Sada je: 27 srp 2026, 12:43.
Moderator/ica: Diami
bebačica se već vidljivo zbuckala, prvorođena testira granice - ali svi zajedno uživamo, rekla bih kao nikada prije... 

pa već sam pisala kako sam i ja bila otvorena a na kraju prenijela. Samo se pokušaj ne živcirati i odmaraj....
Vikend je, tm se može sigurno lijepo posvetiti L, a ti se sad posveti bebici... Jedan gin mi je u bolnici rekao, a ima i pravo: vaša djeca su kući sigurna i zbrinuta, sad je vrijeme da se posvetite bebici koju nosite pod srcem
Onda me smirio kirurg kad je rekao da nema problema jer nisam bila s njim unutra, a rtg je naopasniji u prvom tromjesečju. Sad pokušavam o tome ne razmišljati, malo sam guglala i po svemu što sam vidjela ne bi smjelo biti nikakvih posljedica. Što vi mislite??
već si u dobrim tjednima,a i bez ljekova si, šta je po meni pozitivno skroz, meni su prošli tjedan rekli kad sam bila u bolnici zbog onog visokog crp-a, da sam došla otvorena ili s trudovima da mi ih ne bi uopće zaustavljali.da su to sasvim solidni tjedni, i još drugorotkinja. bebici je sve najvažnije već razvijeno, kako nevenera kaže, eventualno ćeš dobit nešto za bebina pluća. već sam pisala, ja nedonošče, puna 2 mjeseca ranije rođena, a vid' kobiletine sad
moja M se rodila na 37tt, imala je još zastoj u razvoju, 2410g i 45cm kad se rodila, inkubatora nije ni vidila
samo pozitivno lipoto
i izvještavaj nas naravno e da..moja mama, sa sestrom, ležala je od 4mj trudnoće, otvorena 5 prstiju, sestra na zadak, rodila je dan prije termina uz drip!! i sestra se na dan poroda okrenila glavom dole
mislim da ne bi trebalo bit nikakve drame. a kako je malac iščašio zglob? joj s tom djecom stalno neki vvrag, i M, prekjučer, glupirala se po toboganu, nakon 6000 mojih upozorenja, lipo hop na leđa sa vrha tobogana, i putem joj noga zapne u skaline, i još opiči glavom i leđima u zid..za propucat se.
kako mi se smija. posli smo još na kavu sili, ona je vozikala romobil u nedogled, i kacigu smo joj kupili. mene stalno nešto steže,zateže, pecka,probada dole.
lilkillaink je napisao/la:kitty srićo, apropos peckanja dole, da nisi ipak malčice požurila s aktivnostima? moja prijateljica, je isto tako odma krenila sa svime, i isto tako, peče je, bolucka, bla bla, dobila upalu dole..nemoj svašta mazat dole, radije zovni patronažnu da te pogleda pa da vdiiš šta ona kaže. a pupak, M je otpao 5ti dan![]()
) + curki je morala izvaditi krv iz pete za nasljedne metaboličke bolesti. strašno me iznervirala u to kratko vrijeme, toliko je kukala zbog toga što mora napraviti (izvaditi krv) da sam na koncu ja nju tješila kako to nije strašno i kako se beba toga neće ni sjećati
uglavnom, pitala sam je za lohije itd., rekla mi je ono što i sama znam.
koje mirno i zadovoljno dijete - u snu se non-stop smješka.
samo čekam da se probudi pa da krene tarapana

bas volim citati o tvojoj bebici..imam osjecaj da samo papa i nana i da je nevjerojatno slatka

lilkillaink je napisao/la:kitty imate u familiji nekih metaboličkih bolesti pa si je zato dala testirat? ili preventivno?
jao, koji odmor od žgaravica, mučnina, strahova da ću dobiti trudove kada ne bih trebala itd. koje olakšanje!

Janja što su ti rekli za šećer? Meni se čini da nije nešto jako kritično... malo viši, ali na granici....
.
.
Janja je napisao/la: sebi tražim pidžamu da imam novu.
sada smo OK, mislim da smo uskladili ponudu i potražnju. volim dojenje. s prvorođenom sam se jako namučila, s ovom isto nije sve išlo glatko, ali ova za razliku od prvorođene stvarno voli papati, pa je sve lakše. 

Gladnaaaa
uzivajte 

.

, nema šanse 
Ja tamo kupujem za B boxerice i za E gaćice. Sve je pamučno i ugodno za nositi....

).

Buba je napisao/la:Lady bar su 2 fete kruha
Samo se ti smij ,trebala si vidjeti veceru-pasta u nekom umaku od pomidora sa nasjeckanim mesnim doruckom

kittyilevin je napisao/la:Janja, Dević u ZG-u imaš u Arena centru![]()
Lady, nam da je hrana u bolnicama grozno, ali, kao što reče Maruška, ima neke dobre strane takav boravak - beba je pod skrbi, ekipa može biti skroz OK. imam iskustva sasvim dovoljno, bit će sve OK![]()
mi OK. dojimo. spavamo. prvorođena sutra ide u vrtić. držite palčeve da povratak u kolotečinu prođe OK...![]()
danas su me premjestili u drugu sobu i cure su fantasticne.vizita samo proleti kroz sobu-vikend... 

ja sam bila uvjerena da ću do jutros već imat mog T u naručju. tako me bolilo noćas, imala sam par kvalitetnih trudova od dobre minute, baš me stiskalo sa svih strana, leđa, prepone, donji dio stomaka, menstrualni bolovi..uh..u biti kad se sjetim, tako bi je bilo s M par dana prije nego sam je rodila. ah..sutra ulazim u 9mj, pa ajd, nek se strpi bar do sutra još
meni to sve bude fino..je da bi količinski mogli malo pojačat, al ono..meni je yummy 
ona je već vidila neke patikice za bracu, kombinacija modrog i zelenog, mogu vam reć da dijete ima ukusa skroz 

Ja nemam pojma o tim injekcijama, samo ti želim sreću
Imaš li trudove ili će ti možda izazvati porod? 
Buba je napisao/la:LadyJa nemam pojma o tim injekcijama, samo ti želim sreću
Imaš li trudove ili će ti možda izazvati porod?
Lilki zar ne morate imati svoje spavaćice u sobi u rodilištu? Ovdje kod nas navodno da možeš imati i njihove, ali meni je draža moja roba.... Štreca te, ha? I mene je jučer, poprilično.... Ja bi da bude još barem do kraja tjedna, da ishendlam B sa gipsom kako spada do kraja...
![]()
Meni se već 2 dana stalno vrti u glavi, nekako mi se zamuti vid, to traje čak 10tak minuta, pa boli glava.... jedva čekam nedjelju da odem na pregled....
bilo bi dobro kad bi sto duze izdrzala ovako...
samo lijepo miruj i sve će biti OK. uz deksiće beba ako se i sada rodi - bit će OK.
BTW, meni je jako dobro došao octenysept u rodilištu - špricala sam na uložak. spas
lijepo rastemo. vidljivo se je i zbuckala. mirna je, djeluje stvarno zadovoljna. dojim na zahtjev (u praksi cca. svaka 2-3 sata). prvorođena je od danas u vrtiću. beba i ja idemo po nju, MM je ujutro vodi. jutros sam se izležavala do valjda 11 sati... ipak sam iscrpljena od svega, treba bi malo hibernacije kada već slabije spavam (kao i s prvorođenom, ne ide mi nikako ono "spavaj kada beba spava" - da tako mogu, skroz bih se fino naspavala s obzirom na ovu spavalicu). bila patronažna pogledati pupak; pokazala mi je i drenažu (jer beba malo hropće, zasad ništa zabrnjavajuće). 

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.