Mary i moja se vere,vec smo bili slikat ruku u Klaicevoj prije kojih mj.dana(ne pitajte),a neki dan je takvu cvorugu na glavi zaradila....
Osim penjanja sve je -ja cu,ja,ja,ja.
Sada je: 18 tra 2026, 14:26.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Preživjeli smo, makar ja kašljem i virozna sam, J. je u nedelju dobio temp, šmrkav je i žali se na grlo (a prije dva tjedna je popio ant. zbog streptokoka). Ali D. je OK, čini se da nije ništa pokupio do sad. Držim fige da tak ostane, jer me ovaj tjedan čeka poslovni put i nema me dva dana.
Ali čini se da su prestali ovisnički ispadi, ne navlači me više i ne vrišti. Trebalo mu je znači skoro 10 dana da prihvati da cice više nema. Imamo malo problema s uspavljivanjem jer sam mu pokvarila rutinu, s obzirom da nije on već dugo zaspao dok doji, ali očito mu je to bio važan dio večernje rutine. Sad moram pjevati prije spavanja. A ja ne znam pjevati i sama sebi grozno zvučim
Ne znam ni jednu uspavanku. Ja pjevam neku tužnu pjesmu koje se sjećam iz osnovne škole
I mislim da se moje cice vraćaju u normalu. Potrošila sam cijelu glavu kupusa, baš me jako boljelo, sve do pred koji dan. Sad je lakše.

nevenera je napisao/la:morena - bitno da imaš neku melodiju. ne treba ti neki pravi tekst. ja sam znala pjevat od nina- nana beba spava, do kuhala sam ručak i jeli smo špagete. njima svejedno![]()

ili radi akrobacije, popne se na kauc skroz na rub, i onda na kaucu stoji samo jednom nogom na samom rubu, druga visi u zraku, jednom rukom senpridrzava za naslon, drugu maksimalno isteze da dohvati svjetlo... Zivce gubim

danijela81 je napisao/la:R vec duho otvara vrata, ulazna su nam stalno zakljucana, sto inace nisu, pa su nam gosti u soku.
Svjetlo pali tako da se popne na bilo sto, kutiju za igracke ili svoju stolicu okrece naopako pa se penjeili radi akrobacije, popne se na kauc skroz na rub, i onda na kaucu stoji samo jednom nogom na samom rubu, druga visi u zraku, jednom rukom senpridrzava za naslon, drugu maksimalno isteze da dohvati svjetlo... Zivce gubim

ne penje se još po stolicama i namještaju.
sve se mislim kako trebamo tu jelu maknit iz stana, al onda me pokoleba kad vidim kako se sam zaigra, a ja peitom dobijem malo mira
jer inače je nonstop "mama mama"
svima se smije, svima maše, atrakcija je di god da se pojavi. Također, što mi je posebno zanimljivo, jako je suosjećajan. Ako me slučajno udari odmah me grli i daje puse, to je tako slatko

Prije bi bar zaspao u svom pa se u noći prebacio ali sad ni to. No, otkad je s nama imamo cijelu noc u komadu od 9 do 7,30 ili vikendom čak do 8,30.
Pedijatrica i privat gastro na kraju rekle da probam sa sojinim i začudo to ide 
.Ona ne ruca.Nece,nece..Ne znam s cim hraniti to dijete.
Dojde mi da ju mlatnem

)

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.