to i jesu najkvalitetnije želje

Sada je: 18 tra 2026, 14:32.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

jer zna plivati i sad je već beba vidra
a radi se na tehnici 

kako su ti cure?
moram opet onu knjigu iskopat, vidim da će to sad bit problem samo takav opet s tim uspavljivanjem...

fenomenalna motivacija i razmišljanja

), dakle od mog zadnjeg puta u Francusku, od onda nema šanse da su svom krevetu zaspe. ja je prenesem kad zaspe i Ok, ali da zaspe tamo sama nikako. a drugi prblem je što starii koji zaspe u svom krevetu u svojoj sobi isto sigurno ne bi duže zaspao da je ona tamo jer tako dugo priča i pjeva i sigurno bi ga dodatno budila. tako da nisam pametna šta da radim...
bravo!
jer njihi u vrtiću stavljaju odmah poslije ručka tak da ona odspava od 12-15 ali brate mili i meni treba malo mira navečer

znam kako ti je. Ja se porodjaja nisam bojala, ali zubara
A upal ce brzo proci, ja se vec i nesjecam sta je to. Inace vjezbam kod kuce svaki dan, i bome mi puno znaci za psihu. Malo budem sama
nemoram ni pisati kakve vec komentare cujem oko sebe. Ali jednostavno ga ne zelim forsirati, ima vremena, nece dovijeka noiti pelenu.
Budjenje je izmedju 7 i 8 ujutro, kako kada.gaga0305 je napisao/la:Super za odvikavanja, moj jos ne zeli ni cutinemoram ni pisati kakve vec komentare cujem oko sebe. Ali jednostavno ga ne zelim forsirati, ima vremena, nece dovijeka noiti pelenu.

dakle, doslovno ga moram sakrit da ga ne vidi i onda se puuuno manje sjeti tražit.
a mala ni trepnut.
nikad više neću seruckat protiv njih 
L sve cesce pita kada cu roditi, da bi on vidio seku
Danas jos moram spremiti robicu za izlazak iz bolnice.
!

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.