Sada je: 25 lip 2026, 00:35.
Moderator/ica: medo14

twinkielittlestar je napisao/la::drink Dakle dame, kako ide? Dječurlija nam raste, a mi sve mlađe?

da, ponovno smo u pubertetu 

Iskreno, ne bih mogla povezati nadimke s licima tak da, ako se ikad negdje sretnemo u Zagrebu, a ja ne prepoznam na prvu, nemojte zamjerit
Jedino ja fantastična, kako sam već i rekla

twinkielittlestar je napisao/la:Inače, ovo ljeto selimo u Zagreb. U mamuticu. Pa ako ima koja forumašica tamo negdje, kava, pivo...

Potica je napisao/la:twinkielittlestar je napisao/la:Inače, ovo ljeto selimo u Zagreb. U mamuticu. Pa ako ima koja forumašica tamo negdje, kava, pivo...
nije baš tamo ali dogovorit ćemo se

Zbilja ne znam dal bi koga prepoznala
Lako mene i moja 4 kotača zapamtit!
Imam neke slike s Maksimira al nemam pojma tko je na njima
I moram reći kako sam psovala taj izlet tada jer smo jedva do gore došli. Nikad više! 

ali ništ bitno
mislim da je to najbolje da prouči(te) jer tu dobiješ i informacije o profesorima, o ekipi koja ide u tu školu, o smjenama (koja je bolja, koja lošija) o bodovima, o mogućnosti zaposlenja ili studiranja nakon te škole itd...

i veselim se ako se dogovorite za novo druzenje.
Uzvraćam pozdrav!
Još da je možda generacija pa da će bit zajedno u razredu... Puno bi mi olakšalo 

Nasi danas nesto ispunjavali vezano uz upise, a za dva tjedna idu nekud. Tocno takvu informaciju sam dobila, ako ste vi razumjeli mozete i meni pojasniti 

juniorka nije mogla spavati jednu noć...jer smo krivo bodove izračunale
vrijedilo je tog jednog boda koji smo krivo izračunale...da ju vidim konačno zabrinutu
opet je jadna mantrala da neće ići za frizerku

imaš negdje početkom 5. mjeseca na zrinjevcu, budu sve škole, u našoj školi su išli kolektivno s raskomima netko info kad su dani otvorenih vrata srednjih škola u ZG ? ono, okvirno....hvata me nervoza![]()
![]()

marelica je napisao/la: Zanima me idu li svi ili samoo neki kod vas u školama.

. Tamo koriste ovaj softver http://www.rep.hr/vijesti/zaposljavanje ... aciju/577/ i to je to. Nema testova, nema intervju sa psihologom, nema niceg. 
ispala su joj fakultetska zanimanja koja nemaju veze sa srednjom školom, tipa sociolog, scenograf, kostimograf....
u odlučivanju, tj. u izboru škole...što nam je i ovo prvo mišljenje dosta pomoglo. ovo od hzza će biti važno kod upisa....svezajedno će nam nadam se pomoći da napravimo manje loš izbor malamaja je napisao/la:.
ovo drugo je prava prof. orijentacija sa višesatnim testiranjem, a onda razgovorom sa psihologom. na kojem se dobiju rezultati, hm, koji pomognu kod preporuke za izbor daljnjeg školovanja.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.