lucy dobro nam došla

a ženske moje drage, moja M je od petka u varičelama

kracata jeeeee

za vikend smo koristili od A-derme neki sprej, jutros sam podigla u ljekarni puder s anestezinom, i vidim da je puno bolji..malo ćemo se pomučit i onda smo mirni

ionako je zimulja vanka, idealno doba za odradit varičele. Barem nema temperaturu
ja sam neki dan izvadila sve vriće s robicom od M, odma san odvojila sve šta će malac moć nosit, mogu van reć, skupila se lipa vrića robice. vidin da san M oblačila ka muškića

čak san našla jedan mornarski kompletić na kojem je još etiketa bila

bila san u Kozmu u petak, bilo je ono 30% na dječje stvari, pa san uzela 2 paketa malih pampersica i paket vlažnih maramica.nek stoji. išla san jučer vidit di mogu servisirat kolica, oću u miru ić rodit XD
ja sam super, bebonja je divlji, javlja se stalno, nekad je malo i predivlji ko i seka mu

osjetim BH kontrakcije tu i tamo, kad se zaboravim pa malo požurim sa šetnjom, odma se stomak stisne, pa moram usporit, a i doma isto, zaboravim se i onda me pupa upozori. kad kažem da imam još 3 ipo miseca do poroda, ljudi se sablažnjavaju

stomaka nigdi, čak mi je i mater rekla, da nisan cilo lito ovako dobro izgledala

ima u vrtiću mama jednog dječaka, trudna je 2 dana više od mene, ima duplo veći stomak od mene, bude mi neugodno.
e da..u četvrtak na pregledu mi je dr. reka da je beba oko 700gr..jel' nije to malo puno?