nas i da smo svi dobro, zdravi, i napokon zajedno, nadam se da se vise nikad necemo morati razdvajati.

L je super dijete, doslovno uzivam u njemu svaki dan, i sada kada je dobio sekicu jos me vise odusevljava koliko je njezan prema njoj, koliko ju voli i mazi, raznjezi svaki put kad je s njom... vec vidim da ce biti pravi veliki braco koji stiti svoju malu seku...

Mi smo nedavno uzeli auto jer nam je stari otkazao, ali kako nam je bilo dosta hitno da uzmemo drugi nismo toliko ni razmisljali o tome kako ce stati dvije sjedalice iza, mislim stanu one bez problema no onda meni ne ostane mjesta iza pa moram biti naprijed, gdje ih nemam toliko na oku, no dobro, dogovor je da cemo za koju godinu uzeti ipak malo veci a dotad ce nam i ovaj posluzit.

Sunceko cestitam ti na trudnoci, nadam se da je sve super i bez komplikacija, ime je bas medeno, kratko i jednostavno.
Vidim da smo bili u Klaicevoj u isto vrijeme, i zao mi je kaj ste morali proci kroz to, vjerujem da ti je bilo grzno, no vjeruj mi da je super kaj si mogla biti s njim tamo, jer da nisi bilo bi i tebi i njemu jos teze, Da sam barem znala, mogle smo barem kavu popiti, u to vrijeme bi mi to toliko dobro doslo a vjerujem i tebi..

Jel se nalazite i dalje? ako da, voljela bih vam se pridruziti... mislim da bi se klinci sada super slagali...

Latice, cestitam na trudnoci, također, i zelim da sve prođe glatko. :dada

Tinice, ako se dobro sjecam, tvoja Ancica je isla na Goljak na vjezbice, zbog cega ste isle, i kakvo vam je to iskustvo bilo? mi smo tek krenuli sa malenom jer je blago hipotona..

Mariachi, najgore je iza vas, zelim brz oporavak, to je najbitnije, a sve ostalo ce sjest na svoje mjesto...

Svima ostalima pozdravi, ne stignem sve iscitati, pa se nemojte ljutuiti koga nisam spomenula...

Toliko od mene zasad... javljam se cesce ovaj puta-... Puse svima :kiss :kiss
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nataša » 13 sij 2016, 13:14

Pozdravljam vas sve, vidim da ste jos uvijek dosta aktivne, bas mi je drago sto vas mogu opet citati... mene ponovno dugo nije bilo..

Nakon zadnjeg javljanja sam zavrsila u bolnici na cuvanju trudnoce, i bila sve do poroda, mozete misliti koliko mi je tesko bilo biti odvojena od Lea (od kojeg se nikad nisam odvajala) i onda na toliko dugo. Nikad necu prezaliti to izgubljeno vrijeme, ali sto je tu je, ipak je to bilo za dobrobit malene Sare, koja nam je dosla na svijet 19.11.2015. Sve je pocelo induciranim porodom, a zavrsilo hitnim carskim rezom, nakon cega je prebacena u Klaicevu, gdje je iduci dan operirana dok sam se ja oporavljala od reza na Sv. Duhu. Zadnjih 4 mjeseca nam je bilo veoma tesko, no bitno mi je da je to iza nas i da smo svi dobro, zdravi, i napokon zajedno, nadam se da se vise nikad necemo morati razdvajati.

L je super dijete, doslovno uzivam u njemu svaki dan, i sada kada je dobio sekicu jos me vise odusevljava koliko je njezan prema njoj, koliko ju voli i mazi, raznjezi svaki put kad je s njom... vec vidim da ce biti pravi veliki braco koji stiti svoju malu seku...

Mi smo nedavno uzeli auto jer nam je stari otkazao, ali kako nam je bilo dosta hitno da uzmemo drugi nismo toliko ni razmisljali o tome kako ce stati dvije sjedalice iza, mislim stanu one bez problema no onda meni ne ostane mjesta iza pa moram biti naprijed, gdje ih nemam toliko na oku, no dobro, dogovor je da cemo za koju godinu uzeti ipak malo veci a dotad ce nam i ovaj posluzit.

Sunceko cestitam ti na trudnoci, nadam se da je sve super i bez komplikacija, ime je bas medeno, kratko i jednostavno.
Vidim da smo bili u Klaicevoj u isto vrijeme, i zao mi je kaj ste morali proci kroz to, vjerujem da ti je bilo grzno, no vjeruj mi da je super kaj si mogla biti s njim tamo, jer da nisi bilo bi i tebi i njemu jos teze, Da sam barem znala, mogle smo barem kavu popiti, u to vrijeme bi mi to toliko dobro doslo a vjerujem i tebi..

Jel se nalazite i dalje? ako da, voljela bih vam se pridruziti... mislim da bi se klinci sada super slagali...

Latice, cestitam na trudnoci, također, i zelim da sve prođe glatko. :dada

Tinice, ako se dobro sjecam, tvoja Ancica je isla na Goljak na vjezbice, zbog cega ste isle, i kakvo vam je to iskustvo bilo? mi smo tek krenuli sa malenom jer je blago hipotona..

Mariachi, najgore je iza vas, zelim brz oporavak, to je najbitnije, a sve ostalo ce sjest na svoje mjesto...

Svima ostalima pozdravi, ne stignem sve iscitati, pa se nemojte ljutuiti koga nisam spomenula...

Toliko od mene zasad... javljam se cesce ovaj puta-... Puse svima :kiss :kiss
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 13 sij 2016, 13:47

Nataša :kiss ajme kako te lijepo čuti :kiss Sara :luv i Ana Marija je trebala biti Sara ali ajde popustila sam (jedna baka Ana, druga baka Marija, kuma joj je Ana Marija ) :lol ali smo je zato krstili Sara :luv
Mi smo na vježbice išli na Goljak radi kukića jer mi je bila u onim remenčićima ali tamo sam otišla samo dva puta na kontrolu. Uzela sam ženu sa Goljaka koja mi je privatno dolazila doma jednom tjedno po sat vremena.
Nisam popratila...zbog čega si morala na inudicirani porod i zbog čega je malena morala odmah na operaciju?
Kakva je sa kilažom? Znaš mene he he he :hahaha
Važno da ste sad svi zajedno i da je sve iza vas :kiss
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 13 sij 2016, 14:04

nataša stvarno te dugo nije bilo! Čestitam od srca na maloj princezi i iskreno se nadam da je najgore iza vas i da vas sad čekaju samo sretni dani :luv ne sjećam se više što si bila pisala da nije u redu, nešto s crijevima je li tako? ali bitno da je to sređeno i da ste sad svi zajedno!!!

mi smo se planirale vidjeti prošli tjedan ali je snijeg pokvario planove. cure u zg će ti reći koliko imaju prostora za druženje ;)

i tako. naša kuća je i dalje u kaosu jer je dječja soba puna kutija i dasaka, nećemo se sigurno do vikenda izvući iz toga jer sat vremena dnevno nije dovoljno za ništa složit :ajme posebno zato što dok mi slažemo, djeca skažu okolo i preslaguju, igraju se, uzimaju alat i "pomažu". jučer sam zvala sveki da ih uzme sat vremena - taman da složimo bočne strane kreveta, onda su malo i ostali tamo dok sam pospremila. danas nam je došla teta čistilica, morala sam rasčistit sinoć da žena može pospremat kuću - samo sam joj rekla da u dječju ni ne ulazi :lol a seka kad je išla, daje mi puse i govori: vidimo se za 2 tjedna! :p tek sam kasnije ja skužila da je to iz Frozen kad Anini rositelji idu na put :shock
a navečer u krevetu njih dvoje - kaže seka: kakav je to miris? (ja ništ ane kužim) a njih dvoje u glas ko Elza i Ana: čokoladaaaa :hahaha
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 14 sij 2016, 12:36

di ste svi? ajmo izvještaje podnjet!!!

ja sam jučer sastavila krevet za velikog, soba polako poprima obrise, danas bi bilo super kad bi složila ormare, ali danas radim duže :ajme

seka je dobila novu tetu u vrtiću koja se vratila s porodiljnog ovaj tejdan. i sad mi je ta teta hvali svaki dan kako joj pomaže - kaže dok se ona ne uhoda sa svom djecom i pohvata tko što kako jede i spava i sl., M njoj sve objasni kad treba :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.