Sada je: 08 kol 2026, 09:56.
pa sam počela odbijati

mmar je napisao/la:Ja sam dobila 2 kg prošli tjedan
2 kg u tjedan dana!
Barbi malo je reći da sam zavidna/ljubomorna/želimteubit
Koja je razlika ako se ne držiš svega?
Tj jel se masnoća/voda ili što već veže na svaku mrvicu pojedenih ugljikohidrata i onda mi ne vrijedi što se patim bez kruha jer ako pojedem jedan kuhani krumpir veže mi se na to?
Jel itko kuži ovo nesuvislo pitanje
, secer je secer, vocni secer je secer 
može biti i cimet, viski, naranča.....

mmar je napisao/la:To znači da ću jest juhu bez domaćih rezanaca, meso i salatu, i gledat druge kako jedu kolače

Bulletproof coffee je kava u koju se nadoda masnoća. To može biti maslac, kokosovo ulje ili oboje. Može se i ne mora dodati malo slatkog vrhnja. Dakle jednostavno u svoju kavu dodate žlicu maslaca i/ili žlicu kokosovog ulja i po želji malo slatkog vrhnja. Da masnoća ne bi "plivala" u kavi treba sve skupa izmiksati nekom vrstom štapnog miksera ili mikserom za cappuccino. Ovakav napitak ujutro daje energiju i izdržljivost bez da opterećuje želudac krutom hranom. Kako ne uzimate ugljikohidrate, tako tijelo i dalje nastavlja sagorijevati masnoće i ketone za energiju, što je poželjno kod mršavljenja. Ako ujutro jedete voće ili žitarice, sagorijevanje masnoća se prekida i tijelo se prebacuje na sagorijevanje glukoze, dakle gasite vatru. Kad jutro započnete masnoćama potpirujete vatru.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.